- 5 Nisan 2021
- 1.673
- 2.235
- 63
Dinlene dinlene yap kuzum herşeyi bir anda yapamayız zaten herşeyde yerini alırUzandım karnım taş gibi oldu zaten çok fena toplandılar. Yeni yeni serbest bıraktılar kendilerini. Üzüldüm açıkçası bir yönden çok zor tamamlayacağım hazırlıklarımı
Öyle zaten hareket etmediler hiç ama toplandılar yani nasıl sert oldu üzüldüm bendeDinlene dinlene yap kuzum herşeyi bir anda yapamayız zaten herşeyde yerini alırbenimkilerde biraz kendimi yorayım pek sesleri çıkmıyor bu seferde vicdan yapıyorum
Boncuk strafor var ya köpüğün parçalanmışı içinde ondan var fileninKöpüklü dediğiniz hangisiii
Canım tavsiyen için çok teşekkürler ilk anlar işimi görsün yeterYasamademek123 canım çok geçmiş olsun, annen aşı olmuş muydu? Çok çabuk atlatır inşallah kızın da daha yaşı küçük, çabuk toparlar onlar. Ailecek Allah şifa versin.
nurselek ve Kilya cım ben ebebekten hamile külodu aldım, ikili pakette satılıyor, L/XL beden aldım, ikisi 35 TL sanırım, karnımı yumuşacık sarıyor. Penti, suwen hiç bakmadım bile, aldıklarım gayet iş görüyor.
Yaa esinle beraber yapsan ya tek basina o kadar seye yorulursun dinlene dinlene yap oldugu kadar napalimKeşke bir iki hafta önce başlasaydım şu an pişman oldum. Hiç bir şey yapamıyorum ama yapmak zorundayım kendimi zorluyorum30 a bırakma demişlerdi de hiç bu kadar olacağını düşünmedim
Bende onu dusundum kurumaz gibi geldi normal aliyim bnde tabi önce küvet lazımKış için köpüklü olanları kurutma imkanınız yoksa önermiyorlar canım bilmiyorum normal aldım ben memnun kalmazsam diğerlerine bakarım.
Normal daha mantikli gibi kopuklu olani kısın kurutmak imkansizKatlanır için e bebekten aldık normal canım. Netten köpüklü veririm sonra olmaz uğraşamam onla dedim
Şimdi de giyebilirsin, belini karnını sarar yumuşacık. Benim gebelikten önce giydiğim çamaşırlarım karnımın altında kalıyo, lastikleri rahatsız ediyordu. Bunu giydikten sonra keşke daha önce alsaymışım dedimCanım tavsiyen için çok teşekkürler ilk anlar işimi görsün yeterondan alırım bende
Teşekkür ederim kuzum tavsiyen içinŞimdi de giyebilirsin, belini karnını sarar yumuşacık. Benim gebelikten önce giydiğim çamaşırlarım karnımın altında kalıyo, lastikleri rahatsız ediyordu. Bunu giydikten sonra keşke daha önce alsaymışım dedim
Yardım ediyor ama bugünlük aslında. Bir tek pazar günü var onunda. Bilmiyorum nasıl bitecek bu işlerYaa esinle beraber yapsan ya tek basina o kadar seye yorulursun dinlene dinlene yap oldugu kadar napalim
Bende onu dusundum kurumaz gibi geldi normal aliyim bnde tabi önce küvet lazım
Ayy bn suan baslamadm ya ne var ki bir günde biter diye düsünüyorumYardım ediyor ama bugünlük aslında. Bir tek pazar günü var onunda. Bilmiyorum nasıl bitecek bu işler
Ben köpüklü aldım kaloriferin üstünde kurur diye düşünüyorum zaten sık banyo olmazlar sanirim kışınKızlar normal küvet filesi mi almayı dusunuyorsunuz yada aldiniz yoksa köpüklü file mi
Benim 2 doz sinovac vardı tek dozda biontech oldm sükür bir sıkıntm olmadıKizlar aşı işini ne yaptınız muhakkak yazmışsınızdır ama ben kaçırdım galiba.dr bana önce elimizde veri yok diyordu son kontrolde biontch vurul dedi sizler ne yaptınız
Aslında kıyafet pek almamışım kuzum bizim dolap içlerinin dökülmesi gerekiyor ondanAyy bn suan baslamadm ya ne var ki bir günde biter diye düsünüyorum
Canim sen nasilsin hersey yolunda mi okuyamadım kusura bakmaYaa esinle beraber yapsan ya tek basina o kadar seye yorulursun dinlene dinlene yap oldugu kadar napalim
Bende onu dusundum kurumaz gibi geldi normal aliyim bnde tabi önce küvet lazım
Ay ben tatlıyı kesemiyorum yaaa çok yiyorum o yğzden hızlıca aldımYaa zaten bu son zamanlar ummadigin sekilde aliyormussun hem bebis hem sen hızlı gelisiyormus bende onu dusundum simdiden 9.5 son zamanlarimiz ayda 3 3 gitse 9 kg daha mı alirim diyeama ciddi mana da tatli ve ekmegi kesmek istiyorum sabrettigim yere kadar
Amiiinnn canımYavrularım unuttum ya bugünün Kandil olduğunu hepinize hayırlı kandiller diliyorum. Dualarımız kabul olsun inşallahRabbim maddi manevi sıkıntılarımızı gidersin, işlerimizi kolaylaştırsın Yasamademek123 şifa nasip etsin. @tupaaaaa ve @hayrunnisa85 gebeliklerini sağlıkla ilerletsin. Bizlere bedeni ruhu zihni bütün bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin. Hayırlı insanlar çıkarsın karşımıza Kötü nefislerden korusun Hastalıktan kazadan beladan afetlerden uzak eylesin
Büyük ihtimal 2 doz sinovac üstüne yarın da biontech vurulacağımKizlar aşı işini ne yaptınız muhakkak yazmışsınızdır ama ben kaçırdım galiba.dr bana önce elimizde veri yok diyordu son kontrolde biontch vurul dedi sizler ne yaptınız
Canımmm rabbim acil şifalar versin inşallahh en kısa sürede hepiniz sağlığınıza kavuşunKızlar gunun 2. Kotu haberı
Kızımdan sonra annemde pozıtıf
Kızım zaten yanımda degıl o ayrı uerde
Annemde memleketteydı daha dönus yapmamıslardı
Hepımız ayrı yerlerde pespese
Bugunun hurmetıne kızlar 1 er dua okuyun nolur
Ben acı cektıkce kızım gelıyor du aklıma basım agrıyor konusamıyorum dıyordu
Annemde bıldıgın ız beyın kalp seker tansıyon kolesterol ve bırck kronik rahatsızlığı var
Babam tek basına koyde nasıl bakıcakRabbım yardım etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?