Uzandım karnım taş gibi oldu zaten çok fena toplandılar. Yeni yeni serbest bıraktılar kendilerini. Üzüldüm açıkçası bir yönden çok zor tamamlayacağım hazırlıklarımı
Dinlene dinlene yap kuzum herşeyi bir anda yapamayız zaten herşeyde yerini alır benimkilerde biraz kendimi yorayım pek sesleri çıkmıyor bu seferde vicdan yapıyorum

Dinlene dinlene yap kuzum herşeyi bir anda yapamayız zaten herşeyde yerini alır benimkilerde biraz kendimi yorayım pek sesleri çıkmıyor bu seferde vicdan yapıyorum
Öyle zaten hareket etmediler hiç ama toplandılar yani nasıl sert oldu üzüldüm bende artık yavaş yavaş yapabildiğim kadar ne diyim

Yasamademek123 canım çok geçmiş olsun, annen aşı olmuş muydu? Çok çabuk atlatır inşallah kızın da daha yaşı küçük, çabuk toparlar onlar. Ailecek Allah şifa versin.
nurselek ve Kilya cım ben ebebekten hamile külodu aldım, ikili pakette satılıyor, L/XL beden aldım, ikisi 35 TL sanırım, karnımı yumuşacık sarıyor. Penti, suwen hiç bakmadım bile, aldıklarım gayet iş görüyor.

Canım tavsiyen için çok teşekkürler ilk anlar işimi görsün yeter ondan alırım bende

Keşke bir iki hafta önce başlasaydım şu an pişman oldum. Hiç bir şey yapamıyorum ama yapmak zorundayım kendimi zorluyorum 30 a bırakma demişlerdi de hiç bu kadar olacağını düşünmedim
Yaa esinle beraber yapsan ya tek basina o kadar seye yorulursun dinlene dinlene yap oldugu kadar napalim
Kış için köpüklü olanları kurutma imkanınız yoksa önermiyorlar canım bilmiyorum normal aldım ben memnun kalmazsam diğerlerine bakarım.
Bende onu dusundum kurumaz gibi geldi normal aliyim bnde tabi önce küvet lazım

Canım tavsiyen için çok teşekkürler ilk anlar işimi görsün yeter ondan alırım bende
Şimdi de giyebilirsin, belini karnını sarar yumuşacık. Benim gebelikten önce giydiğim çamaşırlarım karnımın altında kalıyo, lastikleri rahatsız ediyordu. Bunu giydikten sonra keşke daha önce alsaymışım dedim

Yaa esinle beraber yapsan ya tek basina o kadar seye yorulursun dinlene dinlene yap oldugu kadar napalim

Bende onu dusundum kurumaz gibi geldi normal aliyim bnde tabi önce küvet lazım
Yardım ediyor ama bugünlük aslında. Bir tek pazar günü var onunda. Bilmiyorum nasıl bitecek bu işler

Ayy bn suan baslamadm ya ne var ki bir günde biter diye düsünüyorum
Aslında kıyafet pek almamışım kuzum bizim dolap içlerinin dökülmesi gerekiyor ondan bebelere suç atmayayım üç dört makine de biter. Aslında tek makineye sığarda ben ayrı ayrı yıkıyorum ya hiç yedek bir şeyim yok inşallah donsuz kalmazlar

Ay ben tatlıyı kesemiyorum yaaa çok yiyorum o yğzden hızlıca aldım

Amiiinnn canım herkese hayırlı kandiller olsun

Canımmm rabbim acil şifalar versin inşallahh en kısa sürede hepiniz sağlığınıza kavuşun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…