Aman kalmazlar en kötü esin gider alır birseylsr baktn olmuyor bizde hala inatla 30 u bekliyoruz yıkamak icin

Kizlar aşı işini ne yaptınız muhakkak yazmışsınızdır ama ben kaçırdım galiba.dr bana önce elimizde veri yok diyordu son kontrolde biontch vurul dedi sizler ne yaptınız
Aşı sırası geldiğinde 11. haftamdaydım, o zaman sorduğumda “aşı olmayı unut demişti” doktorum, sonra ara ara yine sorduk, “aşı yok, kendini koru“ dedi. Covid Aşısı olmadım, ama çevremdeki herkes aşılı, ben de doğumdan sonra olucam.

Ay bütün boyacılar dolu ben de geriliyorum şu ev bi boyanamadı boya işi öbür haftaya kalabilir sonra temizlik derken ben bu cocugun kıyafetlerini ne zman yıkayıp ütüleyeceğim ve hala kalan eksikler var asla bitmiyor çok geriliyorumm

Aman kalmazlar en kötü esin gider alır birseylsr baktn olmuyor bizde hala inatla 30 u bekliyoruz yıkamak icin
Hiç 30 u bekleme bence çünkü bitmiyor hiç şuanda bile makine çalışıyo en azından yıkayıp kenara bırak sonra ütülersin bizim burada kurumasıda iki gün sürdüğü için ne kadar erken o kadar iyi

Ben köpüklü aldım kaloriferin üstünde kurur diye düşünüyorum zaten sık banyo olmazlar sanirim kışın
Ben de aynısı düşünüyorum. Bir de havası çok kuru bir memlekette yaşadığımız için ıslak kalsa da havayı birkaç gün nemlemdirir, daha güzel olur dedim

Kizlar aşı işini ne yaptınız muhakkak yazmışsınızdır ama ben kaçırdım galiba.dr bana önce elimizde veri yok diyordu son kontrolde biontch vurul dedi sizler ne yaptınız
Canım ben iki doz biontech oldum 13.haftamda hemen ol dedi 1 ay arayla oldum bir problem yok çok şükür

Valla evde tekken yapmak istemiyorum esimde nobet cikisi uyuyor hep artık ilk boslukta ne deyim

Boyacı beklemeyin yabrum alın boyanızı. Eşinin tanıdığı boyadan anlayan eden birine de verirsiniz parasını öylr boyatın nolcak ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…