Çookkkk güzellll yerimmmHello teyzelerimm kırk uçurma elbisem nasıl beğendiniz mi (ne demekse artık )
Aman kalmazlar en kötü esin gider alır birseylsr baktn olmuyor bizde hala inatla 30 u bekliyoruz yıkamak icinAslında kıyafet pek almamışım kuzum bizim dolap içlerinin dökülmesi gerekiyor ondanbebelere suç atmayayım üç dört makine de biter. Aslında tek makineye sığarda ben ayrı ayrı yıkıyorum ya hiç yedek bir şeyim yok inşallah donsuz kalmazlar
Bnde kesemiyorum bakma öyle konustuguma sabah radikal kararlar alıp aksama sabrediyorm cay yanina tatliyi götürup yatiyorum her sabah yeniden karar aliyorum sonraAy ben tatlıyı kesemiyorum yaaa çok yiyorum o yğzden hızlıca aldım
Ne kusuru estagfurullah iyiyim cok sükür idare edip gidiyoruz bakalımCanim sen nasilsin hersey yolunda mi okuyamadım kusura bakma
Aşı sırası geldiğinde 11. haftamdaydım, o zaman sorduğumda “aşı olmayı unut demişti” doktorum, sonra ara ara yine sorduk, “aşı yok, kendini koru“ dedi. Covid Aşısı olmadım, ama çevremdeki herkes aşılı, ben de doğumdan sonra olucam.Kizlar aşı işini ne yaptınız muhakkak yazmışsınızdır ama ben kaçırdım galiba.dr bana önce elimizde veri yok diyordu son kontrolde biontch vurul dedi sizler ne yaptınız
Köpüklüsünü aldım ben. O daha rahat ve emniyetli göründü gözüme.Kızlar normal küvet filesi mi almayı dusunuyorsunuz yada aldiniz yoksa köpüklü file mi
Hiç 30 u bekleme bence çünkü bitmiyor hiç şuanda bile makine çalışıyoAman kalmazlar en kötü esin gider alır birseylsr baktn olmuyor bizde hala inatla 30 u bekliyoruz yıkamak icin
Ben de aynısı düşünüyorum. Bir de havası çok kuru bir memlekette yaşadığımız için ıslak kalsa da havayı birkaç gün nemlemdirir, daha güzel olur dedimBen köpüklü aldım kaloriferin üstünde kurur diye düşünüyorum zaten sık banyo olmazlar sanirim kışın
Canım ben iki doz biontech oldum 13.haftamda hemen ol dedi 1 ay arayla oldum bir problem yok çok şükürKizlar aşı işini ne yaptınız muhakkak yazmışsınızdır ama ben kaçırdım galiba.dr bana önce elimizde veri yok diyordu son kontrolde biontch vurul dedi sizler ne yaptınız
Valla evde tekken yapmak istemiyorum esimde nobet cikisi uyuyor hep artık ilk boslukta ne deyimHiç 30 u bekleme bence çünkü bitmiyor hiç şuanda bile makine çalışıyoen azından yıkayıp kenara bırak sonra ütülersin bizim burada kurumasıda iki gün sürdüğü için ne kadar erken o kadar iyi
Aynen ya en kötü alınır hele sağlıkla doğsunlar da inşallahAman kalmazlar en kötü esin gider alır birseylsr baktn olmuyor bizde hala inatla 30 u bekliyoruz yıkamak icin
Bana da bir türlü 30 gelmiyor gibi takıldı kaldı haftalar gecmiyor vallaAynen ya en kötü alınır hele sağlıkla doğsunlar da inşallahya bilmiyorum 30 milat gibi zorlaşıyor her şey
Aynı şeyi 7.ay için söylüyorum bende resmen takıldı kaldıBana da bir türlü 30 gelmiyor gibi takıldı kaldı haftalar gecmiyor valla
Valla gecmek bilmiyor zaman hayatimin en uzun yılı oldu bu yılAynı şeyi 7.ay için söylüyorum bende resmen takıldı kaldı
Boyacı beklemeyin yabrum alın boyanızı. Eşinin tanıdığı boyadan anlayan eden birine de verirsiniz parasını öylr boyatın nolcak kiAy bütün boyacılar dolu ben de geriliyorum şu ev bi boyanamadı boya işi öbür haftaya kalabilir sonra temizlik derken ben bu cocugun kıyafetlerini ne zman yıkayıp ütüleyeceğim ve hala kalan eksikler var asla bitmiyor çok geriliyorumm
Aynı ben ikizler burcuBnde kesemiyorum bakma öyle konustuguma sabah radikal kararlar alıp aksama sabrediyorm cay yanina tatliyi götürup yatiyorum her sabah yeniden karar aliyorum sonra
Eşimin iş yaptırdığı tüümm boyacılar ful şaka gibi başka birini bulduk o da ancak haftaya cuma diyorBoyacı beklemeyin yabrum alın boyanızı. Eşinin tanıdığı boyadan anlayan eden birine de verirsiniz parasını öylr boyatın nolcak ki
Hadi yaa. Sen sadece çocuk odasını mı boyatıcaktınEşimin iş yaptırdığı tüümm boyacılar ful şaka gibi başka birini bulduk o da ancak haftaya cuma diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?