ÇarşambaRandevusu yakın olan var mı benim taaaa 3 kasımda ya hiç geçmiyo şu son 2 hafta
Ben cumartesi detaylıya giriyorum çoook heyecanlıyımRandevusu yakın olan var mı benim taaaa 3 kasımda ya hiç geçmiyo şu son 2 hafta
Ful eviHadi yaa. Sen sadece çocuk odasını mı boyatıcaktın
Ooo az kalmış senin de detaylı güzeldirBen cumartesi detaylıya giriyorum çoook heyecanlıyımsizden çok geri olduğum için tabiii
Ooo sizi erken çağırmaya başladı dmi bana 1 ay verdi yine zalıım drÇarşamba
Yan etkisi oldu mu pekiBüyük ihtimal 2 doz sinovac üstüne yarın da biontech vurulacağım
Bana da önce elimizde veri yok dedi bu hafta ol dedi ne yapacağımı şaşırdımAşı sırası geldiğinde 11. haftamdaydım, o zaman sorduğumda “aşı olmayı unut demişti” doktorum, sonra ara ara yine sorduk, “aşı yok, kendini koru“ dedi. Covid Aşısı olmadım, ama çevremdeki herkes aşılı, ben de doğumdan sonra olucam.
Ateş falan yapti mi eşim 2. Dozda ateşlendiCanım ben iki doz biontech oldum 13.haftamda hemen ol dedi 1 ay arayla oldum bir problem yok çok şükür
Ben de aynısı düşünüyorum. Bir de havası çok kuru bir memlekette yaşadığımız için ıslak kalsa da havayı birkaç gün nemlemdirir, daha güzel olur dedim
Çok güzel planlamışsın uygulanırsa valla bak. Halılarını bekleme bişeyler için boyaya başlandığında ver anca kurur havalar soğuk. Arabanı pusetini hallet de bebek odası ile ilgili diğer detaylara çok takılıp üzülme yaa illaki eksikler olucak yavaş yavaş tamamlasın bak çopumuzun odası yokFul eviÇnkü berbat halde duvarlar mecburum ve gelen giden olacak kesinnn plan şu boyacı gelcek 3 gün
1 gün koltuk yıkamacı gelcek o gün halılarında veririm yıkamaya. Sonra 3 gün de abla gelcek ful mutfak dolabı içleri banyo vs derin temizlik yaklasık 10 gün sonra kıyafet yıkama ütüleme en son da kalan ufak tefek eksikler var işte bebek odasına duvar kağıdı halı hala bebek arabası puset yok meselabunlar bana stres yaptıran şeyler
Canım ben sinovacları gebe değildim ki çalışırken hastane vurulmuştum. Valla yan etki de hiç olmadı olduysa da lüksümüz yoktu vurulup gece nöbetine gitmiştimYan etkisi oldu mu peki
Bana da önce elimizde veri yok dedi bu hafta ol dedi ne yapacağımı şaşırdım
Ateş falan yapti mi eşim 2. Dozda ateşlendi
Ay yok haftada biri de napcazOoo sizi erken çağırmaya başladı dmi bana 1 ay verdi yine zalıım drbelki 33te gittiğimde artık 2 hafta sonra gel der dmi keske haftada 1 gel dese
İlk doz biontech oldum canım ikinci doz bu ay sonunda olacağım nasipseKizlar aşı işini ne yaptınız muhakkak yazmışsınızdır ama ben kaçırdım galiba.dr bana önce elimizde veri yok diyordu son kontrolde biontch vurul dedi sizler ne yaptınız
Benim doktorum riskli buldu sanırım, o yüzden ilk günden beri covid aşısına karşı tavrı değişmedi. Gerçi kalabalık ortamda aşısız olmak daha büyük risk ama belki de benim durumumu bildiği için doğuma kadar bekleyelim dedi. İdari izindeyim, evden dışarı çıkmıyorum, bi kaç ay daha sabredicem. Bu arada tetanoz aşılarını oldum mesela, onu mutlaka yaptır demişti.Yan etkisi oldu mu peki
Allah acil şifa versin canim dualarımda olacaksınız. Tez zamanda atlatinKızlar gunun 2. Kotu haberı
Kızımdan sonra annemde pozıtıf
Kızım zaten yanımda degıl o ayrı uerde
Annemde memleketteydı daha dönus yapmamıslardı
Hepımız ayrı yerlerde pespese
Bugunun hurmetıne kızlar 1 er dua okuyun nolur
Ben acı cektıkce kızım gelıyor du aklıma basım agrıyor konusamıyorum dıyordu
Annemde bıldıgın ız beyın kalp seker tansıyon kolesterol ve bırck kronik rahatsızlığı var
Babam tek basına koyde nasıl bakıcakRabbım yardım etsin
Allah razı olsunAllah acil şifa versin canim dualarımda olacaksınız. Tez zamanda atlatin
Benimde 10 gün var kuşumRandevusu yakın olan var mı benim taaaa 3 kasımda ya hiç geçmiyo şu son 2 hafta
Çocuklar çok hafif atlatıyor merak etme benim 5 yaşında yeğenim annesinden daha kolay geçirdi geçmiş olsun Allah şifa versin inşallahAllah razı olsunamin
Hıc bellı olmuyor canım evet haklısınÇocuklar çok hafif atlatıyor merak etme benim 5 yaşında yeğenim annesinden daha kolay geçirdi geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah
Canım kol ağrısı dışında bir yan etkisi olmadıYan etkisi oldu mu peki
Ben varım Salı gunu 4d ultrason için randevu aldım. Allah izin verirse yüzlerini gorebilirsem 3d yazıcıdan çıktısını almayı düşünüyorum yada yansimali kureler var onlardan yaptırmak istiyorum:) görmemişlik olacak belki ama görmedim ilk ya çok heyecanlıyımRandevusu yakın olan var mı benim taaaa 3 kasımda ya hiç geçmiyo şu son 2 hafta
Allah yardımcın olsun insaallah dilediğin gibi olur hersey. Ama çokta strese girme olacak olacak zaten bebisi kasma icerde. Sonra anne karnında başlıyor agresiflikleri kuzularinFul eviÇnkü berbat halde duvarlar mecburum ve gelen giden olacak kesinnn plan şu boyacı gelcek 3 gün
1 gün koltuk yıkamacı gelcek o gün halılarında veririm yıkamaya. Sonra 3 gün de abla gelcek ful mutfak dolabı içleri banyo vs derin temizlik yaklasık 10 gün sonra kıyafet yıkama ütüleme en son da kalan ufak tefek eksikler var işte bebek odasına duvar kağıdı halı hala bebek arabası puset yok meselabunlar bana stres yaptıran şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?