Hadi yaa. Sen sadece çocuk odasını mı boyatıcaktın
Ful evi Çnkü berbat halde duvarlar mecburum ve gelen giden olacak kesinnn plan şu boyacı gelcek 3 gün
1 gün koltuk yıkamacı gelcek o gün halılarında veririm yıkamaya. Sonra 3 gün de abla gelcek ful mutfak dolabı içleri banyo vs derin temizlik yaklasık 10 gün sonra kıyafet yıkama ütüleme en son da kalan ufak tefek eksikler var işte bebek odasına duvar kağıdı halı hala bebek arabası puset yok mesela bunlar bana stres yaptıran şeyler

Büyük ihtimal 2 doz sinovac üstüne yarın da biontech vurulacağım
Yan etkisi oldu mu peki
Bana da önce elimizde veri yok dedi bu hafta ol dedi ne yapacağımı şaşırdım
Canım ben iki doz biontech oldum 13.haftamda hemen ol dedi 1 ay arayla oldum bir problem yok çok şükür
Ateş falan yapti mi eşim 2. Dozda ateşlendi

Valla kombi full mesai yapacak zaten evde bebegi üşütmemek için o ortamda islak kalmasi mümkün değil
Ben de aynısı düşünüyorum. Bir de havası çok kuru bir memlekette yaşadığımız için ıslak kalsa da havayı birkaç gün nemlemdirir, daha güzel olur dedim

Çok güzel planlamışsın uygulanırsa valla bak. Halılarını bekleme bişeyler için boyaya başlandığında ver anca kurur havalar soğuk. Arabanı pusetini hallet de bebek odası ile ilgili diğer detaylara çok takılıp üzülme yaa illaki eksikler olucak yavaş yavaş tamamlasın bak çopumuzun odası yok inşallah boyacı işini halledersen hepsi peşpeşe gelir

Yan etkisi oldu mu peki

Canım ben sinovacları gebe değildim ki çalışırken hastane vurulmuştum. Valla yan etki de hiç olmadı olduysa da lüksümüz yoktu vurulup gece nöbetine gitmiştim

Kizlar aşı işini ne yaptınız muhakkak yazmışsınızdır ama ben kaçırdım galiba.dr bana önce elimizde veri yok diyordu son kontrolde biontch vurul dedi sizler ne yaptınız
İlk doz biontech oldum canım ikinci doz bu ay sonunda olacağım nasipse

Yan etkisi oldu mu peki

Benim doktorum riskli buldu sanırım, o yüzden ilk günden beri covid aşısına karşı tavrı değişmedi. Gerçi kalabalık ortamda aşısız olmak daha büyük risk ama belki de benim durumumu bildiği için doğuma kadar bekleyelim dedi. İdari izindeyim, evden dışarı çıkmıyorum, bi kaç ay daha sabredicem. Bu arada tetanoz aşılarını oldum mesela, onu mutlaka yaptır demişti.

Allah acil şifa versin canim dualarımda olacaksınız. Tez zamanda atlatin

Çocuklar çok hafif atlatıyor merak etme benim 5 yaşında yeğenim annesinden daha kolay geçirdi geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah
Hıc bellı olmuyor canım evet haklısın
Ama ıste onun agrı cektıgınj duyunca bende burda daha da üzülüyorum ınsallah yıne benım gıbı cekmezn tesekkur ederim cok sagol

Randevusu yakın olan var mı benim taaaa 3 kasımda ya hiç geçmiyo şu son 2 hafta
Ben varım Salı gunu 4d ultrason için randevu aldım. Allah izin verirse yüzlerini gorebilirsem 3d yazıcıdan çıktısını almayı düşünüyorum yada yansimali kureler var onlardan yaptırmak istiyorum:) görmemişlik olacak belki ama görmedim ilk ya çok heyecanlıyım

Allah yardımcın olsun insaallah dilediğin gibi olur hersey. Ama çokta strese girme olacak olacak zaten bebisi kasma icerde. Sonra anne karnında başlıyor agresiflikleri kuzularin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…