Ah be yavrum bu da bizim sınavımız işte o kadar şaşırıyorum ki şimdi neden oldu diye sorunu bulmaya çalışmaktan beynim yandı artık... Haklısın ne diyim

Ah be yavrum bu da bizim sınavımız işte o kadar şaşırıyorum ki şimdi neden oldu diye sorunu bulmaya çalışmaktan beynim yandı artık... Haklısın ne diyim
Babamın şekeri vardı, yürüyüş iyi geliyor derdi, gün içinde 15-20 dk hafif tempolu yürüyüp şekerini takip etsen, belki faydası olabilir. Gerçi havalar soğuyo, üşütmemek lazım ama işte sıkıca giyinip bi hava almaya çıksan nasıl olur

Yaaa bende ıspanak almstm yapym diye tühh yemeyim bari nolur nolmaz

Kuzum gün içinde yarım saat kadar yoga yapıyorum, akşamları eşim gelince de yarım saat kadar bazen daha daha fazla yürüyorum. Bu bebemin ettiği oyunlara çare bulamıyorum sağ ol ama yine de canım diyabet hemşiresi de aynen senin dediklerini demişti

Hayır cidden anlaşılmaz bir şey bence. Hiç beklemediğim anda uçuyor. Geçende bir tane kurabiye yedim ölçüm günü de değildi aman dedim yüksek çıkarsa da sebebi belli bir şey olmaz bir seferden. Yine de ölçeyim de fırlatmasın ona göre diğer öğün dengelerim. Ay düşük çıktı. İki lokma ekmek aldım diye böyle fırlaması anlam veremiyorum. Sebze idi patlıcan fırınlamıştım o yani yanında yediğimde. Akşam da kuru fasülye. Ama baklagiller ete nazaran hafif yüksek çıkarıyor bende seni bilmiyorum ama. Tabii sınır üstüne çıkmamıştım böyle ikinci saatler hep normaldi ilk defa ard arda yüksek çıktı. Düşünmeyeyim diyorum bir mantığı yok şekerin bence insanın yine de morali bozuluyor işte.

Evet kuzum kurubaklagilin yanında ekmek çorba pilav direkt yasak bana karbonhidrat mevzusu yüzünden bende de aynı yani durum. Bakalım. Yarın ne diyecekler

Evet kuzum kurubaklagilin yanında ekmek çorba pilav direkt yasak bana karbonhidrat mevzusu yüzünden bende de aynı yani durum. Bakalım. Yarın ne diyecekler
Aaa bana ekmek yeme demediler yiyordum ondan mı acaba söylediğin iyi oldu. Bende neden baklagil yediğimde yükseliyor diyordum kendi kendime

Bebeğim aşımı vurulup avm de gezdim fıldır fıldır bol su iç dediler sadece kol ağrısı oldu o kadar
Ya iki doz sinovac oldum ben de ozman çalıştım iştetdim ama insan kendi dışında canın varlığında çok tedirgin oluyor ya
İnşallah bişey olmaz. Pelin akil biontech sonrası covid gibiydi evde umarım öyle şeyler yaşamam

Günaydın kuzularrrr ya günah mı alıyorum bilmiyorum da bana her hafta yarım gün abla geliyor güzel siliyor süpürüo evim de çok büyük değil yani detay falan yapmıo, dün şöyle kendim bi bakıyım dedim boyunun yetmediği yerler toz içinde, köşe bi bölüm var bi kere çekmemiş herhalde ki bi baktım örümcek ağı olmuş ay sinirlerim bozuldu gece kalktım iş yaptım insanın kendi evine yaptığı gibi yapamıyolar ama salak yerine de konmaya gelemiyorum ya bugün burda uyardım şimdi dikkat edelim lütfen diye

Ben bugün aşımı olacağım az tırsıyorum kızlar.
Aşı vurunduğunuz gün naptınız özel yaptığınız bişe varmı kızlar
Hadi şifa olsun özel bir şey yapmadım kuzum sadece ecopirin 100 mg alıyordum 150 ye çıkardım iki üç gün. Doktorum böyle bir şey demedi ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…