Ah be yavrum bu da bizim sınavımız işteDoktor asla beklemez ilaç ekleyecek büyük ihtimalle aman biraz daha bakalım kafasında değil ne zaman normal dışı çıksa hemen ilacı dayıyor. Hiç sonuçlarımı atmak istemiyorum. Ne bileyim iki lokma bir şey idi tadını bile almadım resmen yanasıl bu kadar oynatıyor üzülüyorum çok moralim bozuldu çok.
Benim bundan sonra her hafta kuzumRandevusu yakın olan var mı benim taaaa 3 kasımda ya hiç geçmiyo şu son 2 hafta
Babamın şekeri vardı, yürüyüşAh be yavrum bu da bizim sınavımız işteo kadar şaşırıyorum ki şimdi neden oldu diye sorunu bulmaya çalışmaktan beynim yandı artık... Haklısın ne diyim
Yaaa bende ıspanak almstm yapym diye tühh yemeyim bari nolur nolmaz6 kişi zehirlendi: "Ispanak yemeyin" uyarısı yaptı
Giresun'da ıspanak yedikten sonra atropin zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırılan 6 kişi, taburcu oldu. Giresun İl Sağlık Müdürlüğü son günlerde alınan ıspanakların tüketilmemesi uyarısında bulundu.www.ntv.com.tr
Giresun da imiş ama aklınızda olsun kızlar ben yemeyi düşünmüyorum
Kuzum gün içinde yarım saat kadar yoga yapıyorum, akşamları eşim gelince de yarım saat kadar bazen daha daha fazla yürüyorum. Bu bebemin ettiği oyunlara çare bulamıyorumBabamın şekeri vardı, yürüyüşiyi geliyor derdi, gün içinde 15-20 dk hafif tempolu yürüyüp şekerini takip etsen, belki faydası olabilir. Gerçi havalar soğuyo, üşütmemek lazım ama işte sıkıca giyinip bi hava almaya çıksan nasıl olur
Hayır cidden anlaşılmaz bir şey bence. Hiç beklemediğim anda uçuyor. Geçende bir tane kurabiye yedim ölçüm günü de değildi aman dedim yüksek çıkarsa da sebebi belli bir şey olmaz bir seferden. Yine de ölçeyim de fırlatmasın ona göre diğer öğün dengelerim. Ay düşük çıktı. İki lokma ekmek aldım diye böyle fırlaması anlam veremiyorum. Sebze idi patlıcan fırınlamıştım o yani yanında yediğimde. Akşam da kuru fasülye. Ama baklagiller ete nazaran hafif yüksek çıkarıyor bende seni bilmiyorum ama. Tabii sınır üstüne çıkmamıştım böyle ikinci saatler hep normaldi ilk defa ard arda yüksek çıktı. Düşünmeyeyim diyorum bir mantığı yok şekerin bence insanın yine de morali bozuluyor işte.Ah be yavrum bu da bizim sınavımız işteo kadar şaşırıyorum ki şimdi neden oldu diye sorunu bulmaya çalışmaktan beynim yandı artık... Haklısın ne diyim
Her şeyin bir şeyi çıkıyor nasıl zamanda isek. Yediğin içtiğin zehir resmenYaaa bende ıspanak almstm yapym diye tühh yemeyim bari nolur nolmaz
Evet kuzum kurubaklagilin yanında ekmek çorba pilav direkt yasak bana karbonhidrat mevzusu yüzündenHayır cidden anlaşılmaz bir şey bence. Hiç beklemediğim anda uçuyor. Geçende bir tane kurabiye yedim ölçüm günü de değildi aman dedim yüksek çıkarsa da sebebi belli bir şey olmaz bir seferden. Yine de ölçeyim de fırlatmasın ona göre diğer öğün dengelerim. Ay düşük çıktı. İki lokma ekmek aldım diye böyle fırlaması anlam veremiyorum. Sebze idi patlıcan fırınlamıştım o yani yanında yediğimde. Akşam da kuru fasülye. Ama baklagiller ete nazaran hafif yüksek çıkarıyor bende seni bilmiyorum ama. Tabii sınır üstüne çıkmamıştım böyle ikinci saatler hep normaldi ilk defa ard arda yüksek çıktı. Düşünmeyeyim diyorum bir mantığı yok şekerin bence insanın yine de morali bozuluyor işte.
Aaa bana ekmek yeme demediler yiyordum ondan mı acabaEvet kuzum kurubaklagilin yanında ekmek çorba pilav direkt yasak bana karbonhidrat mevzusu yüzündenbende de aynı yani durum. Bakalım. Yarın ne diyecekler
Aaa bana ekmek yeme demediler yiyordum ondan mı acabasöylediğin iyi oldu. Bende neden baklagil yediğimde yükseliyor diyordum kendi kendime
Öyle oluyor gerçektenDeneme yanılma yapa yapa bulcaz Bi şeyleri
Bebeğim aşımı vurulup avm de gezdim fıldır fıldır bol su iç dediler sadece kol ağrısı oldu o kadarBen bugün aşımı olacağım az tırsıyorum kızlar.
Aşı vurunduğunuz gün naptınız özel yaptığınız bişe varmı kızlar
Ya iki doz sinovac oldum ben de ozman çalıştım iştetdim ama insan kendi dışında canın varlığında çok tedirgin oluyor yaBebeğim aşımı vurulup avm de gezdim fıldır fıldır bol su iç dediler sadece kol ağrısı oldu o kadar
şifa olsun cnm..Ben bugün aşımı olacağım az tırsıyorum kızlar.
Aminn kuzum çok sağolşifa olsun cnm..
Hadi şifa olsun özel bir şey yapmadım kuzum sadece ecopirin 100 mg alıyordum 150 ye çıkardım iki üç gün. Doktorum böyle bir şey demedi ama.Ben bugün aşımı olacağım az tırsıyorum kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?