Ben pompanin icinde biberon oldugunu bilmiyordum valla bilsem biberon hangisiyse yedekde onu alirdim

kızlar benim arkadaşımın hastanesi uzaktaydı.sürekli git gel yapmamak için devlet hastanesine gidiyordu nst için.doktoruna gönderiyordu sonuçları..belki doktorunuzla görüşüp sizde öyle yapabilirsiniz..
Bana devlet daha uzak kuzum. Fakülte de hem sıra bekle olayı hem de onlarda kayıt kuyut isterlerse tanışım yok açıkçası. Ama çok teşekkürler fikrin için

Cnm kaçıncı haftadasin 4 d kaçıncı aydan sonra bakılıyor acaba

ohh ohh siz eksik tamamlayınca sanki kendimmiş gibi çok mutlu oluyorum güzel günlerde kullan...

Valla öyle Allah gercekten alamayanın yardımcısı olsunn
aynen cnm sabahları haberlere bakayım diyorum biraz , inan dayanamıyorum kapatıyorum.sokakta röportaj yapılanların dediklerinden o kadar etkileniyorum ki allah yardım etsin zorda olanlara.asgari ücretle geçinenler nasıl geçinebiliyorlar

Gercekten cok zor ev kirasi dogal gazi 2 3 bide cocuk oldugunu düsün valla Allah hepimizin yardimcisi olsun su mübarek günde

Birumuttuyasataninsani kuzum bugün sonuçların nasıl ? Benim bugün yüksek çıktı hep
Berbat kuzum yaa 3 gündür çok kötü seyrediyor. Akşam sadece fırına sebze attım yağlı kağıtla onu yedim kabak patlıcan falan anca normal çıktı ve akşam öğününde insülin olmasına rağmen 130 gene yani. Salı günü doz arttırımı gelir bana yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…