- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
- 198
Ben pompanin icinde biberon oldugunu bilmiyordum valla bilsem biberon hangisiyse yedekde onu alirdimEvet evet ben bu şekilde anladıgım için üzüldm aslndaben takıntlıyım şimdi vitamin pompda mı kaldı diye kafaya takarım onu mamajoonun yenidoğna uygun başlıgı vardır belki e ebebekten bakayım gidince. E madem öyle biberonu niye aldık ayol
Bana devlet daha uzak kuzum. Fakülte de hem sıra bekle olayı hem de onlarda kayıt kuyut isterlerse tanışım yok açıkçası. Ama çok teşekkürler fikrin içinkızlar benim arkadaşımın hastanesi uzaktaydı.sürekli git gel yapmamak için devlet hastanesine gidiyordu nst için.doktoruna gönderiyordu sonuçları..belki doktorunuzla görüşüp sizde öyle yapabilirsiniz..
Aynen 1 kere den de bisey olmaz artik ne yapalinBi kere transferden bişe olmaz YB da poşetler ve kapılardan besleme kapılarına transfer ediliyordu anne sütleri bişe olmaz yavrum
Ben deBen pompanin icinde biberon oldugunu bilmiyordum valla bilsem biberon hangisiyse yedekde onu alirdim
Off yaa bu eşlerBu da güzel favorimdeydi ama diğerini aldım arkdsmda canlısını görünceeşime sorsan e bunları zaten öğrenicek çocuk büyüyünce
Saçma bulacagı bir şeyi önce izletiyorum videolarını flan sonra ikna ediyorum saçma bişi olmadıgınaOff yaa bu eşler
Asıl sorun şu hem araştırıp fayda boyutunu değerlendiren biz hem de ikna etmeye çalışıyoruzSaçma bulacagı bir şeyi önce izletiyorum videolarını flan sonra ikna ediyorum saçma bişi olmadıgınahem araştıran ilgilenen bizz hem de yorum yapıyolar
Ah ahhh mahvolduk bundan başkası da yalan en güzel tat bu markanınYaaa suan ki durumumuzu en iyi özetleyen sey bence alacagm herseye boyle şok icerisinde bakıyorum
Cnm kaçıncı haftadasin 4 d kaçıncı aydan sonra bakılıyor acabaBen varım Salı gunu 4d ultrason için randevu aldım. Allah izin verirse yüzlerini gorebilirsem 3d yazıcıdan çıktısını almayı düşünüyorum yada yansimali kureler var onlardan yaptırmak istiyorum:) görmemişlik olacak belki ama görmedim ilk ya çok heyecanlıyım
He bir de indirim takip et en uyguna almaya çalış savaşıyoruz resmenAsıl sorun şu hem araştırıp fayda boyutunu değerlendiren biz hem de ikna etmeye çalışıyoruz
ohh ohh siz eksik tamamlayınca sanki kendimmiş gibi çok mutlu oluyorumEki Görüntüle 2935191 Eki Görüntüle 2935192 Eki Görüntüle 2935195 Eki Görüntüle 2935197
Bu arada bu haftasonu aldıklarımı göstereyim size de
Owli’miz geldi, puset içinde doktor kontrolümüze giderken giydiririm diye düşündüm.
Pembe kundağımız da uyku için, battaniyeye sarmaktansa içinde uyutmak daha sağlıklı olur diye aldım.
Oyuncağımız e-bebekten, bu haftasonu %40 indirim varmış, biz geçen hafta almıştık
Son olarak da bu suwen’den sabahlık aldım, pijama ve gecelik vardı zaten, artık hastane çantasına koyabiliriz.
Hee Bi de o var. Yormaz mı kızHe bir de indirim takip et en uyguna almaya çalış savaşıyoruz resmenve bu ciddi kafa yorgunluğu da yapıyor valla
allah aşkınaaaa bu nee.fiyatlar uçmuş yetmemiş arşa ulaşmışYaaa suan ki durumumuzu en iyi özetleyen sey bence alacagm herseye boyle şok icerisinde bakıyorum
Valla öyle Allah gercekten alamayanın yardımcısı olsunnallah aşkınaaaa bu nee.fiyatlar uçmuş yetmemiş arşa ulaşmış
aynen cnm sabahları haberlere bakayım diyorum biraz , inan dayanamıyorum kapatıyorum.sokakta röportaj yapılanların dediklerinden o kadar etkileniyorum ki allah yardım etsin zorda olanlara.asgari ücretle geçinenler nasıl geçinebiliyorlarValla öyle Allah gercekten alamayanın yardımcısı olsunn
Gercekten cok zor ev kirasi dogal gazi 2 3 bide cocuk oldugunu düsün valla Allah hepimizin yardimcisi olsun su mübarek gündeaynen cnm sabahları haberlere bakayım diyorum biraz , inan dayanamıyorum kapatıyorum.sokakta röportaj yapılanların dediklerinden o kadar etkileniyorum ki allah yardım etsin zorda olanlara.asgari ücretle geçinenler nasıl geçinebiliyorlar
amin amin...Gercekten cok zor ev kirasi dogal gazi 2 3 bide cocuk oldugunu düsün valla Allah hepimizin yardimcisi olsun su mübarek günde
Berbat kuzum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?