Ben de ondan çok korkmuştum izlemiştim yan etki oldu diye ama hiç öyle şeylerim olmadı yanii ettafımda biontech olan kimse de kol ağrısı dışında yan etki olmadı kuzum iyi düşün iyi olsun bu bana ve bebeklerime iyi gelcek diye oll aşını gülerekYa iki doz sinovac oldum ben de ozman çalıştım iştetdim ama insan kendi dışında canın varlığında çok tedirgin oluyor ya
İnşallah bişey olmaz. Pelin akil biontech sonrası covid gibiydi evde umarım öyle şeyler yaşamam
Korkma canim Allah ım izniyle bisey olmaz bende ignemi yaptirip carsida dolanıp eve geldim yatmaya yakın kol agrım basladı sinovaca göre bu kol agriisi yapıyor bide bende eklem agrisi felan olmustu sonraki gün 2 kez parol ictim o gün baskada biseyim olmadıBen bugün aşımı olacağım az tırsıyorum kızlar.
Aşı vurunduğunuz gün naptınız özel yaptığınız bişe varmı kızlar
Günaydın yavrum kimse senin kadar düşünüp özenmez maalesef öyle. Söylemen iyi olmuş tabii ne olacak belki dikkat etmiyordu.Günaydın kuzularrrrya günah mı alıyorum bilmiyorum da bana her hafta yarım gün abla geliyor güzel siliyor süpürüo evim de çok büyük değil yani detay falan yapmıo, dün şöyle kendim bi bakıyım dedim boyunun yetmediği yerler toz içinde, köşe bi bölüm var bi kere çekmemiş herhalde ki bi baktım örümcek ağı olmuş ay sinirlerim bozuldu gece kalktım iş yaptım insanın kendi evine yaptığı gibi yapamıyolar ama salak yerine de konmaya gelemiyorum ya bugün burda uyardım şimdi dikkat edelim lütfen diye
Amin canım inşallah. Ben ecoprin almıyorum tek oksapar yetmezmi ki. Doktor da demedi bana da öyle bişeHadi şifa olsun özel bir şey yapmadım kuzum sadece ecopirin 100 mg alıyordum 150 ye çıkardım iki üç gün. Doktorum böyle bir şey demedi ama.
Tamam kuzum inşallah öyle olacğım. Sen ecopirin alıyomuydun. Kilya alıyormuş zaten normalde de ben almıyorum bişey olur mu doktor da demedi çünkü al diye. Oksapar bir tekBen de ondan çok korkmuştum izlemiştim yan etki oldu diye ama hiç öyle şeylerim olmadı yanii ettafımda biontech olan kimse de kol ağrısı dışında yan etki olmadı kuzum iyi düşün iyi olsun bu bana ve bebeklerime iyi gelcek diye oll aşını gülerek
Ha parol. Ona kesin ihtiyaç duyarım. Ellerim kollarım ağrır benim Bi de hava böylr kapalı olursa kesin ağrım olurKorkma canim Allah ım izniyle bisey olmaz bende ignemi yaptirip carsida dolanıp eve geldim yatmaya yakın kol agrım basladı sinovaca göre bu kol agriisi yapıyor bide bende eklem agrisi felan olmustu sonraki gün 2 kez parol ictim o gün baskada biseyim olmadı
O yoksa al bulunsun onun dısnda bisey olmaz Allah in izniyle bol antikor olsnHa parol. Ona kesin ihtiyaç duyarım. Ellerim kollarım ağrır benim Bi de hava böylr kapalı olursa kesin ağrım olur
Kuzum coraspirin alıyorum ben de hala 100 lük bir de oksapar iğne oluyorum devam dedi doktor da bana ama iğne olurken öylesine sordum ben almak gerekiyomu falan diye gerek yok kan sulandırıcıya bo su için sadece dedilerTamam kuzum inşallah öyle olacğım. Sen ecopirin alıyomuydun. Kilya alıyormuş zaten normalde de ben almıyorum bişey olur mu doktor da demedi çünkü al diye. Oksapar bir tek
Amin inşallahhO yoksa al bulunsun onun dısnda bisey olmaz Allah in izniyle bol antikor olsn
Yeter kuzum pıhtı yapmıyor aslında biontech zaten ki oksapar da yeter ben hazır alıyorken kullandım. Ekstra hiç bir tavsiyesi olmadı doktorun. Antibiyotik alıyor musun yine de sorayım da alıyorsan yaptırma. Onu hastanede sordular. Bir de başka grupta yaptıran bir doktor gebe birkaç gün şekerli beslenmedim demiş neden bilmiyorumAmin canım inşallah. Ben ecoprin almıyorum tek oksapar yetmezmi ki. Doktor da demedi bana da öyle bişe
He tamam ozman yaa ekstra dikkat ederim suyuma falanKuzum coraspirin alıyorum ben de hala 100 lük bir de oksapar iğne oluyorum devam dedi doktor da bana ama iğne olurken öylesine sordum ben almak gerekiyomu falan diye gerek yok kan sulandırıcıya bo su için sadece dediler
Ayy kötü olmak istemem de napiyim ama bozuldu galiba çat çut iş yapıo şu anGünaydın yavrum kimse senin kadar düşünüp özenmez maalesef öyle. Söylemen iyi olmuş tabii ne olacak belki dikkat etmiyordu.
Şeker bağışıklık düşmanı çünkü canım düşürüyor. Ben de covitken hiç yememiştim.dikkar ederim hepsine çok sağolasınYeter kuzum pıhtı yapmıyor aslında biontech zaten ki oksapar da yeter ben hazır alıyorken kullandım. Ekstra hiç bir tavsiyesi olmadı doktorun. Antibiyotik alıyor musun yine de sorayım da alıyorsan yaptırma. Onu hastanede sordular. Bir de başka grupta yaptıran bir doktor gebe birkaç gün şekerli beslenmedim demiş neden bilmiyorum
Ayy istemsiz gülesim geldiAyy kötü olmak istemem de napiyim ama bozuldu galiba çat çut iş yapıo şu an
Kuzucum hiç korkma Allahın izniyle şifa olcak bol bol antikor olsun sanaHe tamam ozman yaa ekstra dikkat ederim suyuma falan
Amin hadi inşallah canımKuzucum hiç korkma Allahın izniyle şifa olcak bol bol antikor olsun sana
Ayy kötü olmak istemem de napiyim ama bozuldu galiba çat çut iş yapıo şu an
İlk doz biontech sadece kol ağrısı, 2.doz biontech 2 gün ateşli ve vücut ağrılı yatırdı bizim tüm herkesiYa iki doz sinovac oldum ben de ozman çalıştım iştetdim ama insan kendi dışında canın varlığında çok tedirgin oluyor ya
İnşallah bişey olmaz. Pelin akil biontech sonrası covid gibiydi evde umarım öyle şeyler yaşamam
Ay ben de şapka içlerinde böyle görünce cok mutlu olmuştum herkes böyle yapmalıEki Görüntüle 2935508
İşte kalitenin fotoğrafı bir ton etiket yapıyorlar bebek kıyafetlerine kes kes yine rahatsız eder yani batar neden yapıyorlar anlamıyorumHele o berelerin zıbınların içine filan bari onlara yapmayın. Buda yapmış ama kumaş uzantısı yapıp o kısma tutturmuş. Kes arta kalan kumaş batmaz etmez mis gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?