Trendyoldan aldım, ilk aylarda bebeğin üstünün örtülmemesi gerektiğini duymuştum, uyku tulumu giydiriliyor, hafif kaldığını düşünürsem buna da sararım, bi yere gittiğimizde alt açma olarak da kullanılabilir.Hepsi cok güzelmis gule gule kullan insallahUyku icin olanı nerden ve kac tl aldn canım
Of ya… Birinci saat 130 ise iyi kuzum. Sanırım bana da gelecek belki başka ilaç eklenirBerbat kuzum yaa3 gündür çok kötü seyrediyor. Akşam sadece fırına sebze attım yağlı kağıtla onu yedim kabak patlıcan falan anca normal çıktı ve akşam öğününde insülin olmasına rağmen 130 gene yani. Salı günü doz arttırımı gelir bana yine
Hepsi çok güzel güle güle kullan canım benim
Teşekkür ederim canlarohh ohh siz eksik tamamlayınca sanki kendimmiş gibi çok mutlu oluyorumgüzel günlerde kullan...
Sıhhatler olsun kuzucummOhh kız valla şu suyu sabunu verene şükür haa nasıl rahatladım bıç bıç tembelliği gelen ağrısı olan miskinleşen varsa hadi koşunşaka şaka koşmayın aman deyim
ayy kız ben bu saatte duş alıp yatsam üzerime iki kat giysem de sabah felç kalkıyorum ya,sırtımdan çok üşüyorumOhh kız valla şu suyu sabunu verene şükür haa nasıl rahatladım bıç bıç tembelliği gelen ağrısı olan miskinleşen varsa hadi koşunşaka şaka koşmayın aman deyim
Yaaa ben de eskiden ıslak saçla yatardım kalkardım hiçbişey olmazdı bana, evlendikten sonra hele bi kurutmiyim kaç kere tutuldum hasta oldum Allah biliyo fobi gibi bişi gece duşu bende deayy kız ben bu saatte duş alıp yatsam üzerime iki kat giysem de sabah felç kalkıyorum ya,sırtımdan çok üşüyorumkışın duş almaktan korkuyorum resmen arkadaşlar dalga geçiyor bunun çocuğu oldu mu 10 kat giydirecek diye
Ay ben sizin oralardayken hiç üşümezdim, rahat rahat yıkanırdım. Ama buraya gelince soğuk havadan üşümeye başladım. Kaloriferler yanmaya başlasın, yine üşümemayy kız ben bu saatte duş alıp yatsam üzerime iki kat giysem de sabah felç kalkıyorum ya,sırtımdan çok üşüyorumkışın duş almaktan korkuyorum resmen arkadaşlar dalga geçiyor bunun çocuğu oldu mu 10 kat giydirecek diye
Ay ben de yağlandım. Teşekkür ederimSıhhatler olsun kuzucummben de kremlendim şimdi yaa ama haşır huşur keselenmek istiyorum
Saçım çok yaş olunca bende de sabahına baş ağrısı oluyor. Ama şimdi yün içlik giydim uzun kollu üstüne de polarımı ayağıma kapkalın çorabımıayy kız ben bu saatte duş alıp yatsam üzerime iki kat giysem de sabah felç kalkıyorum ya,sırtımdan çok üşüyorumkışın duş almaktan korkuyorum resmen arkadaşlar dalga geçiyor bunun çocuğu oldu mu 10 kat giydirecek diye
Valla sadece fırın sebze yiyip insüline 130 çıkınca öyle hissetmedim kuzum yaaOf ya… Birinci saat 130 ise iyi kuzum. Sanırım bana da gelecek belki başka ilaç eklenirbugün öğlen ve akşam 133 çıktı 2.saat. Öğlen çok az beyaz ekmek yedim ya ama çok azdı genelde 2.saat dengelenirdi dengelenmedi
Doktor asla beklemez ilaç ekleyecek büyük ihtimalle aman biraz daha bakalım kafasında değil ne zaman normal dışı çıksa hemen ilacı dayıyor. Hiç sonuçlarımı atmak istemiyorum. Ne bileyim iki lokma bir şey idi tadını bile almadım resmen yaValla sadece fırın sebze yiyip insüline 130 çıkınca öyle hissetmedim kuzum yaabeyaz ekmek direkt oynatıyor her şeyi 1 2 gün çok dikkatli beslen düzene girebilir tekrar
ne yaz ne kış hiççç bornoz sefası sürememYaaa ben de eskiden ıslak saçla yatardım kalkardım hiçbişey olmazdı bana, evlendikten sonra hele bi kurutmiyim kaç kere tutuldum hasta oldum Allah biliyo fobi gibi bişi gece duşu bende de
ayyy oralar çok soğukmuş.ikiz kardeşlerimin ikiside orada okudu,çok dert yanıyorlardı havanın soğuğundanAy ben sizin oralardayken hiç üşümezdim, rahat rahat yıkanırdım. Ama buraya gelince soğuk havadan üşümeye başladım. Kaloriferler yanmaya başlasın, yine üşümem
30. Haftaya girdik 20 den sonra bakılıyor diye okumuştum bir yerde ama tam bilgi olduğunu bilmiyorum.Cnm kaçıncı haftadasin 4 d kaçıncı aydan sonra bakılıyor acaba
ohhhhh okudukça içim ısındı vallaSaçım çok yaş olunca bende de sabahına baş ağrısı oluyor. Ama şimdi yün içlik giydim uzun kollu üstüne de polarımı ayağıma kapkalın çorabımı
Bebiklere de deneyerek öğtencez canım ne 10 kat giydirmesi
Ben seyrediyorummm bekliyorum hala gelecek haftanın fragmanı vercek diyeeYargı’yı seyrediyo musunuz kızlar? Bu saat oldu uyumadım, katil kim sonunda ortaya çıkıyobu sezon seyrettiğim tek dizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?