- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
- 198
Ayy noldu biliyo musun durmadan erteleniyor simdi diger ay olacakmis esime gelecek misin demiyceksin heralde bu halimle dedim yok yok dediNe kadar erken. Bir de sizin nişan işi ne oldu gitmiş miydin
Kesin hassaslıktan minik minik kanlar olcak
Aynen beş dakikalık sonraki rahatlığını düşün. Bir de benim canım tatlıdır ya ondan da olabilirDeme öyle deme deme1 aydır randevu alıyorum kızdan en sonnda kaçış yok bugün gelcem yazdm. O da gel kız 5 dk lık iş yazmış
Aslinda dovru soyluyor 5 dk lik is valla biz korkuyoruz evde 2 saat ugrasiyorm bnDeme öyle deme deme1 aydır randevu alıyorum kızdan en sonnda kaçış yok bugün gelcem yazdm. O da gel kız 5 dk lık iş yazmış
Ay belki yine ertelenir kuzum. 31 sizin için erken baya o kadar hafta kendi annen olsa rahat edemezsin yani. İnşallah ertelenir yoksa dediğin gibi dönüşte gelebilirAyy noldu biliyo musun durmadan erteleniyor simdi diger ay olacakmis esime gelecek misin demiyceksin heralde bu halimle dedim yok yok dediama simdi kendi gitmek istiyor sabah cıkarım gece dönerim dedi bu ara hic durmadan gidilse 4.5 saat bende sacmalama ertrsi gun gel dedim ama bozuldum da ne yalan söyleyim 31 haftalik felan oluyorum beni burda tek bırakıp gitmesi ki normalde cok dusuncelidir esim ben mi abartiyorum bilmiyorum ne dersiniz donustede de annesini alip gelebilir ve bu beni geriyor bizim ortak konusacak biseyimiz bile yok inanin temizlik 0 kadında sevemiyorum en azindan doguma 10 gun kala gelir diye dusunmustum simdi 31.haftada gelse o kadsr hafta napim ben esim hep nobete gidiyor zaten offf off
BendeeeeDeğişim hep kötü değildir ama şu an mümkünse sakin bir dönem geçirmek istiyorum
Ama Bi sonraki günn pamuk pamukKesin hassaslıktan minik minik kanlar olcak
Evet annemde gecen geliyim dedi rahatca diyebildim anne o kadar zaman napıcaksn hem babam babam yanliz diye ama onlara ben desem adim gelin esimde anne meraklisi sinir ediyor beni cok erken 31.hafta ben evde esim olmasa da yatiyorum kalkiyorum kendi kendime oyalaniyorum onunla ama baskasiyla olmaz hele kayinvalideyle aran mesafeliyse hic olmaz esime söyledim haklisin dedi israr etme annene lutfen dedim dogum simdilik 15 ocak gorunuyor erken dogum riskim yok soyle bunu dedim ama insallahAy belki yine ertelenir kuzum. 31 sizin için erken baya o kadar hafta kendi annen olsa rahat edemezsin yani. İnşallah ertelenir yoksa dediğin gibi dönüşte gelebilir
Öyle uygun bir dille söylesin kuzum annem gelecek benim nasipse ama diyor ki bir hafta dururum gider doğumda yine gelirim. Anne işte sana doğumda ihtiyacımız daha çok olacak o zaman gelsen daha iyi doğuma daha çok var şimdiden yorulma filan diye onu da düşünür şekilde söylesin eşinin söylemesi daha uygun düşer tabii ki.Evet annemde gecen geliyim dedi rahatca diyebildim anne o kadar zaman napıcaksn hem babam babam yanliz diye ama onlara ben desem adim gelin esimde anne meraklisi sinir ediyor beni cok erken 31.hafta ben evde esim olmasa da yatiyorum kalkiyorum kendi kendime oyalaniyorum onunla ama baskasiyla olmaz hele kayinvalideyle aran mesafeliyse hic olmaz esime söyledim haklisin dedi israr etme annene lutfen dedim dogum simdilik 15 ocak gorunuyor erken dogum riskim yok soyle bunu dedim ama insallah
Valla esimin ailesi alıngandır ne dese yanlış anlarlar hele babası aklında kurarda kurar az cok biliyorm yani bakalim hedefim esimi gondermemekÖyle uygun bir dille söylesin kuzum annem gelecek benim nasipse ama diyor ki bir hafta dururum gider doğumda yine gelirim. Anne işte sana doğumda ihtiyacımız daha çok olacak o zaman gelsen daha iyi doğuma daha çok var şimdiden yorulma filan diye onu da düşünür şekilde söylesin eşinin söylemesi daha uygun düşer tabii ki.
Doğru diyorsun hiç o potaya girmemek en iyisi bence deValla esimin ailesi alıngandır ne dese yanlış anlarlar hele babası aklında kurarda kurar az cok biliyorm yani bakalim hedefim esimi gondermemek
O zaman gelsin de 1 hafta kala azcık yavas hareket ediyim acındırıym kendimiDoğru diyorsun hiç o potaya girmemek en iyisi bence de
Valla tatlım bugün inledim resmen gece hiç uyuyamadım yanlarım o kadar ağrıyordu ki. Zaten acındırmaya gerek kalmaz bence o haftadaO zaman gelsin de 1 hafta kala azcık yavas hareket ediyim acındırıym kendimi
Allah yardımcın olsun kardeşimPfff kaynanam erken gelebilir cok stres oldum kızlarrr
Ayy buna iyi bari diyecegimi hic düsünmezdmValla tatlım bugün inledim resmen gece hiç uyuyamadım yanlarım o kadar ağrıyordu ki. Zaten acındırmaya gerek kalmaz bence o haftada
Aynen valla Allah yardimcimiz olsun gercekten biran önce cekirdek ailemle kalmak istiyormAllah yardımcın olsun kardeşimev de birinin kalması zor ya kendi annen de olsa bik bik konuşuyolar ki kayınvalide yani ufacık surat yapsan ağrım var desen söz olur benimkiler yakın allahtan kendi evlerine gidiyolar da doğum da herkes ev de tepemde olcak öyle yapma böyle yapmaa sen beceremezsin diye delirmezsek iyi
Yine de yaşamazsın inşallah da yani 30 sonrası azıcık karışıkAyy buna iyi bari diyecegimi hic düsünmezdm
Ya aslında 30 ve sonrasi herzaman risk her bebek 40 da dogmuyor Allah korusun nolur nolmaz dusunmesi lazim esiminde bakalim insallah halledicem bu isiYine de yaşamazsın inşallah da yani 30 sonrası azıcık karışık
Yaa valla ben de öylee inşallah olur öyle de hergün gelmezler sevmeye gelsinlerde iki saat sonra gitsinlerAynen valla Allah yardimcimiz olsun gercekten biran önce cekirdek ailemle kalmak istiyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?