- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
- 198
Canımm insallah gececek bugünlerde Allah ın izniyle Rabbim yardimicniz olsun insallah@BirumuttuyasataninsaniKilya
@Elifimm30
Sancılı gecıyor maalesef gece kötu gectı
Hapsırmak öksurmek ayrı acı veriyor kaburgalarımın agrısından
Ne yapacağımı bilemiyorum bazen cok dayanılmaz oluyor agrılar allah affetsin Ben aciz bir kulumAllaha yalvarıyorum karnımdakı bebegın hurmetıne benı kurtar dıe
Acıl e gitme konusunda korkuyorum 112 arasam devlete goturucek onlar da ya bırakmasa dıyorum
Esımde sana orda evdekı gıbı bakım olmaz dıo yapamazsın dıo
Aglaya aglaya gecırıyorum işte...
Kızım masallah ıyıyım ben dedı
Annemde bneım gıbı agrılı sancılı
Insallah hersey gecıp guzelce kızımızı kucagımıza alacagımız zaman da gelır
Yani artik bende oyle yaparm aman napim gecer zaman insallah bebis gelincede gözüm görmez zaten kimseyiValla en iyisi yokmuş gibi davranmak aç tv izlesin sen kendi işlerine bak yoruluncada git uzan yani ne dicek en kötü tembel der ne yapsan yaranılmaz zaten on iyi şey yap bi tane kötü yapsan en kötü sensinneyse kız gelmez belki erken iyi düşünelim biz
Canımm insallah gececek bugünlerde Allah ın izniyle Rabbim yardimicniz olsun insallah
Ah canım benim yaa, geçecek inşallah.@BirumuttuyasataninsaniKilya
@Elifimm30
Ne yapacağımı bilemiyorum bazen cok dayanılmaz oluyor agrılar allah affetsin Ben aciz bir kulumAllaha yalvarıyorum karnımdakı bebegın hurmetıne benı kurtar dıe
Acıl e gitme konusunda korkuyorum 112 arasam devlete goturucek onlar da ya bırakmasa dıyorum
5.gün ınsallah artık düzelerimAh canım benim yaa, geçecek inşallah.
Azıcık sabır.
1 gün daha böyle geçer, sonra daha rahat atlatırsın inşallah canım.
İlk günler biraz sancılı geçiyo çünkü.
Sonra rahatlarsın canım.
Allahım şafi adıyla şifa versin hem sana hem ailene hem de nerde bu pis virüsü yaşayan varsa kuzucum@BirumuttuyasataninsaniKilya
@Elifimm30
Hadi hayirli olsun bol antikorlu olsunUff oldum geldim
Aminnnn inşallah hafi bakalım nolcak. Kız zeynep kan sonuçlarım da çıkmış benim gene hgb hct düşük yaHadi hayirli olsun bol antikorlu olsun
Kac ki hgb benimde 2 düsmüs bastan beri de hala 13 lerde bakalimAminnnn inşallah hafi bakalım nolcak. Kız zeynep kan sonuçlarım da çıkmış benim gene hgb hct düşük ya
En iyisini yapmışsın, her hafta gelip de görünmeyen yerleri süpürmemek, olacak iş değil. Uyaracaksın tabii. Düzelmezse de değiştir, şart değil.Günaydın kuzularrrrya günah mı alıyorum bilmiyorum da bana her hafta yarım gün abla geliyor güzel siliyor süpürüo evim de çok büyük değil yani detay falan yapmıo, dün şöyle kendim bi bakıyım dedim boyunun yetmediği yerler toz içinde, köşe bi bölüm var bi kere çekmemiş herhalde ki bi baktım örümcek ağı olmuş ay sinirlerim bozuldu gece kalktım iş yaptım insanın kendi evine yaptığı gibi yapamıyolar ama salak yerine de konmaya gelemiyorum ya bugün burda uyardım şimdi dikkat edelim lütfen diye
Kız sağolsun harika yaptı canım acımadı hiç komple bacak ve genital yaptırdm benm ağda Isınırken bacağıma da yapsın dedim 5 dk sürdü alt kısım ohhh allahım nasıl bi dertti içimde ya rabbim kurtuldumAminnnn inşallah hafi bakalım nolcak. Kız zeynep kan sonuçlarım da çıkmış benim gene hgb hct düşük ya
Ne dicem agdayı kendin mi götürdün sıfır mı actı nasıl yaptnKız sağolsun harika yaptı canım acımadı hiç komple bacak ve genital yaptırdm benm ağda Isınırken bacağıma da yapsın dedim 5 dk sürdü alt kısım ohhh allahım nasıl bi dertti içimde ya rabbim kurtuldum
10 kız 10 hgbKac ki hgb benimde 2 düsmüs bastan beri de hala 13 lerde bakalim
Kan grubun ne bol pekmez ic siyah uzüm ye yapabiliyorsan baya arttırıyor10 kız 10 hgb
Hct 29 anasını satim içtiğim haplar okadar damardan yediğim ilaçlar nereye gitti anaaa
Bi de b12 de düşük 131 değerin çok çok altında
Allahım şafi adıyla şifa versin hem sana hem ailene hem de nerde bu pis virüsü yaşayan varsa kuzucumsık dişini inşallah az kaldı ilk başları atlattın mı son günler hafifler inşallah
Kuzum benim kendine yüklenme bilmiyorum ama sen daha iyi değerlendirirsin dayanamadığın noktada destek al. Rabbim yardımcın olsun sana da tüm hastalara da@BirumuttuyasataninsaniKilya
@Elifimm30
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?