Canımm insallah gececek bugünlerde Allah ın izniyle Rabbim yardimicniz olsun insallah

Yani artik bende oyle yaparm aman napim gecer zaman insallah bebis gelincede gözüm görmez zaten kimseyi

Ah canım benim yaa, geçecek inşallah.
Azıcık sabır.
1 gün daha böyle geçer, sonra daha rahat atlatırsın inşallah canım.
İlk günler biraz sancılı geçiyo çünkü.
Sonra rahatlarsın canım.

Allahım şafi adıyla şifa versin hem sana hem ailene hem de nerde bu pis virüsü yaşayan varsa kuzucum sık dişini inşallah az kaldı ilk başları atlattın mı son günler hafifler inşallah

En iyisini yapmışsın, her hafta gelip de görünmeyen yerleri süpürmemek, olacak iş değil. Uyaracaksın tabii. Düzelmezse de değiştir, şart değil.

Aminnnn inşallah hafi bakalım nolcak. Kız zeynep kan sonuçlarım da çıkmış benim gene hgb hct düşük ya
Kız sağolsun harika yaptı canım acımadı hiç komple bacak ve genital yaptırdm benm ağda Isınırken bacağıma da yapsın dedim 5 dk sürdü alt kısım ohhh allahım nasıl bi dertti içimde ya rabbim kurtuldum

Ne dicem agdayı kendin mi götürdün sıfır mı actı nasıl yaptn

Kuzum benim kendine yüklenme bilmiyorum ama sen daha iyi değerlendirirsin dayanamadığın noktada destek al. Rabbim yardımcın olsun sana da tüm hastalara da Dualarımız seninle inşallah Bizi habersiz bırakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…