Kız belki korktuğun gibi olmaz kadın yardım falan eder yaa günah mı alıyoruz bazen de bilmiyorumYa aslında 30 ve sonrasi herzaman risk her bebek 40 da dogmuyor Allah korusun nolur nolmaz dusunmesi lazim esiminde bakalim insallah halledicem bu isi
Tamam canim sorayim zaten cok tedirgin ve isteksizim ama bi yandanda vurulmam gerekiyor biliyorumAslında gerekli olmadığı söyleniyor ama ben yerinde olsam doktora sorardım yine de. Belki aspirin önerir birkaç gün
Şifa olsun kuşumBen bugün aşımı olacağım az tırsıyorum kızlar.
Aşı vurunduğunuz gün naptınız özel yaptığınız bişe varmı kızlar
Ay süper be helal olsun valla yalnız kurutmaya atmayın diyi ben gördümEki Görüntüle 2935508
İşte kalitenin fotoğrafı bir ton etiket yapıyorlar bebek kıyafetlerine kes kes yine rahatsız eder yani batar neden yapıyorlar anlamıyorumHele o berelerin zıbınların içine filan bari onlara yapmayın. Buda yapmış ama kumaş uzantısı yapıp o kısma tutturmuş. Kes arta kalan kumaş batmaz etmez mis gibi.
Yaniiii bu ne cidden ben de bayılıyorum bazı odalara ama yapmaya kalksak ıvırı zıvırı 20binlerde tutarHayır odaya bakın ya. Çocuk mağazası filan mıydı yoksa acaba
Aminn yavrucumŞifa olsun kuşum
Ay süper be helal olsun valla yalnız kurutmaya atmayın diyi ben gördüm
Burası direk magaza bencee yok odaysa valla bizim cocuk sefil kalmisHayır odaya bakın ya. Çocuk mağazası filan mıydı yoksa acaba
Inceden mesaj vermis ama sende vermissin boyle boyle duzen oturacak iste napalimYaa valla ben de öylee inşallah olur öyle de hergün gelmezler sevmeye gelsinlerde iki saat sonra gitsinlerbana kayınvalidem diyoki tek başına yıkanmaz bebek ben de dedim babasıyla yıkarız yaniii ne demek istedi geliim her gün mü demek istedi anlamadım
Ayy bilmiyorumda yardim konusu edecek biseyi yok temizlik desen yapmaz ayda yilda 1 evine camasir suyu doker ondada yorulur hasta oldum der komik geliyor bana yasli veya hasta olsa hicbirsey demem gercekten ama 50 yasinda ben hala 2 gune bir mutfak dolaplarimin yuzunu felan silerim camasir suyuyla o buna da karisirKız belki korktuğun gibi olmaz kadın yardım falan eder yaa günah mı alıyoruz bazen de bilmiyorum
Kuzucum aslında hafta da 3 yarım gün geliyor bir gün ütü yapıyor, bir gün full toz temizlik diğer gün detay bişeye sokuyorumH Hazel9 yavrum hizmet satın alıyorsun asıl söylemesen olmazbunun kötü olmakla alakası yok. Elbette biliyoruz bizim kendi evine yaptığın gibi olmaz ama göz göre göre de o kadar üstten yapılmaz. Her hafta yapılacak işi değiştirerek mi gitsen acaba? Yani yapıyor musun bilmiyorum da. Sil süpür toz al 1.5 saat zaten annem öyle yapıyordu. Buna ekstra ayın ilk haftası camlar, 2. Hafta mutfak dolapları, 3. Hafta ütü gibi gibi
Eski usul tele at kurut yöntemi ile ilerliyoruzŞifa olsun kuşum
Ay süper be helal olsun valla yalnız kurutmaya atmayın diyi ben gördüm
Öyle yavrum öyle vallaYaniiii bu ne cidden ben de bayılıyorum bazı odalara ama yapmaya kalksak ıvırı zıvırı 20binlerde tutarbu tarz düzenli evlerde yatılı kalan kadınlar var baby its all about money money money
Kimse abartıyorsunuz demesin bizeBurası direk magaza bencee yok odaysa valla bizim cocuk sefil kalmis
Valla en iyisi yokmuş gibi davranmak aç tv izlesin sen kendi işlerine bak yoruluncada git uzan yani ne dicek en kötü tembel der ne yapsan yaranılmaz zaten on iyi şey yap bi tane kötü yapsan en kötü sensinInceden mesaj vermis ama sende vermissin boyle boyle duzen oturacak iste napalim
Ayy bilmiyorumda yardim konusu edecek biseyi yok temizlik desen yapmaz ayda yilda 1 evine camasir suyu doker ondada yorulur hasta oldum der komik geliyor bana yasli veya hasta olsa hicbirsey demem gercekten ama 50 yasinda ben hala 2 gune bir mutfak dolaplarimin yuzunu felan silerim camasir suyuyla o buna da karisir
Bu ne kız mağazadır bu ne odasıHayır odaya bakın ya. Çocuk mağazası filan mıydı yoksa acaba
Ya iste sen kirmak istemiyorsun insanlarıda iyi niyetini hemen suistimal ediyorlar demekle iyi yapmissin haklisin sendeKuzucum aslında hafta da 3 yarım gün geliyor bir gün ütü yapıyor, bir gün full toz temizlik diğer gün detay bişeye sokuyorumMutlaka her geldiğinde süpürge ve banyo temizliği fix. Ya ben biraz güleryüzlüyüm işte suistimal ediolar biliorum, kahvaltısını haxırlıorum kahvesini yapıorum daha napiim bi de laf söyleyinve kapris ona üzülüyorum işte bakalım eğer istediğim gibi olmazsa başka ton da uyarırım istemezse de kendi bilir napiyim bebek olunca tam güne çıkartcaktık başkasını bulurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?