İnceledim de, kadın satış yapıyor. Belli ki teşhir amaçlı oda yapmış bir tane. Hepsini çocuğuna kullanmıyor yani. Müsriflik yapıp alıp kullanmayanlar da vardır tabii ama bu kadın onlardan değilHayır odaya bakın ya. Çocuk mağazası filan mıydı yoksa acaba
Sıhhatler olsun, ben de o işlemi cumadan halletmiştim. Bir sonraki doğum öncesi, sonrası da lazere artık diye umuyorum.Kızlar çıktımm pamııkkkkdeğerlendirilemicek bi pamıklık yazuk
Kendim götürdüm evde ısıtıcı makinem de vardı. Kız dediki bizim makinedeki ayrı ağda onu çıkaramayız. O zmn dedm makinemi de getireym azcık kalmıştı ağdam yeni ağda da aldım ne olur ne olmaz diye. Yenisini açmadım mesela o yetti hatta kaldı bir sonrakine deNe dicem agdayı kendin mi götürdün sıfır mı actı nasıl yaptn
Cok mantıklı gecen ben gittigimde dedim ki sizden acilmamis bir agda alaym her seferinde onu getiriyim oda biz senden sonra strecler kaldiririz dedi ısrarla ve hic kafama yatmadı o yüzden bide rolon agda dedi benim ona alerjim olmistu bu isi nasıl cözücem bilmiyormmmKendim götürdüm evde ısıtıcı makinem de vardı. Kız dediki bizim makinedeki ayrı ağda onu çıkaramayız. O zmn dedm makinemi de getireym azcık kalmıştı ağdam yeni ağda da aldım ne olur ne olmaz diye. Yenisini açmadım mesela o yetti hatta kaldı bir sonrakine de
ARh pozitif canım. Ederse fayda yiyeyim valla. Yoksa kilo almayım boşa. Haa bi de kolesterol de çok yüksekKan grubun ne bol pekmez ic siyah uzüm ye yapabiliyorsan baya arttırıyor
Tesekkur ederim canım büyük rahatlık oldu 7 aydan beriSıhhatler olsun, ben de o işlemi cumadan halletmiştim. Bir sonraki doğum öncesi, sonrası da lazere artık diye umuyorum.
Ya gecen ki doktor bana dedi ki gebelikte kolesterol yükselmezse sıkıntı var demektir dedi benimde öyle cünkü tahlillerime de siyah cekirdekli üzüm ve pekmez önerdi ac karnına azcık ici verARh pozitif canım. Ederse fayda yiyeyim valla. Yoksa kilo almayım boşa. Haa bi de kolesterol de çok yüksek
Bizim doğumdan sonra karaciğeri koruyacak destekleyecek Bi diyet yapmamamız lazım mahvoldu ilaçlardan
Ağda parasını düşğrtseydin kızKendim götürdüm evde ısıtıcı makinem de vardı. Kız dediki bizim makinedeki ayrı ağda onu çıkaramayız. O zmn dedm makinemi de getireym azcık kalmıştı ağdam yeni ağda da aldım ne olur ne olmaz diye. Yenisini açmadım mesela o yetti hatta kaldı bir sonrakine de
Ben dedm sizin ağdanızı satın alayım ona da yanaşmadılar. Çok saçma parasını vercez alcaz yani. Bu arada ağda benm makine benm 80 tl tuttuCok mantıklı gecen ben gittigimde dedim ki sizden acilmamis bir agda alaym her seferinde onu getiriyim oda biz senden sonra strecler kaldiririz dedi ısrarla ve hic kafama yatmadı o yüzden bide rolon agda dedi benim ona alerjim olmistu bu isi nasıl cözücem bilmiyormmm
Teklif etmelerini bekledm ama şey der banane yani benm ağdamla yaparım aynı parayı alırım senin keyfin için ağda parasnı düşmem derAğda parasını düşğrtseydin kız
Sevindimİnceledim de, kadın satış yapıyor. Belli ki teşhir amaçlı oda yapmış bir tane. Hepsini çocuğuna kullanmıyor yani. Müsriflik yapıp alıp kullanmayanlar da vardır tabii ama bu kadın onlardan değil
Fiyatları hic bilmiyorum bende ama pahalıymıs hersey senden niye buna yanaşmıyorlar ben anlamadmBen dedm sizin ağdanızı satın alayım ona da yanaşmadılar. Çok saçma parasını vercez alcaz yani. Bu arada ağda benm makine benm 80 tl tuttuçok değilmi yav fiyatlar arttı haberim mi yok
Bi tahta kaşıkla yerim kız her sabah. Tamam attım hafızayaYa gecen ki doktor bana dedi ki gebelikte kolesterol yükselmezse sıkıntı var demektir dedi benimde öyle cünkü tahlillerime de siyah cekirdekli üzüm ve pekmez önerdi ac karnına azcık ici ver
Kolesterolu hormonlar yükseltiyormuş benim efsane yüksek çıktı mesela aile hekimi tereyağı mi içiyosun su niyetine eti flan yaz ye dediARh pozitif canım. Ederse fayda yiyeyim valla. Yoksa kilo almayım boşa. Haa bi de kolesterol de çok yüksek
Bizim doğumdan sonra karaciğeri koruyacak destekleyecek Bi diyet yapmamamız lazım mahvoldu ilaçlardan
Ederlermi işlerine gelmiş millet çakalTeklif etmelerini bekledm ama şey der banane yani benm ağdamla yaparım aynı parayı alırım senin keyfin için ağda parasnı düşmem der
Tereyağ mı içiyorsun iyiymişKolesterolu hormonlar yükseltiyormuş benim efsane yüksek çıktı mesela aile hekimi tereyağı mi içiyosun su niyetine eti flan yaz ye dediben de korktm cunku 10 kg verdğim ve sadece cubuk kraker yediğim dönemdi dedm ne eti hocam ya. Mümkün değil ya bi yanlıslık var ben aylardır açım. Sonra dr a sordm da hamilelikte hormonlardan öyle yüksek çıkarmış
Ben de sormasam söylemez zaten tahlilleri attım herşey iyi dedi. Dedm kolesterolde sıkıntı yokmu hayır normal dediTereyağ mı içiyorsun iyiymiş
Ama ben de eti çok fazla yiyorum
Ozamn hormondandır bak götüyomusun benim doktor hiç demedi bana öyle bisey
Bu doktoru da nasıl benşmsemişsen demekBen de sormasam söylemez zaten tahlilleri attım herşey iyi dedi. Dedm kolesterolde sıkıntı yokmu hayır normal dedisonra bu videoyu izlemiştim pardon bu dr un dediğini kendi dr um demiş gibi davrandım yanlıs hatrladm bak izle sebebi bu.
Sımdı yıne gece kı gıbı oldumKuzum benim kendine yüklenme bilmiyorum ama sen daha iyi değerlendirirsin dayanamadığın noktada destek al. Rabbim yardımcın olsun sana da tüm hastalara daDualarımız seninle inşallah Bizi habersiz bırakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?