Hayır odaya bakın ya. Çocuk mağazası filan mıydı yoksa acaba
İnceledim de, kadın satış yapıyor. Belli ki teşhir amaçlı oda yapmış bir tane. Hepsini çocuğuna kullanmıyor yani. Müsriflik yapıp alıp kullanmayanlar da vardır tabii ama bu kadın onlardan değil

Ne dicem agdayı kendin mi götürdün sıfır mı actı nasıl yaptn
Kendim götürdüm evde ısıtıcı makinem de vardı. Kız dediki bizim makinedeki ayrı ağda onu çıkaramayız. O zmn dedm makinemi de getireym azcık kalmıştı ağdam yeni ağda da aldım ne olur ne olmaz diye. Yenisini açmadım mesela o yetti hatta kaldı bir sonrakine de

Cok mantıklı gecen ben gittigimde dedim ki sizden acilmamis bir agda alaym her seferinde onu getiriyim oda biz senden sonra strecler kaldiririz dedi ısrarla ve hic kafama yatmadı o yüzden bide rolon agda dedi benim ona alerjim olmistu bu isi nasıl cözücem bilmiyormmm

Kan grubun ne bol pekmez ic siyah uzüm ye yapabiliyorsan baya arttırıyor
ARh pozitif canım. Ederse fayda yiyeyim valla. Yoksa kilo almayım boşa. Haa bi de kolesterol de çok yüksek
Bizim doğumdan sonra karaciğeri koruyacak destekleyecek Bi diyet yapmamamız lazım mahvoldu ilaçlardan

ARh pozitif canım. Ederse fayda yiyeyim valla. Yoksa kilo almayım boşa. Haa bi de kolesterol de çok yüksek
Bizim doğumdan sonra karaciğeri koruyacak destekleyecek Bi diyet yapmamamız lazım mahvoldu ilaçlardan
Ya gecen ki doktor bana dedi ki gebelikte kolesterol yükselmezse sıkıntı var demektir dedi benimde öyle cünkü tahlillerime de siyah cekirdekli üzüm ve pekmez önerdi ac karnına azcık ici ver

Ağda parasını düşğrtseydin kız

Ben dedm sizin ağdanızı satın alayım ona da yanaşmadılar. Çok saçma parasını vercez alcaz yani. Bu arada ağda benm makine benm 80 tl tuttu çok değilmi yav fiyatlar arttı haberim mi yok

Ben dedm sizin ağdanızı satın alayım ona da yanaşmadılar. Çok saçma parasını vercez alcaz yani. Bu arada ağda benm makine benm 80 tl tuttu çok değilmi yav fiyatlar arttı haberim mi yok
Fiyatları hic bilmiyorum bende ama pahalıymıs hersey senden niye buna yanaşmıyorlar ben anlamadm

Ya gecen ki doktor bana dedi ki gebelikte kolesterol yükselmezse sıkıntı var demektir dedi benimde öyle cünkü tahlillerime de siyah cekirdekli üzüm ve pekmez önerdi ac karnına azcık ici ver
Bi tahta kaşıkla yerim kız her sabah. Tamam attım hafızaya kolesterolğn de gebelikte artması gerektiğini bilmiyordum

Kolesterolu hormonlar yükseltiyormuş benim efsane yüksek çıktı mesela aile hekimi tereyağı mi içiyosun su niyetine eti flan yaz ye dedi ben de korktm cunku 10 kg verdğim ve sadece cubuk kraker yediğim dönemdi dedm ne eti hocam ya. Mümkün değil ya bi yanlıslık var ben aylardır açım. Sonra dr a sordm da hamilelikte hormonlardan öyle yüksek çıkarmış

Tereyağ mı içiyorsun iyiymiş
Ama ben de eti çok fazla yiyorum
Ozamn hormondandır bak götüyomusun benim doktor hiç demedi bana öyle bisey

Tereyağ mı içiyorsun iyiymiş
Ama ben de eti çok fazla yiyorum
Ozamn hormondandır bak götüyomusun benim doktor hiç demedi bana öyle bisey
Ben de sormasam söylemez zaten tahlilleri attım herşey iyi dedi. Dedm kolesterolde sıkıntı yokmu hayır normal dedi sonra bu videoyu izlemiştim pardon bu dr un dediğini kendi dr um demiş gibi davrandım yanlıs hatrladm bak izle sebebi bu.

Bakın eşime bimden bişeyler aldırmaya göndermiştim resim atmış. Muhtemelen eski ürünü çıkardılar bişe oldu. Ama bir tane olduğu için almadım, ya yine oraya gelmez biri başka biri başka olmasın ikisine de aynı anda alayım, nedenn n çünkü analıkk

Eklentiler

• IMG-20211018-WA0001.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 39
Bu doktoru da nasıl benşmsemişsen demek izleyeyim du

Kuzum benim kendine yüklenme bilmiyorum ama sen daha iyi değerlendirirsin dayanamadığın noktada destek al. Rabbim yardımcın olsun sana da tüm hastalara da Dualarımız seninle inşallah Bizi habersiz bırakma
Sımdı yıne gece kı gıbı oldum
Bıan da kusacak hissi sonra carpıntı derin derin nefes alma ıhtıyacı sonra tansıyon da bıraz yukselme
Ozaman okadar panık oluyorum ki banyoya gıderken esıme bagıra bagıra gıdıyroum heran yıgılıcakmıisım gibi bacakalrıma masaj yaptırıyorum sa Su kaburga sırt agrılarım da benı öldürüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…