Amin inşallah bi gidip göreydin bakalım hayırlısıyla6 hafta bitecek yarın.yarısı bitecek bir kaç güne diyorum.öyle telkin ediyorum kendimiyeterki sağlıklı olsun da dayanarız
Merak etme sonradan bi acılacak yemek yemeyim diye ne yapacagini sasiracaksinallahım bende o iştahlı günlere bir gelebilsemiştahım hiç yokkkkkk midem fenaaaa,yemek yemek istiyorum
ayy inşallah birşey kalmadı yaa perşembeyeAmin inşallah bi gidip göreydin bakalım hayırlısıyla
Merak etme sonradan bi acılacak yemek yemeyim diye ne yapacagini sasiracaksin
Ah ah bu gece benimde çok kötüydüYaa kuşum uyucam da bahane arıyorum
Bu aralar hep gündüzleri uykum geliyo zaten ya. Geceleri uyku bölük pörçük malum
Sıze yazdıktan sonra 2 kere yıne fenalaştım 112 aradık ıtıraz etmeyın hastanede tedavi olacaksınız dedılerAh ah canımHiç kolay değil eminim. Rabbim şifa nasip eylesin tez vakitte inşallah
Dön o yana dön bu yana dimi. Bilincim hep açık gibi hissediyorumAh ah bu gece benimde çok kötüydü
Gidicekmisin canım napcaksınSıze yazdıktan sonra 2 kere yıne fenalaştım 112 aradık ıtıraz etmeyın hastanede tedavi olacaksınız dedılerdua edın
HayıırBakın şimdi ben nasıl vesvese yapcam. Uykum geliyo kızlar beniiim aşıdan mı
AaaaHayıırtv izlerken uyumusum mesela ben de 2 saat ağdadan mı acaba
Kuzum serum falan verirler daha etkili olur belkiSıze yazdıktan sonra 2 kere yıne fenalaştım 112 aradık ıtıraz etmeyın hastanede tedavi olacaksınız dedılerdua edın
Kuzum bak ne olur korkma hastanede olmaktan. İnan toparlanıp çıkacaksın. Evde sürekli endişe olur orada sen de bebeğinde yakından takip edilir. Lütfen bize haber verSıze yazdıktan sonra 2 kere yıne fenalaştım 112 aradık ıtıraz etmeyın hastanede tedavi olacaksınız dedılerdua edın
Kemiklerim çok ağrıyordu yatamadımDön o yana dön bu yana dimi. Bilincim hep açık gibi hissediyorum
Güçlü ol kuzumm bebişinin sana ihtiyacı var herşey güzel olcak iyi düşünnHastanedeyim ama kımseyı almıyorlar yanımanolcak napcam ben kendım tekbasıma ıdarede edemıyorum duanızı beklıyorum
En cok o yasadıgım sıkıntılarda bebegımın de toplanması benı cok korkutuyor onun ıcın rıske atmak ıstemedım geldım bakalım ne bekliyor bızı
Çok iyi yaptın kuzum.Hastanedeyim ama kımseyı almıyorlar yanımanolcak napcam ben kendım tekbasıma ıdarede edemıyorum duanızı beklıyorum
En cok o yasadıgım sıkıntılarda bebegımın de toplanması benı cok korkutuyor onun ıcın rıske atmak ıstemedım geldım bakalım ne bekliyor bızı
Allahım yaaKemiklerim çok ağrıyordu yatamadım
Normal serviste misinHastanedeyim ama kımseyı almıyorlar yanımanolcak napcam ben kendım tekbasıma ıdarede edemıyorum duanızı beklıyorum
Kuzum dualarımız seninle hastanede daha iyi bakılırsın Allahın izniyle kontrol altında olursunHastanedeyim ama kımseyı almıyorlar yanımanolcak napcam ben kendım tekbasıma ıdarede edemıyorum duanızı beklıyorum
Sana bisey deyim mi inan hastanede daha rahat edersin psikolojik olarak azcık rahatla eminim cok zor ama ilac tedavi daha etkili olur bebek icin daha iyi olur Allah korusun kötüyü getirme aklına hep dualarimizdasn esin dısardan yemek bıraksn izin verirlerse beslenmene cok dikkat et Allah im yar ve yardimcin olsun insallah gececkHastanedeyim ama kımseyı almıyorlar yanımanolcak napcam ben kendım tekbasıma ıdarede edemıyorum duanızı beklıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?