Sıze yazdıktan sonra 2 kere yıne fenalaştım 112 aradık ıtıraz etmeyın hastanede tedavi olacaksınız dedıler dua edın
Kuzum bak ne olur korkma hastanede olmaktan. İnan toparlanıp çıkacaksın. Evde sürekli endişe olur orada sen de bebeğinde yakından takip edilir. Lütfen bize haber ver

Hastanedeyim ama kımseyı almıyorlar yanıma nolcak napcam ben kendım tekbasıma ıdarede edemıyorum duanızı beklıyorum
En cok o yasadıgım sıkıntılarda bebegımın de toplanması benı cok korkutuyor onun ıcın rıske atmak ıstemedım geldım bakalım ne bekliyor bızı

Güçlü ol kuzumm bebişinin sana ihtiyacı var herşey güzel olcak iyi düşünn

Çok iyi yaptın kuzum.
İnşallah zaten bugünden sonra düzeleceksin.
Bu gece kal bari, yarın çıkarsın Allah’ın izniyle.
Ümraniye’de misin? Nerdesin?

Normal serviste misin
Rabbim şifa versin ins
Iyi düşün, iyi olacaksın

Kuzum dualarımız seninle hastanede daha iyi bakılırsın Allahın izniyle kontrol altında olursun

Sana bisey deyim mi inan hastanede daha rahat edersin psikolojik olarak azcık rahatla eminim cok zor ama ilac tedavi daha etkili olur bebek icin daha iyi olur Allah korusun kötüyü getirme aklına hep dualarimizdasn esin dısardan yemek bıraksn izin verirlerse beslenmene cok dikkat et Allah im yar ve yardimcin olsun insallah gececk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…