Aa saklamışlar resmen iyi yapmıssn bence çnkü ikisine farklı kalite olmasın

Kızzz olsun birini alsaydn ya iste digerinide gelince alirdn gelmezse baska yerden alirdin Allah seni

Bu anakucağının da bazı vidaları eksk gelmişti ya instagramdan yazdım adamlar dediki hangi vida eksk ise onu gönderelim millet ne cimri be ne olacak 3 vida fazla göndersniz elimdekileri attım eksik olan 2 vidayı gönderceklermiş bugun iyi bari dedm trendyolda hala ürün kargoda görünüyor o yuzden eksk ürün pakedi oluşturulmuyor ben de instgrmadan ulaşaym dedm yoksa bekle anam bekle

Ah ah canım Hiç kolay değil eminim. Rabbim şifa nasip eylesin tez vakitte inşallah

Off kombi bozuldu sıcak su yok kalorifer yok servis bekliyorum kim bilir kaç tl çıkcak o yüzden koca bir tabak makarna yaptım yiyorum anca moralim yerine gelir
allahım bende o iştahlı günlere bir gelebilsem iştahım hiç yokkkkkk midem fenaaaa,yemek yemek istiyorum

Benimde gelmişti canım uyukladım şekerim yüksek çıktıydı o yüzden eşimde stres yaptın ondan dedi stres yaptın şimdi sakinlik çöktü ondandır yavrum
Yaa kuşum uyucam da bahane arıyorum
Bu aralar hep gündüzleri uykum geliyo zaten ya. Geceleri uyku bölük pörçük malum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…