Bakın eşime bimden bişeyler aldırmaya göndermiştim resim atmış. Muhtemelen eski ürünü çıkardılar bişe oldu. Ama bir tane olduğu için almadım, ya yine oraya gelmez biri başka biri başka olmasın ikisine de aynı anda alayım, nedenn n çünkü analıkk
Bakın eşime bimden bişeyler aldırmaya göndermiştim resim atmış. Muhtemelen eski ürünü çıkardılar bişe oldu. Ama bir tane olduğu için almadım, ya yine oraya gelmez biri başka biri başka olmasın ikisine de aynı anda alayım, nedenn n çünkü analıkk
Bu anakucağının da bazı vidaları eksk gelmişti ya instagramdan yazdım adamlar dediki hangi vida eksk ise onu gönderelim millet ne cimri be ne olacak 3 vida fazla göndersniz elimdekileri attım eksik olan 2 vidayı gönderceklermiş bugun iyi bari dedm trendyolda hala ürün kargoda görünüyor o yuzden eksk ürün pakedi oluşturulmuyor ben de instgrmadan ulaşaym dedm yoksa bekle anam bekle
Sımdı yıne gece kı gıbı oldum
Bıan da kusacak hissi sonra carpıntı derin derin nefes alma ıhtıyacı sonra tansıyon da bıraz yukselme
Ozaman okadar panık oluyorum ki banyoya gıderken esıme bagıra bagıra gıdıyroum heran yıgılıcakmıisım gibi bacakalrıma masaj yaptırıyorum sa Su kaburga sırt agrılarım da benı öldürüyor
Off kombi bozuldu sıcak su yok kalorifer yok servis bekliyorum kim bilir kaç tl çıkcak o yüzden koca bir tabak makarna yaptım yiyorum anca moralim yerine gelir
Off kombi bozuldu sıcak su yok kalorifer yok servis bekliyorum kim bilir kaç tl çıkcak o yüzden koca bir tabak makarna yaptım yiyorum anca moralim yerine gelir