canim hastanede cok daha guvenilir emin ellerde olursun dualarimiz seninle insallah vitamin serumlarla hemen toparlanirsinSıze yazdıktan sonra 2 kere yıne fenalaştım 112 aradık ıtıraz etmeyın hastanede tedavi olacaksınız dedılerdua edın
Kontrol altında olman dahi iyi canım serum takviyesiyle daha çabuk toparlarsın inşallah Allah şifa versinSıze yazdıktan sonra 2 kere yıne fenalaştım 112 aradık ıtıraz etmeyın hastanede tedavi olacaksınız dedılerdua edın
Yanlış hatırlamıyorsam kiracıydın demi canım ev sahibinin karşılaması gerekiyor masrafıKombici şimdi gitti 1000 tl cik sıkışmış beyin kartına Allahım ekstradan masraf
Evet hastanede olmak zor ama bu gece kal cnm ins orda yapılan müdahaleler senide bebeğinize rahatlatsin eve sağlıkla dönün ikiniz de yanlızim diye üzülme bebisin var onunla iyileşip çıkacaksın Allah'ın izniyleHastanedeyim ama kımseyı almıyorlar yanımanolcak napcam ben kendım tekbasıma ıdarede edemıyorum duanızı beklıyorum
En cok o yasadıgım sıkıntılarda bebegımın de toplanması benı cok korkutuyor onun ıcın rıske atmak ıstemedım geldım bakalım ne bekliyor bızı
Benim eşim hayatta aramaz böyle bişey için kuzum ya normali öylede, biz de böyleYanlış hatırlamıyorsam kiracıydın demi canım ev sahibinin karşılaması gerekiyor masrafı
Nefes darlığı yaşamadıktan sonra tabii bebişte iyi olduktan sonra Allah’ın izni ile toparlarsın kuzucum benim. Rabbim şifa versinKızlarım cok nefes darlıgu ve bebek hareketlerıne yogunlastı onlarda sıkıntu yok dedım cok şukur
Dr um serum taktırmamı onerdı hergun 1 dedım takarız onu dedı
Sımdı serum bitince cıkıcam sanirim gebelikten sıkayet in yok yanı covid den dedı musadeye aldılar
Hepınızden allah razı olsunEki Görüntüle 2935787
Yegenım de covıd olmustu kulak cınlamasından kımseyı duymayırdum dıo kanımda enfeksıyon cıkmıstı dıoNefes darlığı yaşamadıktan sonra tabii bebişte iyi olduktan sonra Allah’ın izni ile toparlarsın kuzucum benim. Rabbim şifa versin
Biz demirbaşlarla alakalı bir sıkıntı olunca ev sahibini arıyoruz kuzum ustadan fiyat alıp kendisine söylüyoruz eğer kendisi daha uyguna bulursa kendisi getiriyor kiradan düşüyoruzBenim eşim hayatta aramaz böyle bişey için kuzum ya normali öylede, biz de böyleNasılsa bi iki sene daha burdayız diye ses etmiyo
Yüksek ateş yoksa ciddi enfeksiyon olmaz diye düşünüyorum antibiyotikte vermişler zaten inşallah sorun olmaz yavrumYegenım de covıd olmustu kulak cınlamasından kımseyı duymayırdum dıo kanımda enfeksıyon cıkmıstı dıo
Ama ben ım kanıma bakmadılar evde antibiyotik alıyorum ama
Evet baby doğrudur olması gereken o aslında ama biz üç yıldır burdayız ilk deda böyle sıkıntı olduBiz demirbaşlarla alakalı bir sıkıntı olunca ev sahibini arıyoruz kuzum ustadan fiyat alıp kendisine söylüyoruz eğer kendisi daha uyguna bulursa kendisi getiriyor kiradan düşüyoruzBin lirada az değil yani sonuçta kendi evleri için yapılıyor.
Biz istanbuldayız kuzum yakıyorum ben akşamları yatana kadar en düşükte , giriş katı olmanın verdiği dezavantajKızlar petek leri yaktınız mı. Gerçi farklı memleketlerdeyiz ama ne zman yakcaksınız
Biz neredeyse bir aydır yakıyoruz canımKızlar petek leri yaktınız mı. Gerçi farklı memleketlerdeyiz ama ne zman yakcaksınız
İnşallah bir dahada karşılaşmazsınız kuzum böyle bir durumlaEvet baby doğrudur olması gereken o aslında ama biz üç yıldır burdayız ilk deda böyle sıkıntı olduBi de kuzucum hiç beklicek gibi değil zaten sıcak su yoktu banyo yapamazdık bir de hava da soğuk yakıorum, bebek varken sıkıntı yaşamaktansa direk servisini aradık zaten araştırdığım kadarıyla fiyatlar da böyle bu arıza da olucağı varmış napalım
Ayy aminn kuzucum ya hiç kimse yaşamasın yaaa ekstra hiçbişi çıkmasın şu süreçlerdeİnşallah bir dahada karşılaşmazsınız kuzum böyle bir durumla
Yaa ben de çocuklar olunca körğklycez zaten diye ne kadar geç okadr iyi diyorum açıkçası.Biz istanbuldayız kuzum yakıyorum ben akşamları yatana kadar en düşükte , giriş katı olmanın verdiği dezavantaj
Ya erteliyordum da biraz sanırım. Ben de yavaş yavaş yakıcam soğuduBiz neredeyse bir aydır yakıyoruz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?