Kızlar bisi sorcsm mesela hastaneden cıkarken ne giyeceksiniz bi esofman takimi alsammi aceba müsriflik mi bilemedim ne dersiniz
Ben geçen sene aldığım güzel bir eşofman takımım var onu giycem kuzum sinem kobal ın hastane çıkışı giydiğinden diye kendimi hep öyle hayal etmiştim kısmet olucak inşallah

Kızlar bisi sorcsm mesela hastaneden cıkarken ne giyeceksiniz bi esofman takimi alsammi aceba müsriflik mi bilemedim ne dersiniz
Bende hamile taytını yanıma akarım. Ama önce hamile taytım olmalı yaz olsa kesin elbise çekerdim üzerime ama kışın elbise giymek meşakkatli. Haa kime sorsan gecelik üzerine montunu giyip çıkmış

Ben geçen sene aldığım güzel bir eşofman takımım var onu giycem kuzum sinem kobal ın hastane çıkışı giydiğinden diye kendimi hep öyle hayal etmiştim kısmet olucak inşallah
Yaa hatirliyorum sinem kobalin o takimi ya normalde esofman var ama gittikce karnım büyüyor olmuyor evdekiler

Bende hamile taytını yanıma akarım. Ama önce hamile taytım olmalı yaz olsa kesin elbise çekerdim üzerime ama kışın elbise giymek meşakkatli. Haa kime sorsan gecelik üzerine montunu giyip çıkmış
Aslında yaz olsa hic affetmem bende elbise giyerdm ama bilemedkm kafam karıstı

Bakarız kuzum gecelikle çıkarız ne olacak. Benim montum baya uzun. Arabaya arabadan eve yani. İlla yanıma bir şey alırım almazsam da sorun değil
Evet benim kabanda baya uzun sanirim öyle yaparm suan ekstra birdaha almayım su pijema isini halletmem lazim artik ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…