- 5 Nisan 2021
- 1.673
- 2.235
- 63
Ben aldım bir tane hem şimdi giyeyim diye hemde o zaman için önceden s giyordum olmaz diye mecburen aldımKızlar bisi sorcsm mesela hastaneden cıkarken ne giyeceksiniz bi esofman takimi alsammi aceba müsriflik mi bilemedim ne dersiniz
Ben geçen sene aldığım güzel bir eşofman takımım var onu giycem kuzumKızlar bisi sorcsm mesela hastaneden cıkarken ne giyeceksiniz bi esofman takimi alsammi aceba müsriflik mi bilemedim ne dersiniz
Bende hamile taytını yanıma akarım. Ama önce hamile taytım olmalıKızlar bisi sorcsm mesela hastaneden cıkarken ne giyeceksiniz bi esofman takimi alsammi aceba müsriflik mi bilemedim ne dersiniz
Boşnak mı bilmem Aranavutsa da olur Bulgarsa da onlarında börekleri var
Tayt alana kadar doğuma gidecen bu gidişleBende hamile taytını yanıma akarım. Ama önce hamile taytım olmalıyaz olsa kesin elbise çekerdim üzerime ama kışın elbise giymek meşakkatli. Haa kime sorsan gecelik üzerine montunu giyip çıkmış
Mesajlara baktım şimdi geçen göçmenim yazmış ta ben niye boşnak aklımda kaldı bilmemBoşnak mı bilmem Aranavutsa da olur Bulgarsa da onlarında börekleri var
Yok kuzum merkezi sistem Kasım dan öncesi yasak şu an idare eder evin içi sorun yok henüz.Kızlar petek leri yaktınız mı. Gerçi farklı memleketlerdeyiz ama ne zman yakcaksınız
AynenTayt alana kadar doğuma gidecen bu gidişle
Yaa hatirliyorum sinem kobalin o takimi ya normalde esofman var ama gittikce karnım büyüyor olmuyor evdekilerBen geçen sene aldığım güzel bir eşofman takımım var onu giycem kuzumsinem kobal ın hastane çıkışı giydiğinden diye kendimi hep öyle hayal etmiştim kısmet olucak inşallah
Aslında yaz olsa hic affetmem bende elbise giyerdm ama bilemedkm kafam karıstıBende hamile taytını yanıma akarım. Ama önce hamile taytım olmalıyaz olsa kesin elbise çekerdim üzerime ama kışın elbise giymek meşakkatli. Haa kime sorsan gecelik üzerine montunu giyip çıkmış
Aynen göçmenim demişti. Olsun her türlü Balkanlar da bööörekler meşhurMesajlara baktım şimdi geçen göçmenim yazmış ta ben niye boşnak aklımda kaldı bilmem
Artık canın nasıl boşnak böreği çekmişse demekkiMesajlara baktım şimdi geçen göçmenim yazmış ta ben niye boşnak aklımda kaldı bilmem
Hamileyken m bi tane alt üst almistim ne kadar kilo alirim ki dedim s ydi bnimde ama suan xl ve olmuyor hic giyemedimBen aldım bir tane hem şimdi giyeyim diye hemde o zaman için önceden s giyordum olmaz diye mecburen aldım
Bakarız kuzum gecelikle çıkarız ne olacak. Benim montum baya uzun. Arabaya arabadan eve yani. İlla yanıma bir şey alırım almazsam da sorun değilAslında yaz olsa hic affetmem bende elbise giyerdm ama bilemedkm kafam karıstı
Evet benim kabanda baya uzun sanirim öyle yaparm suan ekstra birdaha almayım su pijema isini halletmem lazim artik amaBakarız kuzum gecelikle çıkarız ne olacak. Benim montum baya uzun. Arabaya arabadan eve yani. İlla yanıma bir şey alırım almazsam da sorun değil
Şimdiden ver ancak gelir kuzum yoksa yine atlete talimAynenhayır haftaya doktor muayenesi var giyecek bir şeye ihtiyacım var. Sadece erkek atleti ile gidemem ay hala buna rağmen vermedim sipariş
Bende almadım pijama takımı yaaEvet benim kabanda baya uzun sanirim öyle yaparm suan ekstra birdaha almayım su pijema isini halletmem lazim artik ama
Öyle kuzumŞimdiden ver ancak gelir kuzum yoksa yine atlete talim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?