hepi çok güzel güle güle kullan.. benimde o terlikler çok hoşuma gitti.bu ara hep karşıma çıkıyor.güzel günlerde kullan

Benim beğendiğim iki takım var ikisi 500 küsür tutuyor ama doğuma da çok kalmadı indirim görmem pek mümkün değil gibi
Ayyy simdi gittim dependi actim baktm esim ne dese begenirsiniz cocuga mi sana mi bu sanaysa hayatta olmazzzdaha kibar söylenemezdi galiba pff yeniden depend almam gerekecek

Ayyy simdi gittim dependi actim baktm esim ne dese begenirsiniz cocuga mi sana mi bu sanaysa hayatta olmazzzdaha kibar söylenemezdi galiba pff yeniden depend almam gerekecek
Kalıplar dar diyordu yorumda benden zayıf kız L almış ondan bile şüphe duyuyorum bana olur mu diye

hepi çok güzel güle güle kullan.. benimde o terlikler çok hoşuma gitti.bu ara hep karşıma çıkıyor.güzel günlerde kullan
Saol kuzucum Ben de blogger bi kız da gördüm favori yapmıştım indirime girince allim dedim yumuşacık içi baby ama 1 numara büyük anca oldu aklında olsun alıcaksan

Benim beğendiğim iki takım var ikisi 500 küsür tutuyor ama doğuma da çok kalmadı indirim görmem pek mümkün değil gibi
Efsane cuma indirimlerini bekliyorum ben, özelikle e-bebekte, ateşölçer, biberon, emzik gibi eksikleri o zaman tamamlamayı planlıyorum. Gecelikle pijama da indirime girer o zaman muhtemelen.

Son düzenleme:
Kücükmüs actm baktm simdi esim dalga bile gecti bacagindan zor gecer diyexl bakıcam
Benimki böyle, daha büyük bedeni yok sanırım. L beden için 42-50, M için de 36-42 bedenler diyo, muhtemelen giyince biraz genişler.

Eklentiler

• image.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 28
  • image.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 32
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…