Niye kuzumSinirden delirivemmmmmm
hepi çok güzel güle güle kullan.. benimde o terlikler çok hoşuma gitti.bu ara hep karşıma çıkıyor.güzel günlerde kullanBen trendyoldan bi tane takım aldım düğmeli, bir de polar aldım çok güzel çıktı ikiside ya. Bütün avmlerde polar aradım kısacık kösecik hem de pahalı oysho penti hm falan ama ben 99 tl ye aldım upuzun bana bileaşağıdaki üçlüyü aldım tüylü terlik te iyi oldu yumuşacık
NolduuuSinirden delirivemmmmmm
Kilyaa yapma etme 2 pijemaya o parayı vermeBenim beğendiğim iki takım var ikisi 500 küsür tutuyorama doğuma da çok kalmadı indirim görmem pek mümkün değil gibi
Ayyy simdi gittim dependi actim baktm esim ne dese begenirsiniz cocuga mi sana mi bu sanaysa hayatta olmazzzBenim beğendiğim iki takım var ikisi 500 küsür tutuyorama doğuma da çok kalmadı indirim görmem pek mümkün değil gibi
NoluyoooSinirden delirivemmmmmm
Saol kuzucumPijama takımın aklıma yattı kuzum o polar şeyi giyemem ya alsam bile bir iki kere ancak . Terlikte hoşmuş iyi günlerde kullan
Vermedim ama verebilirim her anKilyaa yapma etme 2 pijemaya o parayı vermeayy ben depend m almstm hata ettm galiba
Kalıplar dar diyordu yorumda benden zayıf kız L almış ondan bile şüphe duyuyorum bana olur mu diyeAyyy simdi gittim dependi actim baktm esim ne dese begenirsiniz cocuga mi sana mi bu sanaysa hayatta olmazzzdaha kibar söylenemezdi galiba pff yeniden depend almam gerekecek
Saol kuzucum Ben de blogger bi kız da gördüm favori yapmıştım indirime girince allim dedim yumuşacık içi baby ama 1 numara büyük anca oldu aklında olsun alıcaksanhepi çok güzel güle güle kullan.. benimde o terlikler çok hoşuma gitti.bu ara hep karşıma çıkıyor.güzel günlerde kullan
Dokusu güzelse yeter yaSaol kuzucumpijama nın dokusu falan güzell kuzum yani önerebilirim ama henüz kullanmadım
Kücükmüs actm baktm simdi esim dalga bile gecti bacagindan zor gecer diyeVermedim ama verebilirim her anL bile dar mı olur diyorum. M küçük bence kuzum
Ben geçen e-Bebek’ten aldım hastane çantasına koymak için, en büyük L beden dediler, ama internette XL’si de vardı. Neyse bulunsun.Aynen ya cidden pahalı ve bu dönem için kendime daha fazla birşey harcamak istemiyorum. Bu arada depend alacak mısınız birde kaç beden
Efsane cuma indirimlerini bekliyorum ben, özelikle e-bebekte, ateşölçer, biberon, emzik gibi eksikleri o zaman tamamlamayı planlıyorum. Gecelikle pijama da indirime girer o zaman muhtemelen.Benim beğendiğim iki takım var ikisi 500 küsür tutuyorama doğuma da çok kalmadı indirim görmem pek mümkün değil gibi
Valla şimdiki aklım olsa bende xl bakardımKücükmüs actm baktm simdi esim dalga bile gecti bacagindan zor gecer diyexl bakıcam
Benim için geç tarih kuzum riske atamamEfsane cuma indirimlerini bekliyorum ben, özelikle e-bebekte, ateşölçer, biberon, emzik gibi eksikleri o zaman tamamlamayı bekliyorum. Gecelikle pijama da indirime girer o zaman muhtemelen.
Benimki böyle, daha büyük bedeni yok sanırım. L beden için 42-50, M için de 36-42 bedenler diyo, muhtemelen giyince biraz genişler.Kücükmüs actm baktm simdi esim dalga bile gecti bacagindan zor gecer diyexl bakıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?