Hamileyken m bi tane alt üst almistim ne kadar kilo alirim ki dedim s ydi bnimde ama suan xl ve olmuyor hic giyemedim
Aslında kalıbı genişse m olur doğumdan sonra bayağı kilomuz gider diye düşünüyorum öylede umut ediyorum geçen l beden sweat aldım benden iki tane daha girer birde m beden eşofman takımı aldım onunda kalıbı öyle geniş eşim bunları değiştirelim içinde kayboldun dedi

Yaa hatirliyorum sinem kobalin o takimi ya normalde esofman var ama gittikce karnım büyüyor olmuyor evdekiler
Doğurduktan sonra iner hafif karnın zaten ama ben genel olarak bol sevdiğim için large xlarge aldığım için şimdi kıyafetlerim bir tık oluyo Addax tan almıştım ben orda da güzel eşofman oluyo bakabilirsin istersen

Bak iyi dusunmussun karnim insede belimi azcık sıksa rahat edemem ben ya bakim bi bakalim bi cozum bulucam

Yaa sen zayifsin demekki ben enine iyi genisledim bide kalibi da darmıs aldigimin hic farketmedim ozaman zayiftim tabi ama planlar yolunda gitmedi

Bende almadım pijama takımı yaa çok pahalı
Ben trendyoldan bi tane takım aldım düğmeli, bir de polar aldım çok güzel çıktı ikiside ya. Bütün avmlerde polar aradım kısacık kösecik hem de pahalı oysho penti hm falan ama ben 99 tl ye aldım upuzun bana bile aşağıdaki üçlüyü aldım tüylü terlik te iyi oldu yumuşacık

Eklentiler

• 2229B3E3-BF75-4A2E-9E40-DFE9A4C7748A.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 49
  • C14770CD-2924-479A-9066-34EE34D95CA0.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 51
  • 07A8576A-71D6-4C8A-851B-714E528697A8.webp
    18 KB · Görüntüleme: 46
Ben dedm sizin ağdanızı satın alayım ona da yanaşmadılar. Çok saçma parasını vercez alcaz yani. Bu arada ağda benm makine benm 80 tl tuttu çok değilmi yav fiyatlar arttı haberim mi yok
Sadece malum bölge mi 80 tl? Öyleyse çokmuş. Burada en fazla 45. 30'a da gördüm ama onlar çok özenli iş yapmıyor.

Bunun ayak desteği yok. Araştırdım ama ayak destekli olanlar daha kullanışlı. Bebeğin kaymasını önlüyor. Yoksa bebek aşağı doğru kayıyormuş. Ben de ona göre aldım. Sen de öylesini bul derim

ahhh cnm yaa.hastane de gözetim altında olman senin için daha iyi olacaktır.serum takviyesi yaparlar.dualarımız seninle ve bebişinle

Kızlar petek leri yaktınız mı. Gerçi farklı memleketlerdeyiz ama ne zman yakcaksınız
bizimde merkezi sistem geçen iki gün yandı.bugün yine yaktılar havalar birden soğudu..bundan sonra yanar bizim kemiklerim bir ısınsın yaaa..
geçen annemle köyde kaldık.sobaları ateşledikakşam sobalı oda da yattım..allahım bir ısındım bir ısındımmmm ohhh

Geçmiş olsun canım. Sen de bebeğin de iyi olacaksınız inşallah. Dualarımız sizinle.

Pijama takımın aklıma yattı kuzum o polar şeyi giyemem ya alsam bile bir iki kere ancak . Terlikte hoşmuş iyi günlerde kullan

Kuzum korkma inşallah iyi olacak her şey. Bebiş toplanması ben sürekli yaşıyorum doktorum normal dedi. Üzülme ona sirayet etmeyecektir. Sen kendini toplamaya odaklan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…