- 5 Nisan 2021
- 1.673
- 2.235
- 63
Aslında kalıbı genişse m olur doğumdan sonra bayağı kilomuz gider diye düşünüyorum öylede umut ediyorumHamileyken m bi tane alt üst almistim ne kadar kilo alirim ki dedim s ydi bnimde ama suan xl ve olmuyor hic giyemedim
Doğurduktan sonra iner hafif karnın zaten ama ben genel olarak bol sevdiğim için large xlarge aldığım için şimdi kıyafetlerim bir tık oluyoYaa hatirliyorum sinem kobalin o takimi ya normalde esofman var ama gittikce karnım büyüyor olmuyor evdekiler
Aynen ya cidden pahalı ve bu dönem için kendime daha fazla birşey harcamak istemiyorum. Bu arada depend alacak mısınız birde kaç bedenBende almadım pijama takımı yaaçok pahalı
Yaa aynen valla hem güzel olsun hem ucuz olsun istiyorum v ebulamiyorum tabi mi bir oijema 300 lira olur mu yaBende almadım pijama takımı yaaçok pahalı
Bak iyi dusunmussun karnim insede belimi azcık sıksa rahat edemem ben ya bakim bi bakalim bi cozum bulucamDoğurduktan sonra iner hafif karnın zaten ama ben genel olarak bol sevdiğim için large xlarge aldığım için şimdi kıyafetlerim bir tık oluyoAddax tan almıştım ben orda da güzel eşofman oluyo bakabilirsin istersen
Yaa sen zayifsin demekki ben enine iyi genisledim bide kalibi da darmıs aldigimin hic farketmedim ozaman zayiftim tabi ama planlar yolunda gitmediAslında kalıbı genişse m olur doğumdan sonra bayağı kilomuz gider diye düşünüyorum öylede umut ediyorumgeçen l beden sweat aldım benden iki tane daha girer birde m beden eşofman takımı aldım onunda kalıbı öyle geniş eşim bunları değiştirelim içinde kayboldun dedi
Aslında doktor kontrolünde en rahatı elbise kuzum ben çok rahat ediyordumÖyle kuzumciddi giyecek bir şey yok elbise olur belki de o da zor geliyor
Ben trendyoldan bi tane takım aldım düğmeli, bir de polar aldım çok güzel çıktı ikiside ya. Bütün avmlerde polar aradım kısacık kösecik hem de pahalı oysho penti hm falan ama ben 99 tl ye aldım upuzun bana bileBende almadım pijama takımı yaaçok pahalı
Sadece malum bölge mi 80 tl? Öyleyse çokmuş. Burada en fazla 45. 30'a da gördüm ama onlar çok özenli iş yapmıyor.Ben dedm sizin ağdanızı satın alayım ona da yanaşmadılar. Çok saçma parasını vercez alcaz yani. Bu arada ağda benm makine benm 80 tl tuttuçok değilmi yav fiyatlar arttı haberim mi yok
Bunun ayak desteği yok. Araştırdım ama ayak destekli olanlar daha kullanışlı. Bebeğin kaymasını önlüyor. Yoksa bebek aşağı doğru kayıyormuş. Ben de ona göre aldım. Sen de öylesini bul derimBakın eşime bimden bişeyler aldırmaya göndermiştim resim atmış. Muhtemelen eski ürünü çıkardılar bişe oldu. Ama bir tane olduğu için almadım, ya yine oraya gelmez biri başka biri başka olmasın ikisine de aynı anda alayım, nedenn n çünkü analıkk
ahhh cnm yaa.hastane de gözetim altında olman senin için daha iyi olacaktır.serum takviyesi yaparlar.dualarımız seninle ve bebişinleHastanedeyim ama kımseyı almıyorlar yanımanolcak napcam ben kendım tekbasıma ıdarede edemıyorum duanızı beklıyorum
En cok o yasadıgım sıkıntılarda bebegımın de toplanması benı cok korkutuyor onun ıcın rıske atmak ıstemedım geldım bakalım ne bekliyor bızı
bizimde merkezi sistem geçen iki gün yandı.bugün yine yaktılar havalar birden soğudu..bundan sonra yanar bizim kemiklerim bir ısınsın yaaa..Kızlar petek leri yaktınız mı. Gerçi farklı memleketlerdeyiz ama ne zman yakcaksınız
Yapıyor canım uyku merak etmeBakın şimdi ben nasıl vesvese yapcam. Uykum geliyo kızlar beniiim aşıdan mı
Ben evime yeni taşındım merkezi sistem olacak imza toplandı herhalde bu ay sonu açılacak bizim peteklerKızlar petek leri yaktınız mı. Gerçi farklı memleketlerdeyiz ama ne zman yakcaksınız
Geçmiş olsun canım. Sen de bebeğin de iyi olacaksınız inşallah. Dualarımız sizinle.Hastanedeyim ama kımseyı almıyorlar yanımanolcak napcam ben kendım tekbasıma ıdarede edemıyorum duanızı beklıyorum
En cok o yasadıgım sıkıntılarda bebegımın de toplanması benı cok korkutuyor onun ıcın rıske atmak ıstemedım geldım bakalım ne bekliyor bızı
L beden aldım kuzum. Evet aldım herkes çok rahat demiş. Bir paket aldım ihtiyaç olursa sonra alırız dedimAynen ya cidden pahalı ve bu dönem için kendime daha fazla birşey harcamak istemiyorum. Bu arada depend alacak mısınız birde kaç beden
Benim beğendiğim iki takım var ikisi 500 küsür tutuyorYaa aynen valla hem güzel olsun hem ucuz olsun istiyorum v ebulamiyorum tabi mi bir oijema 300 lira olur mu ya
Ya üzerine bir şey almak gerekiyor ya ondan hoşlanmıyorum canım zor geliyorAslında doktor kontrolünde en rahatı elbise kuzum ben çok rahat ediyordum
Pijama takımın aklıma yattı kuzum o polar şeyi giyemem ya alsam bile bir iki kere ancak . Terlikte hoşmuş iyi günlerde kullanBen trendyoldan bi tane takım aldım düğmeli, bir de polar aldım çok güzel çıktı ikiside ya. Bütün avmlerde polar aradım kısacık kösecik hem de pahalı oysho penti hm falan ama ben 99 tl ye aldım upuzun bana bileaşağıdaki üçlüyü aldım tüylü terlik te iyi oldu yumuşacık
Kuzum korkma inşallah iyi olacak her şey. Bebiş toplanması ben sürekli yaşıyorum doktorum normal dedi. Üzülme ona sirayet etmeyecektir. Sen kendini toplamaya odaklanHastanedeyim ama kımseyı almıyorlar yanımanolcak napcam ben kendım tekbasıma ıdarede edemıyorum duanızı beklıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?