Bende aldım bundan ben biraz iri olduğumaBenimki böyle, daha büyük bedeni yok sanırım. L beden için 42-50, M için de 36-42 bedenler diyo, muhtemelen giyince biraz genişler.
Haha yapıyorum aşkooLabellaaa kız sen boşnak mıydınn ?? Boşnak böreği yapıyosun mu sen neler yapıyosundur kesinn şu an aklıma geldi
Oy maşallahKızlar biraz gülelim masaallah deyelim amaAnne Bebek on Instagram: "5200 Gr. 😍 Sizin bebeğiniz kaç kilo doğdu? @hamilelikkocu"
8,772 likes, 409 comments - annebebeksayfa_ on October 17, 2021: "5200 Gr. 😍 Sizin bebeğiniz kaç kilo doğdu? @hamilelikkocu".www.instagram.com
Şu poları kaç kez sepete ekledm ekledm çıkardım foti var mıBen trendyoldan bi tane takım aldım düğmeli, bir de polar aldım çok güzel çıktı ikiside ya. Bütün avmlerde polar aradım kısacık kösecik hem de pahalı oysho penti hm falan ama ben 99 tl ye aldım upuzun bana bileaşağıdaki üçlüyü aldım tüylü terlik te iyi oldu yumuşacık
Genital ve komple bacakSadece malum bölge mi 80 tl? Öyleyse çokmuş. Burada en fazla 45. 30'a da gördüm ama onlar çok özenli iş yapmıyor.
Kuzucum yok foti yarın çeker etiketlerim seni aşırı güzel ama diz altıma geliyo benim sana da aynı olur uppuzunŞu poları kaç kez sepete ekledm ekledm çıkardım foti var mı
Senin gıybetini yaptık bayaaHaha yapıyorum aşkoo
Ben de baya kilo aldım, şu an 75 kg civarındayımBende aldım bundan ben biraz iri olduğumaxl aldım
Benim aldığım ebebekte XL bedeni yoktu, satıcıya sordum en büyüğü bu dediBende aldım bundan ben biraz iri olduğumaxl aldım
Son ayları hesaba katmamısım ya napim bide l alirimBenimki böyle, daha büyük bedeni yok sanırım. L beden için 42-50, M için de 36-42 bedenler diyo, muhtemelen giyince biraz genişler.
Nerde yaptınız yahu ben görmedim
Tmam canım beklemedeyimKuzucum yok foti yarın çeker etiketlerim seni aşırı güzel ama diz altıma geliyo benim sana da aynı olur uppuzun
Hahha şimdi gördm yolliyim sana ayıpsın yavrum
O zaman bende l alayım canım çok kararsız kalmıştımL beden aldım kuzum. Evet aldım herkes çok rahat demiş. Bir paket aldım ihtiyaç olursa sonra alırız dedim
NedennSinirden delirivemmmmmm
Evet sevi bebenin aldım ben de ebebk internet sitesinden. Mağazada daha pahalıBunun ayak desteği yok. Araştırdım ama ayak destekli olanlar daha kullanışlı. Bebeğin kaymasını önlüyor. Yoksa bebek aşağı doğru kayıyormuş. Ben de ona göre aldım. Sen de öylesini bul derim
Ohhh misss baby bize börek olsun
Yaa ama İstanbul içi demişHahha şimdi gördm yolliyim sana ayıpsın yavrumH Hazel9 kız ben de şuan yapamıyorum pazar burdaydım tavsiye ederim git ye Kilya sipariş üzerine gönderiyorlar tepsi olarak boşnak mantısı fav
Avliya Boşnak Mutfağı (@avliyabosnakmutfak) • Instagram photos and videos
150K Followers, 56 Following, 3,522 Posts - See Instagram photos and videos from Avliya Boşnak Mutfağı (@avliyabosnakmutfak)instagram.com
Fark etmez yaa onlarında güzel köfteleri var ama canım çekmiyor et. Hamur işi candır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?