Uydunuz mu kızlar bu boya işi uzarsa diye ben çamaşır yıkamaya başladım ufaktan zaten kurutmaya da atamıyoruz 2 ay öncesinden yıkamak saçma mı oluyor sizce
Esime göre sacma yeniden tozlanirmıs bana kalsa simdeden yıkarm bnce nolcak yıkanmış çamasıra bence iyisini yapıyorsn

Esime göre sacma yeniden tozlanirmıs bana kalsa simdeden yıkarm bnce nolcak yıkanmış çamasıra bence iyisini yapıyorsn
Üstlerini örteyim bari katlayınca çnkü boya temzlk ben olcam 34 dar canlılar için çok geç ve ağırlaşcammı belli değil bu yuzden başladım bu hafta yavas yavas yıkarım anca 2 günde kurur zaten her makine

Uydunuz mu kızlar bu boya işi uzarsa diye ben çamaşır yıkamaya başladım ufaktan zaten kurutmaya da atamıyoruz 2 ay öncesinden yıkamak saçma mı oluyor sizce
Ben yıkayıp hurca yerleştiriyorum canım biriktirince işin içinden çıkamam diye düşünüyorum birde çamaşırlarda ancak iki günde kuruyor

Nolcak kocam bana sormadan eve misafir kabul ediyor. Ha arayıp bana soruyor ama karşı tarafa da buyrun gelim Bi hanıma da haber verim diyo. Ya ben müsaitmiyim evin durumu belli bk götürüyor sen nasıl yaparsın böyle bişeyi. Yok mu diyim çaya gelelim dediler diyo yaa. Diceksin yeri gelcek dedim sinirden delirdim delirdim. Ben mutfağa girmiştim o evi süpürdü toz aldı toparladı.mecbur yapcak orato temizle şurayı topla dedim yaptı hepsini . Hazırdan da kuru pasta masta yanına mantı yaptım bitti gitii. Gene misafir hanımlarıyla geldiler güleryüzümü eksik edemem ama bana yaşattığı siniri stresi unutmucam. Yaptığı çok yanlış bişey çok.sorunca ben misafire yok diyemem diyo yaa. Yaa bu kocalar niye el iyisi olmak istiyo bu kadar

Çok haklısın canım kızmakta.
Yani biz normalde pandemiden ötürü eve misafir kabul etmiyoruz, senin de durumun belli.
Sadece bunu düşünerek bile hayır demesi gerekirdi.
Diğer kısmı hiç saymıyorum bile...

Ah ah bu eşin neyse canım üç can taşıyosun eve gelen temizliğine hizmetine gelmiyo yani boşver sıkma canını ama emrivaki olayı sıkıntı olmuş kimseye hayır diyemezler ilk başta bize derler neyse geçmiş bitmiş tribine at uyu pişman olmuştur zaten yarın dinlenirsin baby

Yaa Bi de kasmana gerek yok ki çaya gelecekler diyo ya dedim ilk kez tanışıyorum evime ilk kes geliyorlar niye köyü Bi intiba kalsın ki. Hani sürekli gelen insan olsalar gerçekten bu kadar takılmazdım.Bi tanesi hatta ben mutfaktaylen ay hiç olmuvak şey sen geç otur aradı benimki birden, hadi hazırlan dedi olcak işmi diyo otur sen diyo. Olurmu canım öylr şey dedim tabi gülerek ne dicem içimden benim adamın ökzlüğü dedim. Yoo pişman miş an olmaz bu. Gerçekten bu erkekler bayılıyolar önce el iyisi olmaya. Daha çok laf geliyo da ağzıöa sinirleniyorum tekrardan

Çoook haklısın valla hele bu halde ya bugün aşı oldun sen bir de çok hatalı

Yaaa ben zannettim normal arkadaşınız ilk kez tanışıyosunuz bide sinirlenme bak bebişler gerilir düşüncesizlik etmiş işte kuzum benim geçti bitti daha da ders olur eşine

Sorsan aşıyı hiiiiç bile takmıyor aklına gelmez düşüncesiz. Çok sinirliyim çok
Ben bile sinir oldum bir keresinde hamile filan değilken öyle bana sormadan tamam demişti de ev berbat halde. Saymadığımı bırakmadım valla. O evi temizle ikram hazırla filan nasıl stres olmuştum ilk defa geleceklerdi. Hamile iken düşünemiyorum.

Yaaa ben zannettim normal arkadaşınız ilk kez tanışıyosunuz bide sinirlenme bak bebişler gerilir düşüncesizlik etmiş işte kuzum benim geçti bitti daha da ders olur eşine
Pervane oldu herşeye koştu beni kaldırmadı misafir yanında. Ama yine olsa yine aynı şeyi yapar onu da biliyorum. Düşüncesiz. Kimleniyor detaylı düşündükçe iyice ya. Neyse

Kasıldı çocuklar valla. Bişe olursa sorarım ben ona

Pervane oldu herşeye koştu beni kaldırmadı misafir yanında. Ama yine olsa yine aynı şeyi yapar onu da biliyorum. Düşüncesiz. Kimleniyor detaylı düşündükçe iyice ya. Neyse
Hadi hadi neyse boşver geçti bitti düşünme daha kolun nasıl ağrı var mı

Bişi olmaz korkma max. Yarında kol ağrısı olur o kadar evdesin zaten değil mi dinlenirsin bol su iç baby doktorun yarınmıydı yoksa
Ani atraksiyonlar yaşatan olmazsa evdeyim. İçiyorum yabrum sağolasın
Doktor da çarşamba günü a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…