Kızlar ya bana böyle bi saattir ara ara adet olacakmışım gibi bi sızı giriyor. Hani beline ve kasıklarına bi sızı girer dersin ki bugün kesin adet olucam öyle bi his ne şimdi bu çok gerildim

Günaydın canım canım canımlaar

Yasamademek123 kuzum nasılsın nasıl geçti gecen

Bugün Dr günü bana dahiliye diyetisyen kadın doğum ve sanırım nst heyecanlandım uyuyamadım
Sabahladım aynı gecmıyor stresten kalbım daralıyor artık herhalde allah ızın verırse bebek te dogunca hem kafadan hem kalpten tedavı olcam

Kızlar ya bana böyle bi saattir ara ara adet olacakmışım gibi bi sızı giriyor. Hani beline ve kasıklarına bi sızı girer dersin ki bugün kesin adet olucam öyle bi his ne şimdi bu çok gerildim
Gece doktora yazdım bu durumu sabah devam ediyormu yazmış. Evet devam ediyor dedim gel nst yapalım yazdı.

Belime 3 dk da bir sancı giriyor aşağı doğru çekiyolar sanki. Adet olacakmısım gibi bir his. Dr da nst yapalım gel dedi
Ewet canım bekleme gıt bana dun dr sordu karnında agrı varmındıe bebek hareketlerı nasıl vajınadan kanama var mı dıe
Dr lar ıcın onemlı detaylar bızede arada yaz ınsallah hayırlı sonuclar la gelırısn

Sabahladım aynı gecmıyor stresten kalbım daralıyor artık herhalde allah ızın verırse bebek te dogunca hem kafadan hem kalpten tedavı olcam
Kuzum biraz oku sen yaa rahatlat kendini hastalık ayrı dert bir de daha çok dert yüklüyorsun kendine
Günaydın kızlar ben de nst ye gidiyorum
Kuzum şimdi okudum tedbir alıyorsun bak en güzelinden Dr lar gerekeni de yapacaktır, içini ferah tut sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…