Sabahladım aynıGünaydın canım canım canımlaar
Yasamademek123 kuzum nasılsın nasıl geçti gecen
Bugün Dr günü bana dahiliye diyetisyen kadın doğum ve sanırım nstheyecanlandım uyuyamadım
Gece doktora yazdım bu durumu sabah devam ediyormu yazmış. Evet devam ediyor dedim gel nst yapalım yazdı.Kızlar ya bana böyle bi saattir ara ara adet olacakmışım gibi bi sızı giriyor. Hani beline ve kasıklarına bi sızı girer dersin ki bugün kesin adet olucam öyle bi his ne şimdi bu çok gerildim
NedennnGünaydın kızlar ben de nst ye gidiyorum
Belime 3 dk da bir sancı giriyor aşağı doğru çekiyolar sanki. Adet olacakmısım gibi bir his. Dr da nst yapalım gel dediNedennn
Kuzum hayırlı haberlerr korkma kontrol amaçlı gidiyosun Allah ın izniyle güzel haberlerle dönGünaydın kızlar ben de nst ye gidiyorum
Günaydın kuzum hayırlı haberlerin olsun inşallahGünaydın canım canım canımlaar
Bugün Dr günü bana dahiliye diyetisyen kadın doğum ve sanırım nstheyecanlandım uyuyamadım
Ewet canım bekleme gıt bana dun dr sordu karnında agrı varmındıe bebek hareketlerı nasıl vajınadan kanama var mı dıeBelime 3 dk da bir sancı giriyor aşağı doğru çekiyolar sanki. Adet olacakmısım gibi bir his. Dr da nst yapalım gel dedi
Herkeste ayrı heyecan stres ınslalah sıkıntısız gecer canımGünaydın canım canım canımlaar
Canım hepsi gececk insallah sag salim bebisini kucagina alip unutacaksn bugünleride..eve geldin mi hastanede mi kaldnSabahladım aynıgecmıyor stresten kalbım daralıyor artık herhalde allah ızın verırse bebek te dogunca hem kafadan hem kalpten tedavı olcam
Hadi güzel haberlerle gel insallah canim haber et bize drBelime 3 dk da bir sancı giriyor aşağı doğru çekiyolar sanki. Adet olacakmısım gibi bir his. Dr da nst yapalım gel dedi
Günaydnnn insallah hayırlı haberlerle dön canım bnmGünaydın canım canım canımlaar
Kuzucum nasılsınn ? Hastanedemisin hala az kaldı sayılı gün Allahın izniyleSabahladım aynıgecmıyor stresten kalbım daralıyor artık herhalde allah ızın verırse bebek te dogunca hem kafadan hem kalpten tedavı olcam
Evdeyim sabahladım yıne dr uma yazdım bana bısey yapın dıe gecmıyor bıtmıyorCanım hepsi gececk insallah sag salim bebisini kucagina alip unutacaksn bugünleride..eve geldin mi hastanede mi kaldn
Geecmıyorr hıc bısey ne zamn ne de agrılarımKuzucum nasılsınn ? Hastanedemisin hala az kaldı sayılı gün Allahın izniyle
Kuzum biraz oku sen yaa rahatlat kendiniSabahladım aynıgecmıyor stresten kalbım daralıyor artık herhalde allah ızın verırse bebek te dogunca hem kafadan hem kalpten tedavı olcam
Kuzum şimdi okudum tedbir alıyorsun bak en güzelinden Dr lar gerekeni de yapacaktır, içini ferah tut senGünaydın kızlar ben de nst ye gidiyorum
Amin kuşumGünaydnnn insallah hayırlı haberlerle dön canım bnm
Niye panik yaptı kiiAmin kuşumbu kadın doğum Dr u biraz panik yaptı ya ben de ondan heyecanlanıyorum sanırım hemen etkilenirim çünkü ahahha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?