Ya tadı tabi ki bir olmuyor haklısın da çok sevdiğim için öyle yapıyorum 200 derecede 1 saat közlüyorum sonra çıkarıp iç harcını salçalı suyunu falan yapıp tekrar atıyorum
Yenilebilecek kıvamda oluyorsa yapayım bende bakliyat ile arama mesafe koydum geçen kurufasülye acayip rahatsız etti gaz vs değil midem mahvoldu eşimde rahatsız oldu ilaçlı mı ne idi anlamadım çok tiksindim. Ne yiycez şaşırdık. Etten de korkuyorum ama işte öyle böyle geçecek haftalar

Yeşil mercimek falan yap kuzum seversen kıymalı ama yanında ekmek çorba falan yemiceksin yoğurt salata final uff çok açlık çok... Asla kaçamak yapma dedi assslaaa

Yeşil mercimek falan yap kuzum seversen kıymalı ama yanında ekmek çorba falan yemiceksin yoğurt salata final uff çok açlık çok... Asla kaçamak yapma dedi assslaaa
Kıymalı çok besleyici ama sevmiyorum yine de bakacağız bebeklerinden beslenmesi gerekiyor diğer taraftan ay aman of hem de nasıl bende bir beyaz ekmek yedim gördüm günümü zaten

Kızlar ya bir de sizde selülit arttı mı bende arttı da önce de vardı açıkçası ama geçen baktım artmış gibi. Sanırım östrojen hormonu arttığı içindir

Günaydın canım canım canımlaar

@Yasamademek123 kuzum nasılsın nasıl geçti gecen

Bugün Dr günü bana dahiliye diyetisyen kadın doğum ve sanırım nst heyecanlandım uyuyamadım
Cnm ins hepsi rahat geçer insülin yukselsede takılma doğuma kadar ins sonrasında bitecek sana bebeğe bu lazım şuan demekki
Sabahladım aynı gecmıyor stresten kalbım daralıyor artık herhalde allah ızın verırse bebek te dogunca hem kafadan hem kalpten tedavı olcam
Cnm normal yaşadığın hastalığı iki kişilik yaşıyorsun sen ins bebiş vaktinde doğduğunda sende de birşey kalmayacak şuan hastaliktan ve endişelerden böylesin geçecek ins ins
Günaydın kızlar ben de nst ye gidiyorum
Allah yardımcın olsun ins sağlıklı geçer bebiş vakti saatinde gelir...

Herkese günaydınlar her geçen gün doğuma yaklaşıp heyecan yapan anneler Allah'ım hayirli doğumlar nasip etsin hepimize
Karmaşık duygular korkular endişeler heyecanlar mutluluklar hepsi karıştı bizde artık
Yeni hamiler de ins sizlerde bu duyguları yaşayacaksınız sağlıkla
Her günümüz güzel geçsin ins.. bu arada hala eksik tamamlamaya uğraşıyorum

Kızlar geldim eve şimdi...
Ağdaya tam zamanında gitmişim çnkü direk vajinal baktı.
Kötü haber Rahim ağzı kısalmış normalde 4.5 cm olmasnı isterdim ama 2.5 cm dedi. Bel ağrın kasılmalardan olabilir dedi ve nst ye bağladılar orada sancı pek görünmedi sanırm, nst gayet iyi dedi. 4 iğne yazdı sabah 2 aksam 2 bebek bu günlerde gelirse ciğerleri geliştiren bir iğneymiş. Vajinal ve makat iki çeşit fitil verdi. Ve tabiki istirahat ile birlikte bol sıvı tüket dedi. İşte lekelenme olursa suyun gelirse veya sancılar artarsa hemen beni ara ve hastaneye geçelim sezaryene alırız dedi. Bebek ters oldugu için normal doğumu bekleyemeyiz erken doğan bir bebeği hemen hızlıca çıkarıp dr lara emanet etmem gerekir eğer erken doğum olursa acıbademde yapmanı öneririm erken doğan bebekler için en iyi müdahaleyi onlar yapıyor dedi. 31 haftalıksın bu bizim için iyi birşey doğsa da sorunsuz olma olasılıgı cok yüksek dedi. Ama bunlar olasılıklar her rahim kısalığı erken doğum demek değildir bu söyledıklerim olmayadabilir dedi. Haftaya tekrar çağırdı. Durum bu üzgünüm

Üzülme ikizler grubunda birisi vardı 18 mm le 37 haftaya kadar gitti ama yat lavabo disinda kalkma hic bi kac haftada böyle sabret dedigi gibi sukur 30 u devirdin insallah bebis iyi ama ne kadar kalırsa o kadar kârdır aklına kötüyü getirme bol bol dinlen insallah

Bütün gece inledim.soluma aşıdan ve ağrıdan yatamadım sağıma uyuşma ve ağrıdan. Ve bütün gece başım ağrıdı. Bu sanırım aşıyla alakalıydı
Ya dün belki senin ki.agrımaz etkilemeyim diye dememistim ama ben ömrümde böyle bir kol agrisi cekmemistim ic camasirimi bile cekemiyordum herkeste ayni olmuyor tabi 1 gün sonra rahatladm bas agrisi da hem stres hem asıdan olmustur parol ic dinlen bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…