Şimdi kadın doğuma gidip NST’teye mi gireceksin canım?
Aynen kuzum, çıktım şimdi çok şükür her şey yolundaymış. 31+0 bugün bebek 1711 g 42 cm çıktı 1 haftada 160 g almış bu durumda bu beslenmeye öpüp başıma koyarım.. Hareketlerine takılma hareketsizse sorun var demektir dedi.

Aminn insallahhyatmak dinlenmek cok faydalı dedigin gibi zaten evde de bisey yaptigimiz yok en iyi bol yatıp keyfine varmak

Aminn insallahhyatmak dinlenmek cok faydalı dedigin gibi zaten evde de bisey yaptigimiz yok en iyi bol yatıp keyfine varmak
Valla paraları bayıp her şeyi tamamlayayım madem bende çantam hazır olmalı daha iyi anladım birkaç gün yorayım mecburen kendimi de inşallah bir şey olmaz korktum birazcık

Gercekten herşey hazır olsun diye ugrastım hep bu riskten şimdi daha erken diyenler düşünsün gelip hazırlasınlar
Ah işte benim eşimle pazar sabahı kavga ettik ben dedim 30 hafta olunca odasını yatağı arayalım getirsinler ben yıkayın çamaşırları çantayı hazırlayayım dedim erken mis 34 den sonra yapaisim hicc anlamadi beni ona söyleyeceğim bak nasıl senin demenle değil nasip neyse o oluyor dicem sen rahat ol cnm kızın vaktinde kucağında olacak ins.

Sen nasıl oldun cnm kolun nasıl oldu

Valla paraları bayıp her şeyi tamamlayayım madem bende çantam hazır olmalı daha iyi anladım birkaç gün yorayım mecburen kendimi de inşallah bir şey olmaz korktum birazcık
Hadi ama sende kıymak istiyordun o iki pijema icinsaka bi yana valla hazirlanmak lazim

Sen nasıl oldun cnm kolun nasıl oldu
Ağrı var benim sinir sıkışması da el kol ağrısı yaptığından çok tetikledi. Ne sağa yatabildim bütün gece ne sola berbattı gece.baş ağrısı da vardı. Normalde tek kol ağrısı olsa Bi şekilde idare ederdik de işte hepsi üst üste geldi kuzum. İnşallah geçer gider birtel bununla kalır

Ahh biride bende
Ne yapmalı bu kocalari eşime dicem gelsin ya hazır dursun herşey bana diyor sen yıka herşeyi köy köşeye yahu dolabı varken neden yıkayın bı köşeye koyayım sonra dolap gelince gene aynı şeyleri yapicam ..
Masaallah cnm sağlıkla gelsin

İns geçer bugün rahat uyursun doğuma kadar sık dişini ins hepsi geçer gider cnm

Hahh kocanın eline ver işte. Şunu koy şunu yap şunu et de. Bütün kocalar kinliyim hepsine benciller
Bende şuan kinliyim çok rahatlar cokkk seninkinin yaptıklarında benimkide aynısı cnm hiç fark yok erkekler üç aşağı beş yukarı aynı huylular

Valla hepsi birbirinin aynısı dolabi varken neden koseye koyasin mis gibi ütüler koyarsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…