- 19 Ocak 2021
- 2.023
- 3.362
- 83
- 35
Aynen kuzum, çıktım şimdi çok şükür her şey yolundaymış. 31+0 bugün bebek 1711 g 42 cm çıktı 1 haftada 160 g almış bu durumda bu beslenmeye öpüp başıma koyarım.. Hareketlerine takılma hareketsizse sorun var demektir dedi.Şimdi kadın doğuma gidip NST’teye mi gireceksin canım?
Aminn insallahhAynen en başlarda o kadardı git gide kısalıyor yani bence benimde bu gitmemde doktor eşik değere yakın bir şey söyler. Önemli olan rahmin ne kadar dayandığı o mesafe önemli ama tek başına belirleyici değil. Ve yatmanın ciddi faydasını görüyorlar bakıyorum da. İnşallah hepimizin bebeleri için en sıkıntısız zamanda gerçekleşir doğumlarımız
Ben bu hafta verdim 400 g daha kilo. Bebek 160 g almış. Sen merak etme onlarıKilo almamışım. İnşallah bebekler alıyordur ya
Valla paraları bayıp her şeyi tamamlayayım madem bendeAminn insallahhyatmak dinlenmek cok faydalı dedigin gibi zaten evde de bisey yaptigimiz yok en iyi bol yatıp keyfine varmak
Sağ olasın kuzuum inşallah öyledir onlar büyüsünde sağlıklaBen bu hafta verdim 400 g daha kilo. Bebek 160 g almış. Sen merak etme onlarıyediğimiz her şey onlara gidiyor
Ah işte benim eşimle pazar sabahı kavga ettik ben dedim 30 hafta olunca odasını yatağı arayalım getirsinler ben yıkayın çamaşırları çantayı hazırlayayım dedim erken mis 34 den sonra yapaisim hicc anlamadi beni ona söyleyeceğim bak nasıl senin demenle değil nasip neyse o oluyor dicem sen rahat ol cnm kızın vaktinde kucağında olacak ins.Gercekten herşey hazır olsun diye ugrastım hep bu riskten şimdi daha erken diyenler düşünsün gelip hazırlasınlar
Sen nasıl oldun cnm kolun nasıl olduCanım benim. Birden nasıl kısalmış öyle. Çok mu ayakta kaldın yordun acaba kendini. Son zamanlarda bu da tetikliyor biliyorsun. Ya da vaginal ölçüm her zman daha gerçekçi ölçümdür ilk kez vaginal bakıldı sonuçta önceki de gerçekten 4.5 değildi belki de.
Sen şimdi önerilere dikkat etmekten başka bişe yapmıcalsın. Korkma kuzum bol istirahat bol su bak doktorun da demiş. Hastane çantan hazır olsun kesin Bi köşede yardım al birinden. Korkma ama
Ah ahhh benim kocam o erken diyenlerden biri de oKimmiş o erken diyen
Hadi ama sende kıymak istiyordun o iki pijema icinValla paraları bayıp her şeyi tamamlayayım madem bendeçantam hazır olmalı daha iyi anladım birkaç gün yorayım mecburen kendimi de inşallah bir şey olmaz korktum birazcık
Ahh biride bendeAh ahhh benim kocam o erken diyenlerden biri de o
Sende yeni mi vuruldun?ilk dozun muBütün gece inledim.soluma aşıdan ve ağrıdan yatamadım sağıma uyuşma ve ağrıdan. Ve bütün gece başım ağrıdı. Bu sanırım aşıyla alakalıydı
Ağrı var benim sinir sıkışması da el kol ağrısı yaptığından çok tetikledi. Ne sağa yatabildim bütün gece ne sola berbattı gece.baş ağrısı da vardı. Normalde tek kol ağrısı olsa Bi şekilde idare ederdik de işte hepsi üst üste geldi kuzum. İnşallah geçer gider birtel bununla kalırSen nasıl oldun cnm kolun nasıl oldu
Ne yapmalı bu kocalari eşime dicem gelsin ya hazır dursun herşey bana diyor sen yıka herşeyi köy köşeye yahu dolabı varken neden yıkayın bı köşeye koyayım sonra dolap gelince gene aynı şeyleri yapicam ..Ahh biride bende
Masaallah cnm sağlıkla gelsinAynen kuzum, çıktım şimdi çok şükür her şey yolundaymış. 31+0 bugün bebek 1711 g 42 cm çıktı 1 haftada 160 g almış bu durumda bu beslenmeye öpüp başıma koyarım.. Hareketlerine takılma hareketsizse sorun var demektir dedi.
Hahh kocanın eline ver işte. Şunu koy şunu yap şunu et de. Bütün kocalar kinliyim hepsine bencillerAh ahhh benim kocam o erken diyenlerden biri de o
İns geçer bugün rahat uyursun doğuma kadar sık dişini ins hepsi geçer gider cnmAğrı var benim sinir sıkışması da el kol ağrısı yaptığından çok tetikledi. Ne sağa yatabildim bütün gece ne sola berbattı gece.baş ağrısı da vardı. Normalde tek kol ağrısı olsa Bi şekilde idare ederdik de işte hepsi üst üste geldi kuzum. İnşallah geçer gider birtel bununla kalır
Evet yavrum. 2 sinovac vurulmuştum çalışırken idame biontech tanımlandı ya bize onu vurundum dünSende yeni mi vuruldun?ilk dozun mu
İnşallah canım Bi parol çakarım olmadı bugünİns geçer bugün rahat uyursun doğuma kadar sık dişini ins hepsi geçer gider cnm
Bende şuan kinliyim çok rahatlar cokkk seninkinin yaptıklarında benimkide aynısı cnm hiç fark yok erkekler üç aşağı beş yukarı aynı huylularHahh kocanın eline ver işte. Şunu koy şunu yap şunu et de. Bütün kocalar kinliyim hepsine benciller
Valla hepsi birbirinin aynısı dolabi varken neden koseye koyasin mis gibi ütüler koyarsnNe yapmalı bu kocalari eşime dicem gelsin ya hazır dursun herşey bana diyor sen yıka herşeyi köy köşeye yahu dolabı varken neden yıkayın bı köşeye koyayım sonra dolap gelince gene aynı şeyleri yapicam ..
Masaallah cnm sağlıkla gelsin
Şifa olsun insallah bende sabah ilk doz vuruldum biraz huzursuz oldum bebeğe bisey yapar diyeEvet yavrum. 2 sinovac vurulmuştum çalışırken idame biontech tanımlandı ya bize onu vurundum dün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?