Oo sende epey var desene. Bugün şey dedim bunların sıpabileceği vakumlu hurçlar olursa yer de kaplamazYok ya kullanmıyorum hatta açıp havalandırmam lazımdı onu da yapmadım. Benim dolabın yarısı öyle dolubaza altım dolu. Beni çok zorluyor ama kıyamıyorum
Kız ketılını al bi de nescafé goldunu bittiKahve aklımda ya ama eşime diyorum dışarıdan hazır getir bananescafe normalde içmiyorum ben ya sade olarak arada işte içerdim evde Türk kahvesi makine kahveleri dışarı da. Şekerli kremalı kahveleri sevmem filan. Sert kahveleri seviyorum oy canım çekti
İyi İyi dürtsün hareketliyse mutludurDus almistim kalinca giyinip yattm gecer insallah sola yatiyim dedim ama bebis izin vermiyor bildigin dürtüyor soldan soldan
Ya baya baya normal temizlik yapmışsın kuzum dinlen geçer inşallahBugun ben abarttm olayi yemek yaptm lavabo yikadm toz aldm mutfak temizledim neyime guvendim bilmiyorum
Öyle baya var cidden yoruyor beni. Evet güzel olurdu ama bozuyor onlarda işte yıllarca kalacak belkiOo sende epey var desene. Bugün şey dedim bunların sıpabileceği vakumlu hurçlar olursa yer de kaplamaz
Önemli olan anlaşılması boşver kuzum nasıl yazıldığınıKız ketılını al bi de nescafé goldunu bittişu ketıl da nasıl yazılıyosa
O da doğruÖyle baya var cidden yoruyor beni. Evet güzel olurdu ama bozuyor onlarda işte yıllarca kalacak belki
Aa termos da mantıklı ama şey de olabilir bak. Küçük kahve makşmaları var ya. Benim evde var onlardan çok mantıklı geldi şuan banaÖnemli olan anlaşılması boşver kuzum nasıl yazıldığınısıcak su buluruz her türlü bence ya. Taşımaya gerek var mı ki termos alsak yeter bence
Ay bakalım bu kadar plan yapıyoruz ama bir gece ansızın gelirlerse bavulu kapatıp alabilsek yanımıza ne büyük nimetAa termos da mantıklı ama şey de olabilir bak. Küçük kahve makşmaları var ya. Benim evde var onlardan çok mantıklı geldi şuan banakız aşağılara inmesin işte kimse su için
Ben valizi komple hazırsam bagaja koyarız diye düşünüyorumAy bakalım bu kadar plan yapıyoruz ama bir gece ansızın gelirlerse bavulu kapatıp alabilsek yanımıza ne büyük nimet
Kahvenin genel olarak baş ağrısını azaltma hatta dindirme özelliği vardır ya, sezeryanda alınan anestezik maddenin, etkisi geçtikten sonra baş ağrısı bırakma durumu varmış. Her zaman herkese olmuyor ama daha ağrıyı hissetmeden kahve içip baş ağrısı çekmeyenler oluyormuş.nurselek canım neden ameliyattan sonra kahve içmek gerekiyo? hani süt olsun diye süt veya rezene çayı içmeyi duymuştum. Nescafeyi duymadım.
Benim bi arkadaşım oğlunu emzirdiği dönemde kafeinsiz kahve içerdi, kafein aldığında bebek uyumuyomuş
Sağlam canım biz beğendik eşim de mobilya işiyle uğraştığından güzel not verdi ancak gelen vidalar delikler ile uyumlu değil birçok yorum da bu şekilde zaten dükkandan elektrkli matkap vs getirip çözdük kurulun baya ugrastırıcı oldu delikler uygun olsaydı çok kolay monte edilirdi bi ordan puan kırdım. Yatagın altına sunta koyuyorsun o sunta çok ince bir tahtaya dayanıyor yani sunta 2 mm kaysa cumburlop aşağı düşer buna da eşim altına ekstra malzeme koyacak yatak aşağı düşmesin diye bir de burdan puan kırdım. Onun dışında 3 yaşa kadar kullanılır. 3 kademeli yükseklik olmasını beğendim ben bebeğin hiperaktifliğine göre kullanım süresi değişebilir bence onu zamanla göreceğim. Ama bu tarz beşik olarak meltem smartın kral beşiği var bence o çok sağlamdır ama o kdr oara vermek istemedim ben açıkçası. Bu aldıgımı gittiği yere kadar kullanıp sonrasında eşime mıntesorri yaptırmayı düşünüyorum kısmet olur ve fikrim değişmez isebunu gördüm canım ama kaliteli değil flan yazıyodu yorumlarda bilemedim o yüzden nasıl sence mobilyası flan sağlammı bunları 3 yaşa kadar kullanabiliyorsun sanırım
Canım noldu fenalaştınmı çok iyimisin nerdsinKızlar dua edın dayanamıyorum 112 aradım
YatısssssCanım noldu fenalaştınmı çok iyimisin nerdsin
3.evre cıgerlerCanım noldu fenalaştınmı çok iyimisin nerdsin
SancaktepeCanım noldu fenalaştınmı çok iyimisin nerdsin
Uyumusum valla daha iyi gibiyim sükürZEYNEPP5555 canik naptın geçtinmi kasık ağrın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?