Yok ya kullanmıyorum hatta açıp havalandırmam lazımdı onu da yapmadım. Benim dolabın yarısı öyle dolu baza altım dolu. Beni çok zorluyor ama kıyamıyorum
Oo sende epey var desene. Bugün şey dedim bunların sıpabileceği vakumlu hurçlar olursa yer de kaplamaz

Kız ketılını al bi de nescafé goldunu bitti şu ketıl da nasıl yazılıyosa

Önemli olan anlaşılması boşver kuzum nasıl yazıldığını sıcak su buluruz her türlü bence ya. Taşımaya gerek var mı ki termos alsak yeter bence
Aa termos da mantıklı ama şey de olabilir bak. Küçük kahve makşmaları var ya. Benim evde var onlardan çok mantıklı geldi şuan bana kız aşağılara inmesin işte kimse su için

Aa termos da mantıklı ama şey de olabilir bak. Küçük kahve makşmaları var ya. Benim evde var onlardan çok mantıklı geldi şuan bana kız aşağılara inmesin işte kimse su için
Ay bakalım bu kadar plan yapıyoruz ama bir gece ansızın gelirlerse bavulu kapatıp alabilsek yanımıza ne büyük nimet

nurselek canım neden ameliyattan sonra kahve içmek gerekiyo? hani süt olsun diye süt veya rezene çayı içmeyi duymuştum. Nescafeyi duymadım.
Benim bi arkadaşım oğlunu emzirdiği dönemde kafeinsiz kahve içerdi, kafein aldığında bebek uyumuyomuş

Kahvenin genel olarak baş ağrısını azaltma hatta dindirme özelliği vardır ya, sezeryanda alınan anestezik maddenin, etkisi geçtikten sonra baş ağrısı bırakma durumu varmış. Her zaman herkese olmuyor ama daha ağrıyı hissetmeden kahve içip baş ağrısı çekmeyenler oluyormuş.

bunu gördüm canım ama kaliteli değil flan yazıyodu yorumlarda bilemedim o yüzden nasıl sence mobilyası flan sağlammı bunları 3 yaşa kadar kullanabiliyorsun sanırım
Sağlam canım biz beğendik eşim de mobilya işiyle uğraştığından güzel not verdi ancak gelen vidalar delikler ile uyumlu değil birçok yorum da bu şekilde zaten dükkandan elektrkli matkap vs getirip çözdük kurulun baya ugrastırıcı oldu delikler uygun olsaydı çok kolay monte edilirdi bi ordan puan kırdım. Yatagın altına sunta koyuyorsun o sunta çok ince bir tahtaya dayanıyor yani sunta 2 mm kaysa cumburlop aşağı düşer buna da eşim altına ekstra malzeme koyacak yatak aşağı düşmesin diye bir de burdan puan kırdım. Onun dışında 3 yaşa kadar kullanılır. 3 kademeli yükseklik olmasını beğendim ben bebeğin hiperaktifliğine göre kullanım süresi değişebilir bence onu zamanla göreceğim. Ama bu tarz beşik olarak meltem smartın kral beşiği var bence o çok sağlamdır ama o kdr oara vermek istemedim ben açıkçası. Bu aldıgımı gittiği yere kadar kullanıp sonrasında eşime mıntesorri yaptırmayı düşünüyorum kısmet olur ve fikrim değişmez ise

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…