Hey maşallah bizim deryanın izinden gidiyosun anlaşılan
Aynen öyle oldu doktor izin verdi düşündüm de diyetisyen de direkt içiyormuşum gibi konuştu. Hiç içme diyen olmadı neden bu kadar kastım dedim ilk üç ay izin vermedi ama o zamanda içmedim. Bakıyorum starbucks dan çıkmıyor hamileler bir Türk kahvesi üç yudum bir şey olmaz inşallah yaklaşık bir aydır içiyorum ben

E onları günlük mü kullanıyorsun
Yavrum işte hiç belli olmuyor diye tutuyoruz evde. Bizim ev çok sıcak ben uyku setimi bile topladım yıllardır kullanmıyorum. Bir battaniye kışın yazın bir pike başka bir şey kullanılmıyor. Yorganlar diğer battaniyeler bekliyor ama bir kere misafir vardı kalorifer de bozuktu ay nasıl işe yaradı anlatamam ondan elden gözden çıkaramıyorum ne zorluklarla yapıldı bir de diye. İşte ama hep dolu dolu dolaplarda yük oluyor

Buldum kizdan simdi galiba bim magazadan cekilmis net belli olmuyo

Eklentiler

• B05CB1BE-9AC9-4DF6-8D4B-5B6B898DC336.webp
    54,8 KB · Görüntüleme: 36
  • 02D0ADAF-9E97-4B4F-9D04-1BC6FE47F34A.webp
    66 KB · Görüntüleme: 37
Hic bilmiyorm ki en sonkinde kac diye sormayi unuttm ama iyi demisti az takip ediyim olmadi yarın giderim
Cnm benimde öyle olmuştu dün yazdım hatta birde kasılma oldu bir tarafa toplanma yorgunluktan olmuştur bende biraz ev isi yapıp utude yapmıştım ayakta çok kaldım peşine ağrılar ve kasılmalar oldu dinlen yarına geçer sen genede takip et bende ettim şükür uzun surmedi

Olmaz inşallah olmaz Ben yine de temkinli gidiyorum yaa. Doğumdan sonra anasını ağlatıcam

Kızlar su bime gelecek olan ana kucagini alsam mı ne dersiniz

Kız heralde elden çıksın diye demiyorum çıkarmı.hep emek benim dolabımda diyince ben onları baya kullanıyorsun sandım. Benim gardırobun üstündeydi satınca hep indiler işte. İnşallah bişe gelmesin tabi başına da. Yazık ama yaa boşa emek oluyor. Sandık içi okey maneviyatı da oluyor ama bunlar kullanılmaya bişe kıyılmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…