İyi bakalımUyumusum valla daha iyi gibiyim sükür
Cıgere dinleme yaptı ozeldeYaaa canım şimdi gördümAh kuzum ah diğer gitmende nasıl anlamamışlar. Bakmadılar mı. Rabbim şifa versin Fırsatın olursa bizi haberdar et ne olur. Dualarımız seninle
Allah yardım etsin yavrum inşallah iyi olucak sın Allah şifanı ve sabrını versin3.evre cıgerler
Evet, orası büyük hastane canım.Cıgere dinleme yaptı ozelde
112 ıle devlete gıttıgımde bakmadan tahlılle acil yatısına gerek yok evde takıp dedı
Bu hastanede kadın dogum covıd var bebekten basladılar bakmaya
Bebek ıyı mı dedım o ıyı kotu olan sensın dedı nst ye bıle bagladılar
Oksıjen hava verdıler
Parol taktılar
Baska serum da verdıler
Ya cidden neden bu kadar sallamasyon iş yapıyorlar bu kadar ciddi bir konuda. En başta bakılmalıydı hassas bir durumdasın. İki kere düşünmeleri gerekir her şeyi. Acayip gevşeme var zaten. Patır patır herkes hasta grip diye yolluyorlar baktın mı test yaptın mı yook. Neyse kuzum şu an Allah dan kontrol altındasın. İnşallah toparlayıp çıkacaksınCıgere dinleme yaptı ozelde
112 ıle devlete gıttıgımde bakmadan tahlılle acil yatısına gerek yok evde takıp dedı
Oksıjen hava verdıler
Parol taktılar
Baska serum da verdıler
canım güzel haberlerini bekliyoruz çok giremiyorum aklım sendeCıgere dinleme yaptı ozelde
Oksıjen hava verdıler
Parol taktılar
Baska serum da verdıler
Kuzum iyi ki gitmişsin Dr aCıgere dinleme yaptı ozelde
Oksıjen hava verdıler
Parol taktılar
Baska serum da verdıler
Aynen valla bulunmaz bir fırsatAlacak olan olsa birlikte alırdık diyeceğim nasıl avantajlı olacaktı. Alırdım valla
Ahh bizim hastanelerimizz insanlar zorla özele yönlendiriliyor resmen bak bebisten yana da icin rahatlamıstır cok sükür insallah daha da iyi olacaksn eve geldin mi hastanede misinCıgere dinleme yaptı ozelde
Oksıjen hava verdıler
Parol taktılar
Baska serum da verdıler
Ahh cnm yaa.allah sağlık versin,biran önce sağlığına kavuş inşallah3.evre cıgerler
İlk kontrole gideceğim bugünEee kızlar bugün neler yapacaksınız ?evi süpüreceğim ama tedirgin oluyorum ya ama süpürmem lazım bana gaz verin
Güzel bir gün olsun canımİlk kontrole gideceğim bugün
Kese kalp atışını duyacağız inşallah
inşşallah güzel haberler veririm
Yaa gaz veremiycem süpürme kilyacim bu benim bir totemim galiba dun bir yigin is yaptim ama transfer zamanindan beri hic ev supurmedim bi arkadasn doktoru ev supurme demisti ondan takinti kaldi bendeEee kızlar bugün neler yapacaksınız ?evi süpüreceğim ama tedirgin oluyorum ya ama süpürmem lazım bana gaz verin
Yaa bende duydum da aşırı kötüYaa gaz veremiycem süpürme kilyacim bu benim bir totemim galiba dun bir yigin is yaptim ama transfer zamanindan beri hic ev supurmedim bi arkadasn doktoru ev supurme demisti ondan takinti kaldi bende
Olsun bosver dün gece öyle bir korktm ki valla bırak kötü kalsn temizledim noldu diyorum kendi kendime☹Yaa bende duydum da aşırı kötüeşim yetişemiyor. Bilmiyorum
AmiinnnAllah yardım etsin yavrum inşallah iyi olucak sın Allah şifanı ve sabrını versin
Aa hayır buna gaz veremem ben. Süpürme eforlu kuzum zorlar eşin yapsın onu ya da boşverEee kızlar bugün neler yapacaksınız ?evi süpüreceğim ama tedirgin oluyorum ya ama süpürmem lazım bana gaz verin
InaallahYa cidden neden bu kadar sallamasyon iş yapıyorlar bu kadar ciddi bir konuda. En başta bakılmalıydı hassas bir durumdasın. İki kere düşünmeleri gerekir her şeyi. Acayip gevşeme var zaten. Patır patır herkes hasta grip diye yolluyorlar baktın mı test yaptın mı yook. Neyse kuzum şu an Allah dan kontrol altındasın. İnşallah toparlayıp çıkacaksın
Ayy aynı şeyi demişiz. Ben de hiç Bi kere bile ev süpürmwdim cam bişe sildim Bi tane amaYaa gaz veremiycem süpürme kilyacim bu benim bir totemim galiba dun bir yigin is yaptim ama transfer zamanindan beri hic ev supurmedim bi arkadasn doktoru ev supurme demisti ondan takinti kaldi bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?