Yaaa canım şimdi gördüm Ah kuzum ah diğer gitmende nasıl anlamamışlar. Bakmadılar mı. Rabbim şifa versin Fırsatın olursa bizi haberdar et ne olur. Dualarımız seninle
Cıgere dinleme yaptı ozelde
112 ıle devlete gıttıgımde bakmadan tahlılle acil yatısına gerek yok evde takıp dedı
Bu hastanede kadın dogum covıd var bebekten basladılar bakmaya
Bebek ıyı mı dedım o ıyı kotu olan sensın dedı nst ye bıle bagladılar
Oksıjen hava verdıler
Parol taktılar
Baska serum da verdıler

Evet, orası büyük hastane canım.
Şehir hastanelerinde her birim oluyo gece gündüz.
Hadi bakalım, şifa olsun inşallah.

Ya cidden neden bu kadar sallamasyon iş yapıyorlar bu kadar ciddi bir konuda. En başta bakılmalıydı hassas bir durumdasın. İki kere düşünmeleri gerekir her şeyi. Acayip gevşeme var zaten. Patır patır herkes hasta grip diye yolluyorlar baktın mı test yaptın mı yook. Neyse kuzum şu an Allah dan kontrol altındasın. İnşallah toparlayıp çıkacaksın

canım güzel haberlerini bekliyoruz çok giremiyorum aklım sende toparlanıp sağlıkla bebeğini kucağına alıcaksın

Kuzum iyi ki gitmişsin Dr a şimdi süper Bi bakımla bir iki güne iyice rahatlarsın inşallah

Ahh bizim hastanelerimizz insanlar zorla özele yönlendiriliyor resmen bak bebisten yana da icin rahatlamıstır cok sükür insallah daha da iyi olacaksn eve geldin mi hastanede misin

Eee kızlar bugün neler yapacaksınız ? evi süpüreceğim ama tedirgin oluyorum ya ama süpürmem lazım bana gaz verin
Yaa gaz veremiycem süpürme kilyacim bu benim bir totemim galiba dun bir yigin is yaptim ama transfer zamanindan beri hic ev supurmedim bi arkadasn doktoru ev supurme demisti ondan takinti kaldi bende

Inaallah

Yaa gaz veremiycem süpürme kilyacim bu benim bir totemim galiba dun bir yigin is yaptim ama transfer zamanindan beri hic ev supurmedim bi arkadasn doktoru ev supurme demisti ondan takinti kaldi bende
Ayy aynı şeyi demişiz. Ben de hiç Bi kere bile ev süpürmwdim cam bişe sildim Bi tane ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…