Ayy iyi bari icim rahatladı azcık.biseyim yoktu cünkü bugün temizlik yordu biraz yattm bakalım simdi gecer insallah

Ayy zaten hayırlısı ile bir doğum olsun keyfimiz yerinde olsun da tabii hepsinden önce. Bende kahve ve çikolataya boğacağım kendimi
Zaten sezodan sonra biz kahveleneceğiz bol bol nescafé için dicek ler bize. Haa bak hastane çamtana onu da at. Ben atıvaktım. Bende enteresan şeyler var yaa hastane çantasına

Kızlar ya aksam üstünden beri adet agrisi gibi imce bir agrı var kasıklarmda normal midir sizce daha 5 gün once muayene oldum biraz temizlik yaptk esimle yoruldm o yüzden midir
Kuzucum dinlen kendini yorma ya sanirim artik daha da normal bu agrilar, su doktorlarin haftalik videolarini da izlesen normal agrilar falan diyodur belki icin de rahatlae

Kızlar ya aksam üstünden beri adet agrisi gibi imce bir agrı var kasıklarmda normal midir sizce daha 5 gün once muayene oldum biraz temizlik yaptk esimle yoruldm o yüzden midir
Üşümüş olanilirmisin. 2 gün önce mi 3 gün önce mi ne aynısı bende oldu resmen adetin öncesi gibi inceden sancı

Kuzucum dinlen kendini yorma ya sanirim artik daha da normal bu agrilar, su doktorlarin haftalik videolarini da izlesen normal agrilar falan diyodur belki icin de rahatlae
İnsan alısık olmayınca hemen korkuyor ya bebiste kasıklarımi iyi zorluyor

Üşümüş olanilirmisin. 2 gün önce mi 3 gün önce mi ne aynısı bende oldu resmen adetin öncesi gibi inceden sancı
Evrt oda olabilir aslinda cok siddetli degil zaten öyle inceden inceden cam acıktı toz aldm vs derken farketmedim galiba bebiste kasıktan kasıktam zorluyor iyi vuruyor valla oda tuzu biberi oluyor

Evrt oda olabilir aslinda cok siddetli degil zaten öyle inceden inceden cam acıktı toz aldm vs derken farketmedim galiba bebiste kasıktan kasıktam zorluyor iyi vuruyor valla oda tuzu biberi oluyor
Ben de kendimi sıcak tutmayınca oluyor. Sen şimdi kalk kapkalın giyin hadi yumuşacık çorap giy kalın üstüne hırka yelek tak. Güzelce Bi ısıt kendini iyi olacaksın

Yok ya kullanmıyorum hatta açıp havalandırmam lazımdı onu da yapmadım. Benim dolabın yarısı öyle dolu baza altım dolu. Beni çok zorluyor ama kıyamıyorum

Zaten sezodan sonra biz kahveleneceğiz bol bol nescafé için dicek ler bize. Haa bak hastane çamtana onu da at. Ben atıvaktım. Bende enteresan şeyler var yaa hastane çantasına
Kahve aklımda ya ama eşime diyorum dışarıdan hazır getir bana nescafe normalde içmiyorum ben ya sade olarak arada işte içerdim evde Türk kahvesi makine kahveleri dışarı da. Şekerli kremalı kahveleri sevmem filan. Sert kahveleri seviyorum oy canım çekti

Yavrum çok ayakta kalma benimde öyle bir yemek yaparken bile kaç kere nefesleniyorum kasılıyor yoksa aşağı çekiyor. Dinlen biraz geçerse sorun yok geçmezse doktora haber verirsin

Ahh kızlar oglene kadar ıyı gıdıyordu um cok seviniyordum
Sonranbı krıze gırdım öksuruk bogazda baslayıp burundan devam eden tıkanıklık
Ama öyle böyle degıl acayıp. Boguluyorum oksurmekten bayılmak uzere oluyorum
Sureklı bogazlar ayıklanıyor hersey yapıyoruz ama yok gecmıyor
Kafamı yastığa koydurmuyo
Bebegı karnnımda cok kasıyorum

Ben de kendimi sıcak tutmayınca oluyor. Sen şimdi kalk kapkalın giyin hadi yumuşacık çorap giy kalın üstüne hırka yelek tak. Güzelce Bi ısıt kendini iyi olacaksın
Dus almistim kalinca giyinip yattm gecer insallah sola yatiyim dedim ama bebis izin vermiyor bildigin dürtüyor soldan soldan

Yavrum çok ayakta kalma benimde öyle bir yemek yaparken bile kaç kere nefesleniyorum kasılıyor yoksa aşağı çekiyor. Dinlen biraz geçerse sorun yok geçmezse doktora haber verirsin
Bugun ben abarttm olayi yemek yaptm lavabo yikadm toz aldm mutfak temizledim neyime guvendim bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…