- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
- 198
Ayy iyi bari icim rahatladı azcık.biseyim yoktu cünkü bugün temizlik yordu biraz yattm bakalım simdi gecer insallahCnm benimde öyle olmuştu dün yazdım hatta birde kasılma oldu bir tarafa toplanma yorgunluktan olmuştur bende biraz ev isi yapıp utude yapmıştım ayakta çok kaldım peşine ağrılar ve kasılmalar oldu dinlen yarına geçer sen genede takip et bende ettim şükür uzun surmedi
Ewet kuzum kendımız yaptık tuz orantısı ıyıTuzuna dikkat etcen kuzum ozaman tansiyon da var ya sonuçta
Zaten sezodan sonra biz kahveleneceğiz bol bol nescafé için dicek ler bize. Haa bak hastane çamtana onu da at. Ben atıvaktım. Bende enteresan şeyler var yaa hastane çantasınaAyy zaten hayırlısı ile bir doğum olsun keyfimiz yerinde olsun da tabii hepsinden önce. Bende kahve ve çikolataya boğacağım kendimi
İyi gibi duruyor bence bi bak alınabilir
Ay ben bulamadım bulan sallar hemen buraya merak etmeBaska bi gruptan gordum ya sans eseriiii acaba eski mi yolladiii
Yaaa gidip gormek lazim kuzucumm
İyi hadi bakalımEwet kuzum kendımız yaptık tuz orantısı ıyı
Kuzucum dinlen kendini yorma ya sanirim artik daha da normal bu agrilar, su doktorlarin haftalik videolarini da izlesen normal agrilar falan diyodur belki icin de rahatlaeKızlar ya aksam üstünden beri adet agrisi gibi imce bir agrı var kasıklarmda normal midir sizce daha 5 gün once muayene oldum biraz temizlik yaptk esimle yoruldm o yüzden midir
Üşümüş olanilirmisin. 2 gün önce mi 3 gün önce mi ne aynısı bende oldu resmen adetin öncesi gibi inceden sancıKızlar ya aksam üstünden beri adet agrisi gibi imce bir agrı var kasıklarmda normal midir sizce daha 5 gün once muayene oldum biraz temizlik yaptk esimle yoruldm o yüzden midir
İnsan alısık olmayınca hemen korkuyor yaKuzucum dinlen kendini yorma ya sanirim artik daha da normal bu agrilar, su doktorlarin haftalik videolarini da izlesen normal agrilar falan diyodur belki icin de rahatlae
Evrt oda olabilir aslinda cok siddetli degil zaten öyle inceden inceden cam acıktı toz aldm vs derken farketmedim galiba bebiste kasıktan kasıktam zorluyor iyi vuruyor valla oda tuzu biberi oluyorÜşümüş olanilirmisin. 2 gün önce mi 3 gün önce mi ne aynısı bende oldu resmen adetin öncesi gibi inceden sancı
Ben de kendimi sıcak tutmayınca oluyor. Sen şimdi kalk kapkalın giyin hadi yumuşacık çorap giy kalın üstüne hırka yelek tak. Güzelce Bi ısıt kendini iyi olacaksınEvrt oda olabilir aslinda cok siddetli degil zaten öyle inceden inceden cam acıktı toz aldm vs derken farketmedim galiba bebiste kasıktan kasıktam zorluyor iyi vuruyor valla oda tuzu biberi oluyor
Bak dogru demisİnsan alısık olmayınca hemen korkuyor yabebiste kasıklarımi iyi zorluyor
Yok ya kullanmıyorum hatta açıp havalandırmam lazımdı onu da yapmadım. Benim dolabın yarısı öyle doluKız heralde elden çıksın diye demiyorum çıkarmı.hep emek benim dolabımda diyince ben onları baya kullanıyorsun sandım. Benim gardırobun üstündeydi satınca hep indiler işte. İnşallah bişe gelmesin tabi başına da. Yazık ama yaa boşa emek oluyor. Sandık içi okey maneviyatı da oluyor ama bunlar kullanılmaya bişe kıyılmıyor
Kahve aklımda ya ama eşime diyorum dışarıdan hazır getir banaZaten sezodan sonra biz kahveleneceğiz bol bol nescafé için dicek ler bize. Haa bak hastane çamtana onu da at. Ben atıvaktım. Bende enteresan şeyler var yaa hastane çantasına
Yavrum çok ayakta kalma benimde öyle bir yemek yaparken bile kaç kere nefesleniyorum kasılıyor yoksa aşağı çekiyor. Dinlen biraz geçerse sorun yok geçmezse doktora haber verirsinKızlar ya aksam üstünden beri adet agrisi gibi imce bir agrı var kasıklarmda normal midir sizce daha 5 gün once muayene oldum biraz temizlik yaptk esimle yoruldm o yüzden midir
Dus almistim kalinca giyinip yattm gecer insallah sola yatiyim dedim ama bebis izin vermiyor bildigin dürtüyor soldan soldanBen de kendimi sıcak tutmayınca oluyor. Sen şimdi kalk kapkalın giyin hadi yumuşacık çorap giy kalın üstüne hırka yelek tak. Güzelce Bi ısıt kendini iyi olacaksın
Bugun ben abarttm olayi yemek yaptm lavabo yikadm toz aldm mutfak temizledim neyime guvendim bilmiyorumYavrum çok ayakta kalma benimde öyle bir yemek yaparken bile kaç kere nefesleniyorum kasılıyor yoksa aşağı çekiyor. Dinlen biraz geçerse sorun yok geçmezse doktora haber verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?