- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 198
- 39
InsallahhKuzum iyi ki gitmişsin Dr aşimdi süper Bi bakımla bir iki güne iyice rahatlarsın inşallah
Cnm ins çabucak geçer cigerlerden dışarı çıkar biter gider bu hastalık3.evre cıgerler
Ben ev süpürme yaptım daha o kadarEee kızlar bugün neler yapacaksınız ?evi süpüreceğim ama tedirgin oluyorum ya ama süpürmem lazım bana gaz verin
Ayy minigi annesiyle mi buluşacak hadi bakalım Allah'ım mutluluğunu daim etsin cnmİlk kontrole gideceğim bugün
Kese kalp atışını duyacağız inşallah
inşşallah güzel haberler veririm
Valla süpürme dedigin gibi daha eforlu geliyor bana onu ittirme felan yok yok hatunlar kaşınmayalim sonuna geliyoruz ufaktan duralim durdugumuz yerdeAyy aynı şeyi demişiz. Ben de hiç Bi kere bile ev süpürmwdim cam bişe sildim Bi tane ama
Hastanede canımAhh bizim hastanelerimizz insanlar zorla özele yönlendiriliyor resmen bak bebisten yana da icin rahatlamıstır cok sükür insallah daha da iyi olacaksn eve geldin mi hastanede misin
Bebiktonun park yatağı gelecek kuşum heyecanla bekliyorumEee kızlar bugün neler yapacaksınız ?evi süpüreceğim ama tedirgin oluyorum ya ama süpürmem lazım bana gaz verin
Bak sen de dün durmamışın birsürü iş gördüm diyosunValla süpürme dedigin gibi daha eforlu geliyor bana onu ittirme felan yok yok hatunlar kaşınmayalim sonuna geliyoruz ufaktan duralim durdugumuz yerde
Ahhh ne güzel heyecanlar onlarİlk kontrole gideceğim bugün
Kese kalp atışını duyacağız inşallah
inşşallah güzel haberler veririm
Valla oyle o kadar pismanlık yasadm ki anlatamam sana tövbe birdaha kendimi yormam o kadarBak sen de dün durmamışın birsürü iş gördüm diyosunben eşim yaparken iki dolandım ona bile yoruldum ayakta durmak bile başlı başına zor bizim için artık
Aman boşver zaten bunlar yüzeysel temizlik çok nankör oluyo bir haftada eski haliValla oyle o kadar pismanlık yasadm ki anlatamam sana tövbe birdaha kendimi yormam o kadar
aynen valla ev isi nankörmüs hemen eskiye dönüyorAman boşver zaten bunlar yüzeysel temizlik çok nankör oluyo bir haftada eski hali
Neyse iyi ol da sende
Sabah sabah moralimi bozdun zaten sen biliyomusun ben aldığım şeyi sonradan ucuza görürsem üzülüyorumaynen valla ev isi nankörmüs hemen eskiye dönüyor
Yaaaa dogruuu yoyko almıstın sendeSabah sabah moralimi bozdun zaten sen biliyomusun ben aldığım şeyi sonradan ucuza görürsem üzülüyorum
Gerçi benimkinden mi bilemedim de
anladım canım çok sağol bilgilendirme için trendyolda meltem smartın indirimde bir beşiği var sanırım bende onu tercih edicem sağlamlık olarak daha iyimiş mobilya işiyle ugrasacak kimse yok sen şanlıymışsın eşin sorunları giderirSağlam canım biz beğendik eşim de mobilya işiyle uğraştığından güzel not verdi ancak gelen vidalar delikler ile uyumlu değil birçok yorum da bu şekilde zaten dükkandan elektrkli matkap vs getirip çözdük kurulun baya ugrastırıcı oldu delikler uygun olsaydı çok kolay monte edilirdi bi ordan puan kırdım. Yatagın altına sunta koyuyorsun o sunta çok ince bir tahtaya dayanıyor yani sunta 2 mm kaysa cumburlop aşağı düşer buna da eşim altına ekstra malzeme koyacak yatak aşağı düşmesin diye bir de burdan puan kırdım. Onun dışında 3 yaşa kadar kullanılır. 3 kademeli yükseklik olmasını beğendim ben bebeğin hiperaktifliğine göre kullanım süresi değişebilir bence onu zamanla göreceğim. Ama bu tarz beşik olarak meltem smartın kral beşiği var bence o çok sağlamdır ama o kdr oara vermek istemedim ben açıkçası. Bu aldıgımı gittiği yere kadar kullanıp sonrasında eşime mıntesorri yaptırmayı düşünüyorum kısmet olur ve fikrim değişmez ise
link varmı canım ben göremedimYaaaa dogruuu yoyko almıstın sendevalla bilemedim almayan varsa atıyım dedim ben bile üzüldüm bekleseydim keske diye
Sakın süpürme canım bu konuda gaz verememEee kızlar bugün neler yapacaksınız ?evi süpüreceğim ama tedirgin oluyorum ya ama süpürmem lazım bana gaz verin
Aman işte alalım çıksın aradan diyoz da ne bilimYaaaa dogruuu yoyko almıstın sendevalla bilemedim almayan varsa atıyım dedim ben bile üzüldüm bekleseydim keske diye
canım eve gelen giden yok nasıl olsa boşver ben saldım iyice haftalardır zaten arada temizliğe gelen oluyor bebişler daha önemli yorma kendiniYaa bende duydum da aşırı kötüeşim yetişemiyor. Bilmiyorum
Ay ne bileyim yapmadım henüz de bakalım bende istemiyorum açıkçasıAa hayır buna gaz veremem ben. Süpürme eforlu kuzum zorlar eşin yapsın onu ya da boşver
Sureliydi canım bitmis maleseflink varmı canım ben göremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?