3.evre cıgerler
Cnm ins çabucak geçer cigerlerden dışarı çıkar biter gider bu hastalıkrabbim şifani artırsın
Eee kızlar bugün neler yapacaksınız ? evi süpüreceğim ama tedirgin oluyorum ya ama süpürmem lazım bana gaz verin
Ben ev süpürme yaptım daha o kadar
İlk kontrole gideceğim bugün
Kese kalp atışını duyacağız inşallah
inşşallah güzel haberler veririm
Ayy minigi annesiyle mi buluşacak hadi bakalım Allah'ım mutluluğunu daim etsin cnm

Valla süpürme dedigin gibi daha eforlu geliyor bana onu ittirme felan yok yok hatunlar kaşınmayalim sonuna geliyoruz ufaktan duralim durdugumuz yerde
Bak sen de dün durmamışın birsürü iş gördüm diyosun ben eşim yaparken iki dolandım ona bile yoruldum ayakta durmak bile başlı başına zor bizim için artık

Kızlar bana bir akıl.verin benim zıbınlar uzun kollu hepsi simdi alıcamda sıfır mı almalıyım sizce yarım kollu mu ve kac aylık kac tane

anladım canım çok sağol bilgilendirme için trendyolda meltem smartın indirimde bir beşiği var sanırım bende onu tercih edicem sağlamlık olarak daha iyimiş mobilya işiyle ugrasacak kimse yok sen şanlıymışsın eşin sorunları giderir

Eee kızlar bugün neler yapacaksınız ? evi süpüreceğim ama tedirgin oluyorum ya ama süpürmem lazım bana gaz verin
Sakın süpürme canım bu konuda gaz veremem ama bebişin eşyaları falan varsa onlarla ilgilenebilirsin Ben dün biberonlarını emziklerini bu tarz şeylerini yıkayıp kaynattım hazır olsun dedim artık çantayı hazırlayıp kenara bırakmam lazım servisten ütüm gelince ütü işinide bitirip artık tamamlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…