cnm gözün aydın.ne güzel haberlerle gelmişsinKızlarrrr detaylı açıklama yapıyorummmm gelinn
Önce bebişkoya baktı bizim kız plasentasını emikliyordu dilini flan değdirip yalıyordudr da plasentan cok tatlı galiba dedi (sabah nutella kaşıklayıp gitmiştim de hocam nutellayla tanışmıştır o dedim dr kahkaha attı ne espri yapsam krize giriyor adam ) benim memeler kopacak anlaşılan ağzı hep açık aranıyor 2kg olmusuz suyumuz yerimiz iyi ancak hala toto gelişliyiz mm kıpırdamamıs beklemeye devam. Hareketleri cok yok minik minik hissediyorum normalmi dedim. Duruşundandır dedi cunku ultrasonda bir sürü hareket yapıyordu ve ben hissetmiyordum ters olunca cok hissetmezsn dedi. Yine aynı açıdan Pozlarımızı yakaladık çok güzelll bi kızzzz yaaa maşallahhh aşkıma ölüjemmm ve vajinal muayeneye gectık
Rahim ağzı 2.5 kadardı şuan 3 e yakın dedi. Dinlenmeye devam et yemeğini flan yapabilirsin ama efor sarfetme dedi koşma zıplma ağır kaldırma kendini yorma sakin takıl yani dedi.
Erken doğum olsaydı belirti başladıgı anda artardı ve o cocuk doğardı dedi. Geçen hafta baskılar vardı bu hafta erken doğurur muyum diye bişey yok baskılar gelir artar ve doğurursun dedi.
Progestana devam etmeni öneriirm bol su içmeye devam et dedi. Bir hafta daha içerde tutabildik daha da fazla tutarız insallah dedi masayı tıktıkladıilk hedef kasımı komple hamile geçirmen aralık başında doğursan süper dedi sen olumlu kızsın zaten iyi düşünüyosun hep dedi
Doğum yapacagım hastane sezaryen doğuma 3.500 alıyor benm dr da ekstra 7.500 istiyorBiraz indirim talep ettik bakalım ne kadar iner bilmiyorum
Durum budur :) çok şükür herşey yolunda yani kızlarım bebişimiz iyi
bol antikorların olsun cnm..Nasıl geçti doktor bende aşıya gidiyorum kuzum dua edin. Benim gelmedi nasıl denedin mi kaç beden hangi model
inşallah birşey olmayacak cnm..bol antikorun olsunkızlar ilk doz covid aşımı oldum inşallah bebeğime bişey olmaz son an bile çok kararsızdım umarım çok yan etki yapmaz
Ben burdayım anacım sohbet açın konuşalım dışarı çıktım kocayla geziyorum ama size gene yazarımPek sessizsiniz kızlar
Ayy bosver gez o zaman miss gibi benimki de evde birakip gitti beni zalımBen burdayım anacım sohbet açın konuşalım dışarı çıktım kocayla geziyorum ama size gene yazarım
Kadir Ezildi izliyorum ki uyumayayım diye vicdansızlar künefe yapıyorPek sessizsiniz kızlar
Ayy sorma nasıl canım tatlı cekiyor anlatamamKadir Ezildi izliyorum ki uyumayayım diye vicdansızlar künefe yapıyoruykum açıldı
Beğenmezlerse çok sinir olurumAyy sorma nasıl canım tatlı cekiyor anlatamam
Valla gayet lezzetli duruyor begensinler bi zahmetBeğenmezlerse çok sinir olurumhem yiyip hem beğenmemek
Hiç bulmuşlar daha neValla gayet lezzetli duruyor begensinler bi zahmet
Gezmelerin sonu fena çıkmasın daAyy bosver gez o zaman miss gibi benimki de evde birakip gitti beni zalım
Yok ay cıkmaz nolcak gezebiliyorken gezmek lazımGezmelerin sonu fena çıkmasın dabelki de sen iyisini yapıyosundur valla
Azcık yürüyüp yorulmak çok kötü bişe hemen aşağıya baskı oluyorYok ay cıkmaz nolcak gezebiliyorken gezmek lazım
Öyle gercekten bi camasir toplayip bi oturuyorum bi toz aliyorum bi oturuyorm simdi yemege kim kalkacak onu dusunuyorumAzcık yürüyüp yorulmak çok kötü bişe hemen aşağıya baskı oluyor
Yaaa benim evde şöyle bir sorun var oldu bitti çözemedik. Hepi topu 2 kişiyiz çamaşırımız hiç bitmiyor. Heh diyom beyazı renklisi nevresimi yıkandı kurudu rahatım.çok geçmeden sepet doluyo niye anlamıyom 40 kişiyiz sankiÖyle gercekten bi camasir toplayip bi oturuyorum bi toz aliyorum bi oturuyorm simdi yemege kim kalkacak onu dusunuyorum
Valla bizde öyleyiz serme esimde toplama bende yıldım resmen daha bol camasırlı günlerde bizi bekliyor insallahYaaa benim evde şöyle bir sorun var oldu bitti çözemedik. Hepi topu 2 kişiyiz çamaşırımız hiç bitmiyor. Heh diyom beyazı renklisi nevresimi yıkandı kurudu rahatım.çok geçmeden sepet doluyo niye anlamıyom 40 kişiyiz sanki
Aklıma gelmişken sizde de öyle mi diye sorayım dedim
Biz de de oyle iki kisiyiz ama hergune camasir yikio ya ama bu konuda ben fenayim gunde iki uc kiyafet degisirim yemek yaptiktan sonra falan esimin de spor esyalari hergun yikanioYaaa benim evde şöyle bir sorun var oldu bitti çözemedik. Hepi topu 2 kişiyiz çamaşırımız hiç bitmiyor. Heh diyom beyazı renklisi nevresimi yıkandı kurudu rahatım.çok geçmeden sepet doluyo niye anlamıyom 40 kişiyiz sanki
Aklıma gelmişken sizde de öyle mi diye sorayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?