İnşallah canımm sağolcnm gözün aydın.ne güzel haberlerle gelmişsinsağlıkla ilerleyecek inşallah
Öyleee ve hatta her seferinde şey derim e çocuk olunca kaç makine açıcaz bu evde yaa 2 kişi çok iş çıkıyo bu evde diye söylenirimYaaa benim evde şöyle bir sorun var oldu bitti çözemedik. Hepi topu 2 kişiyiz çamaşırımız hiç bitmiyor. Heh diyom beyazı renklisi nevresimi yıkandı kurudu rahatım.çok geçmeden sepet doluyo niye anlamıyom 40 kişiyiz sanki
Aklıma gelmişken sizde de öyle mi diye sorayım dedim
Öyle mi sizde de yaa.Valla yetişemezsek öncelik çocukların dedim aynı giysiyi giy 5 gün dedim benimkineValla bizde öyleyiz serme esimde toplama bende yıldım resmen daha bol camasırlı günlerde bizi bekliyor insallah
Kurutma seni rahatlatır baya kuzum hızlandırır yani. Hele kışın kurumuyo çamaşır yaaBiz de de oyle iki kisiyiz ama hergune camasir yikio ya ama bu konuda ben fenayim gunde iki uc kiyafet degisirim yemek yaptiktan sonra falan esimin de spor esyalari hergun yikaniokurutma aldik cok sukur de biraz rahatim asmakla ugrasmiyorum
Yanlız olmadığımı bilmek beni mutlu kıldıÖyleee ve hatta her seferinde şey derim e çocuk olunca kaç makine açıcaz bu evde yaa 2 kişi çok iş çıkıyo bu evde diye söylenirim
Yine neler aldımSize bişe diyim mievden çıkmayın ben yine kredi kartını patlattım
Yaa var ya aslında ihtiyaç dışı bişe değil ama ben kredi kartı kadar tehlikeli bişe bilmiyorumYine neler aldım
Oh yavrum yaşıyorsun bu hayatıHelllo kuzular napiosunuz keyifler nasilben bugun anne ve ablalarla beraber disarda yemek falan yedik uzun zaman sonra ayni gune denk gelebildik hepimiz hic tel alamadim elime
Ne aldın kıızzSize bişe diyim mievden çıkmayın ben yine kredi kartını patlattım
Off bizim evde öyleYaaa benim evde şöyle bir sorun var oldu bitti çözemedik. Hepi topu 2 kişiyiz çamaşırımız hiç bitmiyor. Heh diyom beyazı renklisi nevresimi yıkandı kurudu rahatım.çok geçmeden sepet doluyo niye anlamıyom 40 kişiyiz sanki
Aklıma gelmişken sizde de öyle mi diye sorayım dedim
Oyuncak aldımNe aldın kıızz
Anaaa m Bi de ayrı ayrı mı yıkıyosunuz. Kız ben öylr yapsam hiç yetiştirememOff bizim evde öylehele covid ile birlikte iki parça için dahi çalışır oldu sürekli makine çalışıyor bir de eşimle de ayrı yıkadık çamaşırlarımızı her şey tek tek gereksiz bir şekilde ayrılarak yıkanır evde ondan bizim bitmez yani. Sürekli çalışır makineler
Ama olmazzzz öyleee de bakemOyuncak aldımeşim ilk defa bişeyi bukadar diretti hevesini kıramadım. İki tane takım. 2 tane de şapka aldım. Bişey daha aldım onu sonra söylicem
Kız.niye ayrı yıkıyorsunuzzzOff bizim evde öylehele covid ile birlikte iki parça için dahi çalışır oldu sürekli makine çalışıyor bir de eşimle de ayrı yıkadık çamaşırlarımızı her şey tek tek gereksiz bir şekilde ayrılarak yıkanır evde ondan bizim bitmez yani. Sürekli çalışır makineler
Yapmalı bişe yaparsam dicemAma olmazzzz öyleee de bakem
Yaa kuzucum giris katiyiz asicakda yerim yok kapilar falan hep camasir oluyodu Allah razi olsun aldida rahatladik baya balkonum olsa asmalik hic ihtiyac degilde iste bu duzende zaman tasarrufu oldu banaKurutma seni rahatlatır baya kuzum hızlandırır yani. Hele kışın kurumuyo çamaşır yaa
Off en kötüsü o alısverisi yerlestirmek kolay gelsinYapmalı bişe yaparsam dicem
Şu anda balak gibi yatıyorum resim de atamadım size market alışverişi yerleşecek
Ya asi sonrasi oluyo miskinlik dinlencen kuzum iyi yapmissinOh yavrum yaşıyorsun bu hayatıhalsizlik vardı bende ya. Miskinlikle geçirdim yemekten arta kalan zamanlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?