- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
- 198
Yok daha gec kaldik canim yetisemedik kendi doktorum zaten 4 de ama baska birine gidecektim kactı o ve araba arıza verdi sanayideyiz 1 saat isi varmıs arabanın kızım bi sanayi köselerine gelmedigi kalmıstı
Anaaa kız siz heryere geç kalıyonuzValla benim yuzumden degil eism yuzunden gec ciktik ve yetisemedik ögle arasina girdiler simdide
Kız arabada telefona bakamam ben midem bulanır önüme bakmazsam yetisemedikte 13.30 a kadar beklicez artik
Aslında ben gec kalırım zaten genel olarak som dk insanıyımdır ama esime hic yakıştıramadmAnaaa kız siz heryere geç kalıyonuz
14 dk lık programda yıkadım, birşey olmadiKızlar emzirme yastıkları yıkanır mı sizce hani içinin yünü çok deforme olup sağa sola kayar mı. Özellikle 101den alanlar yıkadınız mı
Teşekkür ederm kuzum. Yüzü çıkıyormuş kılıfını yıkamaya karar verdim14 dk lık programda yıkadım, birşey olmadi
Dur elimizdeki yastıktan olmayalimTeşekkür ederm kuzum. Yüzü çıkıyormuş kılıfını yıkamaya karar verdim
Belki daha sonra yastık olarak denerim ama korktum
O kadar çok ilaç kullandık ve kullanıyoruz ki canım değerler sürekli oynuyor kolestrol gebelik kaynaklı sanırım yüksek çıkıyor sağlık ocağındaki doktor öyle söylemişti doktor çıkınca yaz kuzum yineGünaydıın kızlar. Karaciğer enzim değerlerimde çıkmış ve kötü maalesef. Belki testi yenilerim. Özellikle kafama takılan albumin diye bir değer düşük çıkmış bu da ödem yaparmış tansiyon yükseltir gebelik zehirlenmesine neden olabilirmiş. Sizde baktırın diye yazıyorum. Özellikle 30 haftalarında olanlar. Bir tedavisi de doğru düzgün yok göremedim. Kolestrol yüksek çıkmış ona şaşırdımneyse onlar önemli değilde işte ilk olaya canım sıkıldı zaten birkaç gündür ödem vardı bende bakalım doktor ne diyecek. Alt de yüksek. Sebep aslında kullandığım bir çok ilaç olması. Karaciğer yükü yüksek. Demir ilacına rağmen Demir ile ilgili sorunlar var. Crp normal çıkmış neyse ki enfeksiyon beni endişelendirmişti. Bakalım doktor ne diyecek
Hiç kötüyü düşünme kuzum herşey güzel ve iyi olacak inşallahAy bakalım yavrum ne diyecek Allah göstermesin de insülin kullananlarda bu enzimler sürekli artıyormuş genelde gebelik kolestazı denilen bir hastalık ortaya çıkarıyormuş ve doğuma alıyorlarmış. Tek yolu doğurmakmış. Ben oradan biraz takılıyorum korkuyorum açıkçası. Allah ım esirgesinBir ay en azından dayansa keşke. Bir de tansiyon sorunum var benim ya o da geriyor beni. Normalde sıkıntı yaşadığım bir konu. Oyy neyse iyi düşünelim belki gebelikte normaldir
Benimde bazı değerler yüksek kendim bakınca sorun var ama doktoruma gönderdim sonuçlarınız normal dedi canım. Tek başına bazı değerler yüksek olsa da onlar başka değerler ile birlikte bakıyorlar.Ki hamilelikte değerler yükseliyor ister istemez.Sıkıntı yapma canım doktorum bilgi verecektir.Valla öyle yavrum haklısınamiiin inşallah Araştırmayayım diyorum yine bakıyorum o ne bu ne diye
Ahh sanayideyiz biz hala araba yapılıyor 1000 tlcik giriverdi bize dostlar sagolsun napalımAyyy sorma işte
Ayy benimki de şimdi aradı beni erken çıkmış resmi tatilden. Sanayiye gidicem Bi makinaya sokucam arabayı dedi arıza lambası yanıyodu bir süredir Bi de benzin kokuyordu. Dedim aşkım tamam sok ama çok olursa kalsın bu ayAhh sanayideyiz biz hala araba yapılıyor 1000 tlcik giriverdi bize dostlar sagolsun napalım
Tüpün beynı arzalanmıs 1000 lirayla cıktıgımıza sükrediyorm ama hic hesapta yokken cıktı iste ona az canımız sıkıldı dr ye de daha gidemedik gezme şevkimde kaçtı vallaAyy benimki de şimdi aradı beni erken çıkmış resmi tatilden. Sanayiye gidicem Bi makinaya sokucam arabayı dedi arıza lambası yanıyodu bir süredir Bi de benzin kokuyordu. Dedim aşkım tamam sok ama çok olursa kalsın bu ay
1000lira azmı kız gene cana gelmesin tabi de, sizinkinin karın ağrısı neymiş
Beyin işin içine girinceTüpün beynı arzalanmıs 1000 lirayla cıktıgımıza sükrediyorm ama hic hesapta yokken cıktı iste ona az canımız sıkıldı dr ye de daha gidemedik gezme şevkimde kaçtı valla
Kayseriye herzaman gelemiyorum ya ayda bir e bebekte bizim orda yok alacaklarm vardı ama onlarıda unuttm keske yazsaydm hayirlisi olsun valla ne deyim gidecegi varmis boyle gitsin kazasız belasız bebis iyi olsunda bi göreyim hayırlısıylaBeyin işin içine girince
Kız aman napcan boşver keyfini kaçırma şimdi gezeceksen de gez yine sanki her zamn gidiyorsun
Onu söylüyorum zatende diyeti pat diye bıraktırmıyorlarmış ucundan yerim artıkAma yaaa bu nasıl bir can çekintisi
Eşin doğum sonrası odaya 1 kutu baklavayla gelmeli
Kıyamam ya güldüm ama lafına güldüm kuzum yine de yolda bırakmamış şükür inşallah hallolurYok daha gec kaldik canim yetisemedik kendi doktorum zaten 4 de ama baska birine gidecektim kactı o ve araba arıza verdi sanayideyiz 1 saat isi varmıs arabanın kızım bi sanayi köselerine gelmedigi kalmıstı
Olsun 1 dilim yesen sana suan o bile yeter kıyamam valla kadiri izleme senin psikolojini o bozdu bu hafta aksilik gibi antepte adamOnu söylüyorum zatende diyeti pat diye bıraktırmıyorlarmış ucundan yerim artık
Yazarım canım inşallah akşam randevumO kadar çok ilaç kullandık ve kullanıyoruz ki canım değerler sürekli oynuyor kolestrol gebelik kaynaklı sanırım yüksek çıkıyor sağlık ocağındaki doktor öyle söylemişti doktor çıkınca yaz kuzum yine
Aynen valla buna sükür bende gülüyorm valla napimKıyamam ya güldüm ama lafına güldüm kuzum yine de yolda bırakmamış şükür inşallah hallolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?