İnşallah kuzum normal der bana daBenimde bazı değerler yüksek kendim bakınca sorun var ama doktoruma gönderdim sonuçlarınız normal dedi canım. Tek başına bazı değerler yüksek olsa da onlar başka değerler ile birlikte bakıyorlar.Ki hamilelikte değerler yükseliyor ister istemez.Sıkıntı yapma canım doktorum bilgi verecektir.
Ay benim baştan beri de zaten tek açtığım yemek programı eşim kızıyorOlsun 1 dilim yesen sana suan o bile yeter kıyamam valla kadiri izleme senin psikolojini o bozdu bu hafta aksilik gibi antepte adam
Gül kuzum inşallah randevun iyi geçsin gerisi önemli değil kaza bela olmasın daAynen valla buna sükür bende gülüyorm valla napim
Sen iyi sabrediyorsun valla ben evde esimi de diyete sokardm ben ne yiyosam onu yesin odaAy benim baştan beri de zaten tek açtığım yemek programı eşim kızıyordaha sabah önümde götürdü çikolataları ona laf yok
Görürsün inşallahKayseriye herzaman gelemiyorum ya ayda bir e bebekte bizim orda yok alacaklarm vardı ama onlarıda unuttm keske yazsaydm hayirlisi olsun valla ne deyim gidecegi varmis boyle gitsin kazasız belasız bebis iyi olsunda bi göreyim hayırlısıyla
Aman atarsın Bi iki ağzına şimdi bebelere zarar olmasın diye okadar diyete istikrarlısınOnu söylüyorum zatende diyeti pat diye bıraktırmıyorlarmış ucundan yerim artık
Bazen sinir oluyorum ama sonuçta yemese de bana faydası yok kıyamıyorum bari o yesin diyorum. Mecburen yemeklerimden yiyor zaten çoğunlukla abur cuburu da yesin koşturuyor yazık sağa solaSen iyi sabrediyorsun valla ben evde esimi de diyete sokardm ben ne yiyosam onu yesin oda
Aynen öyle yavrum biliyorum çok uyanmam bebelerle ilgili olmazsa. Normalde kolay kolay yapacağım bir şey değil istikrarlı diyet filan hiç yapamam derdim bazen arkadaşlarım yapardı çok katı yapılıyormuşAman atarsın Bi iki ağzına şimdi bebelere zarar olmasın diye okadar diyete istikrarlısın
Asla asla demeyeceksinAynen öyle yavrum biliyorum çok uyanmam bebelerle ilgili olmazsa. Normalde kolay kolay yapacağım bir şey değil istikrarlı diyet filan hiç yapamam derdim bazen arkadaşlarım yapardı çok katı yapılıyormuşhayatta asla demeyeceksin
Vay vayy vayyy tamamlamış bizim kızEki Görüntüle 2941361
Şöyle hazır olanları attım valize kızlar. Poşetlerin içine bez konulacak alayım bir 30 lu sıfır numara da atayım birer tane. Bir de yedek atlet koyacağım bir paketi yani beyaz zıbın. Belki müslin sayısını artırırım şimdilik bunlar. Diğer tarafa da işte bez biberon pişik kremi falan filan koyacağım. Mecbur kendime ayrı valiz olacak ya da el çantası ona da kendi eşyalarımı bırakacağım inşallah yıkayıp. Bim de yetişirsem yarın müslin alacağım bunlar yetmeyecek sanırım iki bebek olarak düşününce baya azmış.
Yok kız daha eksik valize koydum olanları inşallah tamamlarım. Ameliyathane prematüre set almıştım onu vereceğim nasip olursaVay vayy vayyy tamamlamış bizim kız
Müslin alsam da en gereksiz gelmeyecek şey. Yaşı yok ayı yok kullanım alanı kısıtlı değil
Şu prematüre zıbın takımları neymiş ya
Tamamlarsın inşallah çoğu bitmiş azı kalmış yavrum.Yok kız daha eksik valize koydum olanları inşallah tamamlarım. Ameliyathane prematüre set almıştım onu vereceğim nasip olursa
İç zıbın dış zıbın pantolon eldiven şapka battaniye kendim ekstra aldım. Alınca bez koyacağım bir deTamamlarsın inşallah çoğu bitmiş azı kalmış yavrum.
Ne var o setin içinde peki
Yaaa resmen hazırladın kuzum yaa sağlıkla gidip sağlıkla dönün inşallah evinizeEki Görüntüle 2941361
Şöyle hazır olanları attım valize kızlar. Poşetlerin içine bez konulacak alayım bir 30 lu sıfır numara da atayım birer tane. Bir de yedek atlet koyacağım bir paketi yani beyaz zıbın. Belki müslin sayısını artırırım şimdilik bunlar. Diğer tarafa da işte bez biberon pişik kremi falan filan koyacağım. Mecbur kendime ayrı valiz olacak ya da el çantası ona da kendi eşyalarımı bırakacağım inşallah yıkayıp. Bim de yetişirsem yarın müslin alacağım bunlar yetmeyecek sanırım iki bebek olarak düşününce baya azmış.
Sen prematüre olması sebebiyle böyle bişe tercih ettin ozamn dimi yoksa 5 li takımlarda da aynı şeyler var mesela. Nasıl soruyorum yanlızİç zıbın dış zıbın pantolon eldiven şapka battaniye kendim ekstra aldım. Alınca bez koyacağım bir de
Yaaa geçmiş olsun kuzum yaa Allah beterinden saklasınAhh sanayideyiz biz hala araba yapılıyor 1000 tlcik giriverdi bize dostlar sagolsun napalım
Bunun içinde filesi var mıKuzular katlanır küvet seti trendyol da indirime girmiş 197 tl ye gelio bilmiom pahalı mı ama ben aldım 230 lardan düştüZEYNEPP5555 bi bak istersen bim den pahalı mı bilmem de
Yokmuş galiba daha önceden hediye ediolarmış ama artık etmiolarmış öyle anladımBunun içinde filesi var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?