Uzman ise yazar yoksa yazamıyor kuzumOksapari aile hekimi yazıyor mu acaba canım?
Anladım Canım. Rapor falan soruyorlarmış diye okumuştum da bir sorayım dedim siz nereye yazdırıyorsunuz diye.Uzman ise yazar yoksa yazamıyor kuzum
Ben özel hastanede kadın doğum doktoruna rapor çıkarttırdım öbür türlü olmuyor. Aile hekimi de uzmansa rapor çıkarabilirmişAnladım Canım. Rapor falan soruyorlarmış diye okumuştum da bir sorayım dedim siz nereye yazdırıyorsunuz diye.
Eger ilac raporun varsa yazabilir canım yoksa uzmandan baskası yazamıyorOksapari aile hekimi yazıyor mu acaba canım?
Tamam canım şimdi daha iyi anladımBen özel hastanede kadın doğum doktoruna rapor çıkarttırdım öbür türlü olmuyor. Aile hekimi de uzmansa rapor çıkarabilirmiş
Öyleymiş canım. Raporu sonucuma göre çıkarır doktorum artık.Eger ilac raporun varsa yazabilir canım yoksa uzmandan baskası yazamıyor
Canım sorun neydi kaç yıldır bekliyodun bende Ankara bahçeci düşünüyorum da araştırma aşamasındayımBen ankara bahçeci de yaptırdım. ilk deneme pozitif
Bizim bir sorunumuz yoktu şükür. 3,5 yılda bir doğal yoldan gebe kaldım düşük oldu. Düşükten sonra bir buçuk yıl olmadi tedavi de görmedim direk tüp bebek yaptırdımCanım sorun neydi kaç yıldır bekliyodun bende Ankara bahçeci düşünüyorum da araştırma aşamasındayım
Teşekkür ederim canımBizim bir sorunumuz yoktu şükür. 3,5 yılda bir doğal yoldan gebe kaldım düşük oldu. Düşükten sonra bir buçuk yıl olmadi tedavi de görmedim direk tüp bebek yaptırdım
Bende ayni durumdayim dr a söyledim kontrollere sık geleyim dedim kabul etmediKafamdaki şu “bebek içerde iyi mi şuan napıyo sağlıklı mı” düşüncesi doğuma kadar geçmeyecek sanırım
Ben 2 haftada bir gitmeye devam edicem sanırım çünkü 1 muayene ücreti 1 kontrol olarak gidiyorum. Yani ayda 1 muayene parası verip 2 kez görebilecekken neden 1 kez göreyim ki diye düşündümBende ayni durumdayim dr a söyledim kontrollere sık geleyim dedim kabul etmedihareket edene kadar böyle kaygilar yasamamiz normalmiş ama sık olarak da gelseniz degisen bişey olmaz şu an hersey normal görünüyor bişey olacağı varsa sık kontrolde olsan degisen bi durum olmaz dedi
Bana çok mantikli geldiBen 2 haftada bir gitmeye devam edicem sanırım çünkü 1 muayene ücreti 1 kontrol olarak gidiyorum. Yani ayda 1 muayene parası verip 2 kez görebilecekken neden 1 kez göreyim ki diye düşündüm
Bio oil aşırı iyiymiş ama yeni içerikli olanı al içeriği berbatmış. Eskisini Türkiye de satmış Avrupa da sattığını eleştiriler üzerine yeni diye sunmuş. Çok iyiymiş ama dediğim gibi gebelik için zararlı şeyler varmış içeriğinde. Öyle markalara da uyuz oluyorum yenisini bile almaktan vazgeçtim. Doktorum lierac önerdi. Onu alacağım bir de homemade aromaterapinin yağ karşımı var gebeler için onu alacağım canım
Bio oil‘i ilk kez Cansu Canan Özgen‘de gördüm, o da bebek bekliyormuş, çok övdü. Ordan aklımda kaldı, fiyatı da makuldü.Bio oil evet dediğin gibi doğal olanı var son çıkan nedense Türkiyeye sonradan sunulan onu iyi diyorlar ama işte az Bi spekülasyon insanın kafasını bulandırıyor.
Lierac ilk önerilenlerde fiyatı baya çok geliyor bana ama bakalım. Mustelayı da yeni duydum gebelik çatlakların hiç karşılaşmadım açıkçası. Bir de Hindistan cevizi yağını da kullanıyor kimisi çatlak kremine ek. Ben de ne alırsam alayım yanına onu kullanırım çünkü Hindistan cevizi yağının nemlendirici etkisine güveniyorum. B baby art
Ya okadar eksiğim var ki kendi şahsıma güneş kremi bile almadım daha hep sürekli erteliyorum. Bir araya birikince de daha çok zorlycak maddi olarak aslında
Ben de transferden önce sürekli tatlı şeyler atıştırırdım. Bi süredir hiç yemiyorum, canım da istemiyor. Hatta ekşili, tuzlu şeylere düştüm ben de, sabah uyanıp turşu yiyordum. Canım gün Yemekleri istiyor sürekli, kısır, mercimek köftesi, patates salatası gibi ekşiliYani tatlı yiyemiyorum canım sadece tuzlu. Birde sol gogsum büyük sağ gogsum daha küçük ve topluydu. Eski inanictada bu şekilde olduğunda erkek olduğuna inanilirmis. Rüyamda erkek çocuk ismi görmüştüm.
Çok geçmiş olsun canım.Kızlarr günaydn bn bugün hic uyuyamadm ates basmasi bas agrisi cok azda burun kanaması oldu böyle birsey yasayan var mı aranızda
Yaaaaa, maşallah.Kızlarrrr 14. gün sonucum 1146,3
Ya basımda agriyinca korktum aslında ama biraz arastirdim normal yazıyor her yerde oksapara aspirine de devam ediyorum herseyden olabilirÇok geçmiş olsun canım.
Tansiyon yoksa çok da korkma.
Kan sulandırıcı alıyorsan burundaki kılcalları çatlatmış olabilir.
yaaKızlarrrr 14. gün sonucum 1146,3
amin cnm inşallahhh.. doktorumu aradım bugün 14.günüm.bugünden itibaren 11. 12. 13. günlerden herhangi biri gün gel kontrole dedi. acaba kalp sesi duyulur mu. 13. gün cumartesiye geliyor belki 15.gün pazartesi giderim kalbi duyma ümidiyleYaaaaa, maşallah.
Harika bir haber bu.
Katlanarak devam etsin inşallah.
aminn cnm inşallahyaane güzel Rabbim bizlere de göstersin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?