Bana ecopirini gece al dedi canım. Oksapar da akşam vuruyorum sabaha alcam korkuyorum düzeni bozmaya ne dersiniz bir şey olmaz heralde de demiOksaparla ecopirin arasına 12 saat koyuyorum canım birde şimdiye kadar estrofemde alıyordum o yüzden içmek zorunda kalıyordum önceden kalkmayan insan şimdi en az iki üç sefer kalkıyoruminşallahh uykumuz düzene biner ya yoksa çok kötü bir durum
Dur kötüyü çağırmaMaşallah kuzuşa. Bazı çocukların uykuyla derdi oluyor kardeşim öyle idi ondan korkuyorum
Hadi gözün aydın canım çok şükürKızlar kontrolden çıktım çok şükür herşey yolundaymışburun kemikleri oluşmuş ense kalınlıkları gayet güzel dedi ikili tarama testini önermedi doktorum ikiz olduğu için ama içim acayip rahatladı bugün artık benim için güzel geçer darısı kontrol gününü bekleyenlere
Eğer o şekilde ilerliyorsan hiç bozma canım bizde pıhtılaşmaya yatkınlık olduğu için gece al diye belki söylemiştir ama istersen yine doktorunla bir konuş öyle ilerle ben oksaparı öğlen 12 12:30 gibi yapıyorum ecopirinide 23:30 da içiyorumBana ecopirini gece al dedi canım. Oksapar da akşam vuruyorum sabaha alcam korkuyorum düzeni bozmaya ne dersiniz bir şey olmaz heralde de demi
Çok saol canımHadi gözün aydın canım çok şükür
En azından artık ağrıdan kurtuldun canım senin adına çok sevindimGittiiii gitti gitti kızlar dişim gitti ilk zaiyatı verdik
aldık bugün de anesteziyi benimkiler ayyaş olmazsa iyi 2 günde bir lidokain aldılar
Dur kötüyü çağırmabize iki tane bebis geliyor bir de ilk ay sarılık yüzünden saatte bir emzir demişti Dr. Gece uyanmak iskenceydi şimdi herhalde ilk ay zombiye dönerim
Daha önce ecopirin kullanmıyordum ya Oksapar tekti akşam yaptım şimdi ecopirin eklenince gece içmem konusunda da uyarınca araları yakın oluyor bu kez. Bir daha ki kontrol de sorayım bakalımEğer o şekilde ilerliyorsan hiç bozma canım bizde pıhtılaşmaya yatkınlık olduğu için gece al diye belki söylemiştir ama istersen yine doktorunla bir konuş öyle ilerle ben oksaparı öğlen 12 12:30 gibi yapıyorum ecopirinide 23:30 da içiyorum
Kızz ben hayattaa duramıyorum 1.5 lt su bas ucumda lıkır lıkır her saat bası uyandığımda bogaz deliklerine kadar kuruluk dilim yapımıs nasıl içmeyeyımYalnız değiliz kızlar demek ki geneli böyle. Bir de bu zamanların kıymetini bil aman hamilelikte bol bol uyu diyorlardı yalanmış demek kiuyunmuyor ki Allah affetsin gece yatmaya yakın su içmiyorum
Sağol canım valla. Kanama biraz zor duruyor ama hâlâ da çok aktif olmasa da kanama varEn azından artık ağrıdan kurtuldun canım senin adına çok sevindim
İçmiyorum kuzum susuyorum aslında biliyorum kötü bir şey yapıyorum ama içsem bir saat bile uyumam o da kötüKızz ben hayattaa duramıyorum 1.5 lt su bas ucumda lıkır lıkır her saat bası uyandığımda bogaz deliklerine kadar kuruluk dilim yapımıs nasıl içmeyeyım
Olmaz olmaz annesi onlara ulaşacak kadar değildir. Gelmiş geçmiş olsun hadi dikkat et kendineGittiiii gitti gitti kızlar dişim gitti ilk zaiyatı verdik
aldık bugün de anesteziyi benimkiler ayyaş olmazsa iyi 2 günde bir lidokain aldılar
Hadi inşallah bununla geçer sağol canımOlmaz olmaz annesi onlara ulaşacak kadar değildir. Gelmiş geçmiş olsun hadi dikkat et kendine
maşallah cnm..güzel geçmiş kontrolun.. amin inşallahKızlar kontrolden çıktım çok şükür herşey yolundaymışburun kemikleri oluşmuş ense kalınlıkları gayet güzel dedi ikili tarama testini önermedi doktorum ikiz olduğu için ama içim acayip rahatladı bugün artık benim için güzel geçer darısı kontrol gününü bekleyenlere
cnm ben ilaç saati değiştim geçen.her gün yarım saat arayla yavaş yavaş düşürdüm sende öyle yapabilirsin..Bana ecopirini gece al dedi canım. Oksapar da akşam vuruyorum sabaha alcam korkuyorum düzeni bozmaya ne dersiniz bir şey olmaz heralde de demi
Iste bende sabaha kadar yat kalk ondam cıldırıyorumİçmiyorum kuzum susuyorum aslında biliyorum kötü bir şey yapıyorum ama içsem bir saat bile uyumam o da kötü
ohhh hadi geçmiş olsun cnm..Gittiiii gitti gitti kızlar dişim gitti ilk zaiyatı verdik
Gözunn aydın canım cok gecmıs olsunGittiiii gitti gitti kızlar dişim gitti ilk zaiyatı verdik
Amin inşallah yarabbim. Zamanında sağlıkla gelsinler.Allah kolaylık versin inşallah kuzum akıllı uslu sağlıklı olsun bebelerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?