Sağ ol kuzum sorayım olmadı öyle yaparım ben decnm ben ilaç saati değiştim geçen.her gün yarım saat arayla yavaş yavaş düşürdüm sende öyle yapabilirsin..
Sağol canım geçecek inşallahohhh hadi geçmiş olsun cnm..
Valla ben ilk günden beri pes pese alıyorum hic bisey diyen olmadıSağ ol kuzum sorayım olmadı öyle yaparım ben de
Kurtuldum canım sağolasınnurselek gecmis olsun canim benim kurtuldun en azından
Ben hic domates yemem valla bilmiyorum o yüzdenKızlar bişe dicem şimdi size garipsemeyin ama bakben evde hiç domates çorbası yapmadım tamam mı eşim de sevmiyor diye. Şimdi yapıyorum da süt koyuyorlar koymasak nolur ya tadı değişik gelir sanki bana öyle
Kuzum süt koymadan da yaparsın ama krema en azınddan koyman lazımKızlar bişe dicem şimdi size garipsemeyin ama bakben evde hiç domates çorbası yapmadım tamam mı eşim de sevmiyor diye. Şimdi yapıyorum da süt koyuyorlar koymasak nolur ya tadı değişik gelir sanki bana öyle
Canım idrar miktarın normal mi ictigin kadar cıkarıyor musun cok tuzlu felan yiyo musjnBebiş ler size 1000 puanlık sorum var yıneben dün sabah bırazcık yürümek ıateıdm 10 gibi ama 200 mt sonra zaten zorlandım ve ellerim sişti direk eve geldım dinlendim gectı
Zaten yürümek bıle bana bı işkencebde hanı yürümek derken sanmayınki yollar boyu yürümek 10 dk lık mesafede yürümek istiyorum neredeyse sürünerek geliyorum
Ama bu şişmeyı cözemedım ben daha şimdiden şişersem ilerim ne olur
Ve neden anında yürümeye calısırken şişer insan hayret edıyroum
Yaa hiç miBen hic domates yemem valla bilmiyorum o yüzden
Hic agzima vurmadimYaa hiç mineyse ondan alacağın vitamini başka bişeyden alırsın sen de.
Bu çorbayı yapmayan olarak tek değilim en azından
Ay krema yoktu evde zaten de 1 bardak koyacağıma yarım bardak koydumKuzum süt koymadan da yaparsın ama krema en azınddan koyman lazımayy bende mı yapsam acaba
E salça falan pekiHic agzima vurmadimyeni yeni yemeklere rendeliyorum
Onu kullanıyorum canım cinsimdir ben neler secerim anlatsam yuh dersin artikE salça falan peki
Ben de eşime diyorum çocuklar sana benzemez inşallah diyeOnu kullanıyorum canım cinsimdir ben neler secerim anlatsam yuh dersin artikinsallah bebegim bana benzemez
Oo cıkmazmıyım sureklı vc deyımCanım idrar miktarın normal mi ictigin kadar cıkarıyor musun cok tuzlu felan yiyo musjn
Afıyet olsun canımAy krema yoktu evde zaten de 1 bardak koyacağıma yarım bardak koydum
Ya ben de hiç bişe yiyemiyorum ağzımı hiç açamıyorum zaten Bi çorba yapayım dedim yaz çorbası bu geldi aklıma nefis yemek tarifleri sağolsunyap valla canın çektiyse pratik
Ödem mi tutuyosun diye düsündüm de biran iyi bariOo cıkmazmıyım sureklı vc deyımozellıkle tuzlu bısey yemıyorum meyve yogunlukta yıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?