Ben yaklaşık 1 aydır her gün makarna yiyorumÇok severim az pişmişten çok biraz fazla pişmiş makarna peynir karıştırcaksın ohhhh Allahım nasıl kilolar bunlaro kadar iştahıma kilo vermem çok acı ama neyse artık bundan sonra alırız inşallah
Evdeysen kimse yemek yapmıyorsa yiyemezsin bende evdeyken öyleydim kendim mutfaha bile giremedim aç kaldim hep mide bulantısı dan. annemlere geldim onlarda en azından hafif şeyler yiyebiliyorumBen yaklaşık 1 aydır her gün makarna yiyorumçnkü ya makarna ya patates seçeneklerim bunlar 16. Haftanın içindeyim daha 1 kg bile almadım sonra mı çıkçak acısı acaba yaa
Merhaba bir hafta içinde oldum hatta bir hafta bile sürmedi tam günü hatırlayamıyorum şuanMerhabalar ginera bittikten sonra hemen adet oldunuz mu. Bana da dr.um verdi lekelenme baslayinca gel dedi de. Sehir dışına cikicam. Merak ettm
Aynen öyle peynirli yaptımÇok severim az pişmişten çok biraz fazla pişmiş makarna peynir karıştırcaksın ohhhh Allahım nasıl kilolar bunlaro kadar iştahıma kilo vermem çok acı ama neyse artık bundan sonra alırız inşallah
Alacağım canım bakalım elbise yi doktorda giyemiyorum ondan bakıyorumBen henüz bir kilo aldım canım ama ileride nasıl olacam bilmiyorumlc den hamile taytlarından alsana çok rahat oluyor birde hamileler için kesinlikle elbise hem serin tutuyor hem rahat
Ben hamile kaldıgımdan beri bulantılıyımEvdeysen kimse yemek yapmıyorsa yiyemezsin bende evdeyken öyleydim kendim mutfaha bile giremedim aç kaldim hep mide bulantısı dan. annemlere geldim onlarda en azından hafif şeyler yiyebiliyorum
Aaa gerçekren şu an kendim anormal değilmişim ona sevindimBen yaklaşık 1 aydır her gün makarna yiyorumçnkü ya makarna ya patates seçeneklerim bunlar 16. Haftanın içindeyim daha 1 kg bile almadım sonra mı çıkçak acısı acaba yaa
Ohhh afiyet olsunAynen öyle peynirli yaptımye de gör bakalım alınıyor mu
Bende öyleyim soğan kokusu beni bitiriyor aslında herşeyin kokusu öyle ama yemek kokusu tam igrendiriyor. Gecicek inşallah bu günler herşeyi yiyebileceğimiz bulantısiz günlerimiz yakın inşallahBen hamile kaldıgımdan beri bulantılıyımya annem ya kayınvalidem gelip yemek bırakıyor her gün sağolsunlar ama ben asla yiyemiyorum eşim yiyor soğandan öyle bi tiksindimki Allahım soğan kokusu beni mahvediyor bana da işte makarna veya patates ya da hamurişi bişiler getiriyorlar bol karbonhidrata yüklendim
Ben daha çok eşime yıkmayı düşünüyorum bende arada yardım ederimAynen doğru. Ama bu yaz istesek de bişe yapamam gibi ben hiç sanmıyorum yani
Ben bugün giydim çok rahat ettim canım altındanda ince bir astar giydim bugün burası acayip sıcaktı çok iyi olduAlacağım canım bakalım elbise yi doktorda giyemiyorum ondan bakıyorum
Neee mümkün değil onlara giremezBen daha çok eşime yıkmayı düşünüyorum bende arada yardım ederim
Ay ben giyiyorum elbise yaa yardımcısı çarşafı seriyor fışştt sıyırıyorum yukarıAlacağım canım bakalım elbise yi doktorda giyemiyorum ondan bakıyorum
İnşallah kuzum Allah sağlık versin gerisi halloluyor zaten bir şekildeOhhh afiyet olsun
Dişim geçsin Allah da başka dert vermezse toparlamaya çalışcam beslenme mi valla. Bi mide Bi diş ikisi de beslenmeme engel oldu maalesef
Burası da aşırı sıcak mahvoluyoruzBen bugün giydim çok rahat ettim canım altındanda ince bir astar giydim bugün burası acayip sıcaktı çok iyi oldu
Ne bileyim ben de rahat edemem öyle diye giymedim hiçAy ben giyiyorum elbise yaa yardımcısı çarşafı seriyor fışştt sıyırıyorum yukarı
Valla kuzum benden tavsiye son dönemlerimizi zaten kışın yaşıycaz Allahım nasip ederse inşallahNe bileyim ben de rahat edemem öyle diye giymedim hiç
Ben o konuda şanslı olanlardan biriyim heraldeNeee mümkün değil onlara giremezev işine zor yetiştiryoz izin günlerinde
Valla geliyorsa elinden helal olsun yaptır gitsin
Allah bu sıcakta yardımcımız olsun hem nem hem sıcak kavruluyoruzBurası da aşırı sıcak mahvoluyoruz
İyi maşallah kuzumBen o konuda şanslı olanlardan biriyim heraldeAllah razı olsun elinden geldiğince birşey yaptırmamaya çalışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?