Şimdi bana diyiverin 0-3 ay; 1 bebek için konuşuyorum 4 tane ayaklı tulum 1 tane de üstü uzun bacaksız ve altı takım yaptım. Yani 5 Tane 1 10lu hastane çıkışı 1 de 5li. Yetmez gibi geldi şimdi sizi dinleyince
Haa Bi de düz beyaz e bebek zıbınları var bacaksız olanlar. Yarım kollu ve sıfır olarak Kilya Kilya gibi toplu aldım

Son düzenleme:

Eklentiler

• 179914.webp
    179914.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 39
  • 179916.webp
    179916.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 38
  • 179915.webp
    179915.webp
    26 KB · Görüntüleme: 39
😂😂 benim bildiğim olmuyo newborn yazanlar küçük baya işte hastane çıkışı olanlar öyle oluyo ☺️ bu arada arkadaşım hep bir beden büyük alıp elini ayağını kıvırıyomuş çocuklarına taktiği oymuş 😂
Ben yenidoğan olarak Bi tek hastane çıkışlarını kullanacağım ozamn 🤭😂

Şimdi bana diyiverin 0-3 ay; 1 bebek için konuşuyorum 4 tane ayaklı tulum 1 tane de üstü uzun bacaksız ve altı takım yaptım. Yani 5 Tane 1 10lu hastane çıkışı 1 de 5li. Yetmez gibi geldi şimdi sizi dinleyince
Çok kirletiyorlarmış kıyafet canım ben bir tanesi için haftalık 14 tane düşünüyorum kıyafet tulum alt üst takım toplamda

Çok kirletiyorlarmış kıyafet canım ben bir tanesi için haftalık 14 tane düşünüyorum kıyafet tulum alt üst takım toplamda
İç zıbınlardan farklı olarak değil mi. Benim de haftalık 7 olmuş oluyor 1 tanesi için🤭 alt üst takım zıbın Bi kaç tane daha mı ekliyeyim ozaman ben

İç zıbınlardan farklı olarak değil mi. Benim de haftalık 7 olmuş oluyor 1 tanesi için🤭 alt üst takım zıbın Bi kaç tane daha mı ekliyeyim ozaman ben
Aynen kuzum iç zıbınlardan farklı olarak. Bence bir kaç takım daha al kimden duyduysam çok çabuk kirletiyorlar diyor. Ben iç zıbın olayını biraz abarttım 36 tane yarım kol iç zıbın aldım yenidoğan 3 ay karışık olarak 😂😂😂

Seninkiler güzel yavrum e bebekte hiç bulamadım ben mağazaya da baktı eşim iki takım vardı sadece komple baskı çok kötü görünüyordu. Bende başka bir şey aldım. Onda da baskı var 😅 ama az diye düşünüyorum inşallah 😬 pahalıya geldi ama önce almadığıma pişmanım

Back
X