Doğru diyosun ya 03 yenidoğan olmuyo mu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğru diyosun ya 03 yenidoğan olmuyo mu![]()
Evet kuzumBende kini mi atiyim yavrum
Yok canım olmuyor yenidoğan 0-1 oluyorDoğru diyosun ya 03 yenidoğan olmuyo mu![]()
Direk onlarda yenidoğan yazıyor canım gördüğüm kadarıylaDoğru diyosun ya 03 yenidoğan olmuyo mu![]()
E ozamn benim yenidoğan olarak Bi tek hastane çıkışlarım varYok canım olmuyor yenidoğan 0-1 oluyor
Allahım yarabbim mDirek onlarda yenidoğan yazıyor canım gördüğüm kadarıyla![]()
Tamam canım bende biraz kalın olsun istiyorum bulursam haber veririmAmiin kuzum sağ olAy kalın bulursanız bana söyleyin azıcık kalın olsun ya
![]()
Birazcık batıracaklar ama yapacak birşey yok canım zaten bence kıyıp giydiremeyiz deİşte bende batar diye düşünüyorum kuzum öbür türlü de tulumda açıklık oluyor ya çıt çıtlarında ondan dedim![]()
Bunlar yavrumEvet kuzum
Ben yenidoğan olarak Bi tek hastane çıkışlarını kullanacağım ozamnbenim bildiğim olmuyo newborn yazanlar küçük baya işte hastane çıkışı olanlar öyle oluyo
bu arada arkadaşım hep bir beden büyük alıp elini ayağını kıvırıyomuş çocuklarına taktiği oymuş
![]()
Bir tanesi için mi 15 tane kuzumİyi günlerde kullansın minik kuzucukyoo bence gayet iyi. Ben e bebekten komple beyaz aldım ya zıbınları toplam 15 tane bir de takımların içinde var
zıbın doldurmuşum ben
![]()
Çok kirletiyorlarmış kıyafet canım ben bir tanesi için haftalık 14 tane düşünüyorum kıyafet tulum alt üst takım toplamdaŞimdi bana diyiverin 0-3 ay; 1 bebek için konuşuyorum 4 tane ayaklı tulum 1 tane de üstü uzun bacaksız ve altı takım yaptım. Yani 5 Tane 1 10lu hastane çıkışı 1 de 5li. Yetmez gibi geldi şimdi sizi dinleyince
İç zıbınlardan farklı olarak değil mi. Benim de haftalık 7 olmuş oluyor 1 tanesi içinÇok kirletiyorlarmış kıyafet canım ben bir tanesi için haftalık 14 tane düşünüyorum kıyafet tulum alt üst takım toplamda
Aynen kuzum iç zıbınlardan farklı olarak. Bence bir kaç takım daha al kimden duyduysam çok çabuk kirletiyorlar diyor. Ben iç zıbın olayını biraz abarttım 36 tane yarım kol iç zıbın aldım yenidoğan 3 ay karışık olarakİç zıbınlardan farklı olarak değil mi. Benim de haftalık 7 olmuş oluyor 1 tanesi içinalt üst takım zıbın Bi kaç tane daha mı ekliyeyim ozaman ben
Yok çorap batar anlamında dedim kuzum endişem deliklerden hava alıp üşümeleri çorabı ondan sordumBirazcık batıracaklar ama yapacak birşey yok canım zaten bence kıyıp giydiremeyiz de![]()
Seninkiler güzel yavrum e bebekte hiç bulamadım ben mağazaya da baktı eşim iki takım vardı sadece komple baskı çok kötü görünüyordu. Bende başka bir şey aldım. Onda da baskı varBunlar yavrum
Yok toplamda kuzum ama sadece beyaz atlet niyetine aldım yani. Ama üstüne ne giydiririm fikrim yokBir tanesi için mi 15 tane kuzum
Ben yanlış anladımYok çorap batar anlamında dedim kuzum endişem deliklerden hava alıp üşümeleri çorabı ondan sordum![]()
Ben çok abartmışım sankiYok toplamda kuzum ama sadece beyaz atlet niyetine aldım yani. Ama üstüne ne giydiririm fikrim yok![]()