IMG-20211001-WA0000.webp yaa gece perılerı geldı bana yemek ye dıe nıe boyle oldum bugun cokk acıktım bıanda 🙈🙈😁

Eki Görüntüle 2924956 yaa gece perılerı geldı bana yemek ye dıe nıe boyle oldum bugun cokk acıktım bıanda 🙈🙈😁
yemek yemek kaçınılmazsa keyfini çıkar ye hayatım😂
bende açım şuan ama ağzıma attığım her ne olursa sabah mide yanmasıyla karşıma çıkacak biliyorum😅😅 yememek için zorluyorum😂

yemek yemek kaçınılmazsa keyfini çıkar ye hayatım😂
bende açım şuan ama ağzıma attığım her ne olursa sabah mide yanmasıyla karşıma çıkacak biliyorum😅😅 yememek için zorluyorum😂
Yaa mıdem bıanda bomboş oldu sabah a kadar zaten uyku yok yat kalk ohhtıss ac hıc kalamazdım
Dıyroum tamam kızım bugunluk yeter kapanışı yapalım artık bısey ıstemeyelım 😛🙈

Baby plus ınkini alayım diyorum ama ikili mi tekli mi bilemedim ikisinin de performansı farklıymış. Geçen gün komşum wee baby önerdi 34 te doğm yapmış 2-3 hafta onunla sağıp süt bıraktım hastaneye dedi sonrasında da evde devam ettim alacaksan onu al çookk memnun kaldm dedi 🙄

Ben baktııgmda 1400 dü şimdi 1200 olmuş. Valla şanslısınn adam belki hata yaptı o ara yakaladın demiştir kim bu yaa kaptı hemen 😅😅 biz de ürün satıyoruz trendyolda bazen öyle karıskklılar oluyor cnku sistemsel. daha kimse yakalayamadı 😅
Bilemedim ki kuzum bakalım ne olacak merak içindeyim 🙄😬

Back
X