2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Teşekkür ederim cevabınız için. Evet arkadaşım da Fuat beyden çok memnundu onu da düşündüm muayene ücretleri nedir peki ? Fuat beyle Günay hanım arasında ücret farkı var mı?

Bir de mesela telefon numarasını paylaşıyor mu? Şuan gittiğim doktorum paylaşmadı benimle ama acil bir durum olsa ben direkt doktoruma ulaşmak istiyorum..

Bir de mesela telefon numarasını paylaşıyor mu? Şuan gittiğim doktorum paylaşmadı benimle ama acil bir durum olsa ben direkt doktoruma ulaşmak istiyorum..
Paylaşıyor, en geç bir iki saat içinde de dönüş yapıyor wpden. Ama çok hastası var bu yüzden de kontroller ayaküstü oluyor gibi sanki.

Teşekkür ederim cevabınız için. Evet arkadaşım da Fuat beyden çok memnundu onu da düşündüm muayene ücretleri nedir peki ? Fuat beyle Günay hanım arasında ücret farkı var mı?
Günay hoca 160 tl, Fuat hoca da sanırım aynıdır. Kontrole gittiğim için muayene ücreti ödemedim, yanlış bilgilendirmek istemem.

Günay hoca 160 tl, Fuat hoca da sanırım aynıdır. Kontrole gittiğim için muayene ücreti ödemedim, yanlış bilgilendirmek istemem.
Çok sağ olun ya cevaplarınız için. Çok hastası olduğunu bilmiyordum Günay hanımın. Güleryüz iyi hoş ama detaycılık ve ilgi de doğum hastalarında çok önemli. Eşimle karar verelim artık napacağımıza.

Rica ederim. Bence özel muayenehane daha güzel. Ben Allah verirse ikinciye hamile kalırsam kesinlikle özel muayenehaneye giderim. Özel hastanede 10 dkysa kontrol muayenehanelerde en az 30 dk sürüyor. Bence çok erkenken iyi bir doktor arayın, mümkünse hastanede olmasın. Detaylı ultrason için de Ataköy'de Doç Dr Ali Ekiz i tavsiye ederim. Şimdiden onu da araştırırsınız.

Eşimin özel sağlık sigortası nedeniyle kolanı tercih etmek zorundayım. Özel muayenehane bizi biraz zorlayabilir ama önerileriniz için çok teşekkür ederim.

10 gün önce doğum yapan arkadaşıma gittim dün . Genel anestezi ile sezeryan olmuş. Sütünün gelmesinde bi sıkıntı yaşamamış 8. Aydan itibaren göğüs uçları kurudukça lansinosh krem sürmüş. Doğumun ilk günleri de çelik çay alti tabağı koymuş valla ise yaradi diyoIlla gumus olmasina gerek yokmus.

Yakında çelik kapakta çıkarırlar

Asistanı ile konuştum iptal ettirmiş randevuları neyi var hani uzun süren bişeyse ona göre ayarlayalım kendimizi dedim bizim bi bilgimiz yok diyor ve o hastahanede yatıyor bu adam yani nasıl haberleri olmaz ki
Hastalarını telaşlandirmak istememiş olabilirler inşaallah kimseye bulamamıştır neticede kimse isteyerek hasta olmuyor

Günaydın kızlar. Bebeklerinizin hareketlerinde yavaşlama, azalma oldu mu 30.haftalara girince? Bizimki bazen zıp zıp hiç durmuyo ama şu son zamanlarda gönlümüz kırılmasın diye bir iki tepikliyo gibi artık büyüdükleri için herhalde dimi

Büyüdüler tabi yerleri daraldı vurma değilde gerilme şeklinde oluyor bizimki. Sol kaburgamın üzerinde çalışmalar yapıyor gerildikçe acıtıyor sıpa.

Bez olarak premium care, ıslak mendil sleepy yenidoğan, deterjan siveno, pişik kremi mustelaya ek ıncia, göğüs ucu kremi ıncıa. Aklıma gelenler bunlar
teşekkürler canım ben de bunlardan bakıyorum alıcam inşallah
benim hep erken doğum riskim vardı bir ay önce tavandı resmen şu an azaldı baya sadece kuyruk sokumum ağrıyor ara ara.
herkesin farklı olabilir belki seninki 35 te başlar 40 da doğum olur bilemeyiz ki.
aslında benim rahim açıklığım var erken doğum riskim var ilaç kullanıyorum ama bilemedim. dediğin gibi de olabilir belki.
Hangi ilaç cnm ben gayneferon içiyorum kabızlık yaptı siddetli
sedifer sanırım ismi ya da buna benzer bi isim . her sabah mutlaka tuvalete çıkıyorum. gayneferon bulantı kusma yaptı bende kullanamadım.

Kızlar günaydın kabızlık sorunum olmamasına rağmen basurdan yana büyük sıkıntım var. hamileleğin son 3 ayında yaygınmış ve salgılanan progestron hormonu da tetiklermiş. 1 haftadır canıma okudu. ne otourabiliyorumne yatabiliyorum ne yürüyebiliyorum. uykularım oldu eziyet önerilere açığım doğum yapıyorum sanki her dakika

Büyüdüler tabi yerleri daraldı vurma değilde gerilme şeklinde oluyor bizimki. Sol kaburgamın üzerinde çalışmalar yapıyor gerildikçe acıtıyor sıpa.
Ayy yesinler bunları ya benimki de aynı Zıpır zıpır hareket ederken de güzeldi de büyüdüklerini hissetmek de çook güzel

onun kremi var canim sur kurtul

Aynı haftalarda bende yaşadım tamda ozamnalar koronaya yakalandım stresini sen düşün ama alistim yerleri daraldi ondan diyorum gün içinde hareket ediyor diye kendimi rahatlatiyorum

Yanlış biliyorsunuz. Öğretmen olup idari izinli olup 5 haftayı aktaran çok tanıdığım var idarenin mevzuat konusundaki bilgi eksikliği ve uygulamadaki yanlışlıklarıyla alakalı bir durum. Mevzuat birdir açıktır kanun değişikliği olmadığı sürece değişmez idari izin bunu etkilemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…