2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Hamileliğin ilk ayı makatta çatlak kaşıntı için verdi orayada kullanilir bence yinede sorun

Hamileliğin ilk ayı makatta çatlak kaşıntı için verdi orayada kullanilir
Cnm travazol verdi kadın dogumcu bana makat kaşıntısı için bence orayada sürülür benimde iki gündür vardı geçti gecmeseydi surcektim çok iyi geliyo yinede doktoruna Daniş

Maden suyunuda günde 2 kere içiyorum rahatlıyorum canım onu içmezsem gecmiyor

Merhaba Hanımlar, ben 34. Haftadayım. Bebeğimin bir böbreği normali 4mmyken 11mm genişleme var. Doktorum her şey normal böbrekte aynı daha genişlememiş dedi ama 38.haftada doğum olsun dedi. İlk gebeliğin bebeğim 38 de kendisi doğmazsa alınması pek içime sinmiyor. Her şeyi normalken böbrek genişlemesi için sezaryen olmam gerekir mi kafam çok karışık

Cnm tek doktorla kalma gerekiyorsa 38 hafta zaten tamamlanmış miadi geçmiş olsun

Kizla gebe olup koronoyi atlatan var mıgelinimiz korona oldu haftası bizimle aynı nerdeyse... Bebeği etkilenir mi acaba...
Ben atlattım çok şükür canım bol vitaminli şeyler meyve sebze yedim çok çok su içtim , ağrım olduğu zaman parol içtim bugün 12. Günüm çok şükür iyiyim...Allah şifa versin inşallah

Doktoruna güveniyorsan bence dedigini yap eğer için rahat etmiyorsa başka doktora da gorunmeni tavsiye ederim bu risk mi seni ve bebeği ne kadar etkiliyor hepsi önemli çünkü

Diğer ilaçlar kötü yapınca yazdım doktora o da travazol dedi ama ilk aşamada büyük bi etkisi olmadı en son tekrar sirkeli suya döndüm biraz acısı azaldı.

Evet fitil seklinde verdi bakalim benimde yine haftaya randevum var ozmn kadar bi degisiklik olur mu bilmem bekliycem mecburen .
Parmagimla kafasini hissediyorum dedi acaba ozmn yerlesti mi ki yerine aklima o takildi benim

Gerçekten hamilelik boyunca o kadar kustum reflüm var şimdi sürekli belim ağrıyo ama hiç bişey şu gece çektiğim acıdan daha kötü değildi. Daha önce de mantar olmuştum ama bu sefer öyle bi yandı öyle bi şişti ki organ başka bi şeye dönüştü resmen sünnetli çocuklar gibi çıplak, bacaklar ayrı dolanıyorum. Sana da çok geçmiş olsun ayrıca teşekkürler kantaronu da bi sorayım inşallah o kadar uzun sürmez benimki de.

40 derecede yikadim canim 1 saatlik programda yumusatici koymadim sadece deterjanla

Allah şifa versin inşallah canım bende her gün gece yatmadan yapıyorum sirkeli suyu bide evinde musaitsen iç çamaşırı giymeden dolaş Dr. Daha önce bana öyle söylemişti pamuklu kumaşlardan iç çamaşırı kullan ama ilk bı kaç gün evde iç çamaşırı giyme dedi ki çok işe yaramıştı o zaman

Haklısın canım ben perinatologa gidiyorum ve ilçede oturuyorum ilçedeki Dr. Buraya gelme diyor bende aile hekiminden randevu aldım yarın gidicem bakalım artık ne verirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…