2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Diğer ilaçlar kötü yapınca yazdım doktora o da travazol dedi ama ilk aşamada büyük bi etkisi olmadı en son tekrar sirkeli suya döndüm biraz acısı azaldı.
Geçmiş olsun cnm pamuklu iç çamaşırı giy günde iki kez değiş altına kullanmadigin beyaz atlet kes köy ben öyle yapıyorum

Kızlar raporu erkene çekebilir miyiz diye soranlariniz vardı. klbkbr Benim raporumu az önce 31+0 da yani tam 1 hafta önce verdi.Bebek önden gidiyor zaten sezeryan olacaksın 37 de verelim dedi

Çamaşır konusunda yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum
30 derecede (hepsinde yıkama talimatında öyle yazıyordu) 45 dakikalık programda yıkadım. Bi kere de ekstra durulama daha yaptım.
Siveno için ilk izlenimim çok iyii. 2 durulamaya karşın mis gibi portakal özü kokuyordu. Ve yumuşatıcı kullanmadığım halde yumuşaktı

Ben de çok memnun kaldım siveno dan. Şampuan dudak balmı roll on ve bebek deterjanını aldım. Hepsi çok iyi bence

Biliyorum canım çok kötü bişey ben 1 ay boyunca evden çıkamadım.Oğlanıda okula götürmem gerekiyodu zar zor gidiyodum evdeykende uzun bi etek almıştım kendime onu giyiyodum canım altıma çamaşır falanda giymiyodum çünkü değdiği an hem kaşıntı bu defa kaşıyamıyodum da acıdan dolayı Rabbim şifanı versin inşallah gerçekten çok zor bişey

Kamuda çalışan arkadaşlar haftaya işyerine çalışır raporu vereceğim. Dilekçe ile ver dediler... Beş haftalık iznini doğum sonrasında kullanmak istediğime dair dilekçe örneği var mi elinizde?

Kamuda çalışan arkadaşlar haftaya işyerine çalışır raporu vereceğim. Dilekçe ile ver dediler... Beş haftalık iznini doğum sonrasında kullanmak istediğime dair dilekçe örneği var mi elinizde?
Ben sadece raporu verdim hatta eşim götürdü dilekçe istemediler. 12 aralıkta da izne ayrılmış olacam tekrardan rapor götürmeyecem idare söyledi bunu da

Ben yeni aldıklarımı kısa programda yıkadım. Ama biraz da görümcemden gelenler var onları uzun programda yıkayacağım.sıvı deterjanla yıkıyorum ben. Yumuşatıcı da koydum koymamalı mıydım diye tereddüt ettim ben de
Evet fitil seklinde verdi bakalim benimde yine haftaya randevum var ozmn kadar bi degisiklik olur mu bilmem bekliycem mecburen .
Parmagimla kafasini hissediyorum dedi acaba ozmn yerlesti mi ki yerine aklima o takildi benim
Evet parmağımla hissediyorum demesi biraz tedirginlik veriyor insana. Ama ilaçlar işe yarayacaktır inşallah. Sen de kendini zorlama bi dahaki kontrole kadar hep dinlen.

Geçmiş olsun cnm pamuklu iç çamaşırı giy günde iki kez değiş altına kullanmadigin beyaz atlet kes köy ben öyle yapıyorum
Sağlık ocağına gittim geldim alir hekimi de öyle dedi artık çamaşır dayandıramaz olmuştum. Hiç aklıma gelmemişti böyle bişey çok mantıklı gerçekten. Bi de gynoflor yazdı ordaki florayı düzeltmesi için inşallah iyi gelir

Sonucu yaz canim
Canım şimdilik sıkıntı yok.Kafa çapı 2 hafta 4 gün, karın çapı ve uyluk kemigi 1 hafta önden gidiyor.Su an şeker sebebiyle çok önden gidiyor diyemeyiz sınırı henüz aşmamış ama yine de diyabetik annelerin bebeklerini erken almak zorunda kalıyoruz zaten dedi.Bir de dekolman olayından ötürü 35 bittiğinde de alabiliriz dedi.31+0 ım bugün.Calisamaz raporumu verdi.Bebek 2 kg .Nst ye girdim sancim yok.Kalp atışları düz ama haftası küçük olduğu için çok sorun değil dedi.

1-2 yil once ben de olmustum. İnternette sac kurutma makinesi ile kurutun diyordu güldüm sonra gittiğim Dr um da banyodan sonra kurutma makinesini oraya da tut demisti gercekten iyi gelmisti. Dikkat et cok yakma ama sac kurutma makinesini her gün oraya da tut. Sonuçta mantar nemli bölgede ürer.

İnşallahh canım bu durumu doktorun vermemek için diretse bile anlatırsan bence o zaman verir mağdur etmez gibime geliyor ama. Vermezse de başka bi doktora gider ondan istersin. İlla Bi veren çıkar. Moralini bozma
Yaa canım inşallah ve
Onu bizde düşündük. Sonuçta yeni bir doktora gittiğimde sat tarihimi yine ben söylüyorum 5 gün önce söylerim mesela dedik eşimle. Pazartesi randevum var inşallah yapar da gerek kalmaz. Öne çekse bile heyete ihtiyacım var ssıl sıkınytım o
Kızlar raporu erkene çekebilir miyiz diye soranlariniz vardı. klbkbr Benim raporumu az önce 31+0 da yani tam 1 hafta önce verdi.Bebek önden gidiyor zaten sezeryan olacaksın 37 de verelim dedi
Yaaa darısı bana canım. En son gittiğimde benmki de bir hafta öndeydi. Bende fırsat bu fırsat buna göre mi 32.haftamı yazarsınız dedm yok demişti. Durumumu anlattım o zmn gelsin bakarız dedi. Umarım biraz öne çeker ya

Bugün aklıma sağlık ocağı geldi. Oraasıda sisteme girmişti şimdi doktorum öne çekerse sağlık ocağının sisteme girdiği de bir yerden gözükür mü acaba? Gidip aile hekimime de düzelttirmeli miyim?
Siz aile hekiminize gitmiş miydiniz hiç?

İyiyim masaallah rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah

Sisteme girilen değerlerin hicbir önemi yok.Benim saglik ocagi,devlet hastanesi,egitim araştırma, 3 ozel hastane 7-8 kurumda kaydım sat tarihim var kimse onu kontrol etmiyor.Onemli olan verilen raporda ne yazdığı.Zaten sat ta yazmıyor şu tarihler arası raporludur tahmini doğum tarihi şudur yazıyor bitti.
İyiyim masaallah rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah
Canım maşallah ta diyabet varsa önden gitmesi iyi değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…