2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Gelir cnm sen dene çok faydasını görürsün kullandığın bezi utule beyaz olsun geçer inşallah kaşıntı çok kötü gerçekten bol su iç cnm

Kullandığın deterjana göre değişir sanırım canım. Benimkinde yumuşatıcaya gerek yoktur yazıyordu üstünde. Gerçekten de gerek yokmuş. Zaten bebekler için kimyasalsız yumuşatıcı almamıştım.

Günaydın kızlar okullar yine uzaktan eğitime geçti ben haftaya çalışabilir raporu alcam umarım bu 5 haftayı sonrasına aktarbiliriz
İdarenizle görüştüyseniz ne dediler bu duruma.Ben de çalışabilir raporu almak istiyorum ancak tepkilerinden ürküyorum idarenin

İdarenizle görüştüyseniz ne dediler bu duruma.Ben de çalışabilir raporu almak istiyorum ancak tepkilerinden ürküyorum idarenin
Bu sizin hakkınız ama. Tepki göstermelerini gerektirecek bişi yok. Devletin size tanıdığı bir hak bu ve kullanın. Bişi derlerse de sendikanızla görüşün bence. Ben 24-32. Haftalar arasında idari iznimi kullandım. Bu haftadan itibaren de çalışabilir raporumu almıştım. Şansıma uzaktan eğitime geçti okullar da.
ve evet tabiki iznimizi aktarabiliriz yani.

İyiyim masaallah rabbim sağlıkla kucağına almak nasip
Ama sinirdasin diye biliyorum net olarak diyabetten mi canım bide ultrason ölçümleri bazen hatalı olabiliyor

İyiyim masaallah rabbim sağlıkla kucağına almak nasip

Ama sinirdasin diye biliyorum net olarak diyabetten mi canım bide ultrason ölçümleri bazen hatalı olabiliyor
Yok ölçümler hatalı değil haftada 2 kez doktora gitmis oluyorum ya ikisinin ölçümleri paralel gidiyor.Tabi şekerden muhtemelen çünkü bu haftaya kadar normal gidiyordu birden kilo almaya başladı öyle ki 2.5 hafta önce 1200 gr di birden 2000 e cıktı.Ama şu an sınırda evet..Pazartesi perinatoloji ne diyecek bakalım

Allah sağlık versin canım inşaallah güzel sonuçlar çıkar

Kızlar bizimki erken geliyor 37 olmadan almam lazım dedi o zamana kadar 3 kg yakın olur sanırım yani inşallah olur ben sağlıklı olsun da kilo doğduktan sonra da alır dedikçe kayınvalidem ele avuca alınmaz o ayrıca o da sağlıkla ilgili diyo üzülüyorum öyle diyince doktora söyledim ya bırak sen kiloyu solunum sıkıntısı olmadan kuvöze girmeden süreci atlatalım kilosu da gayet yerinde takma kafama diyo yemem de yerinde kilo yapacak şeyler yiyorum haftasıyla uyumlu gelişimi kilosu bendeki uygulamadan baktım 3 kg gösteriyo o haftaları kafam çok karıştı ya

Aynı sorun bende de var. Kaçıncı haftada ve kaç kilo ki şu an

Bir de neler yiyorsunuz. Bende her gün muz, kaşar, tahin, pekmez, ceviz, fındık, protein ağırlıklı besleniyorum

Canım kiloyu ve kayinvalideni boşver. Kayinvaliden böyle konuşmaya devam ederse de kır kalbini sussun bi zahmet. Sakin ol ve bebisine odaklan. Doğum kilosu dan ziyade ciğer gelişimi önemli doktorunun dediği gibi. Sen zaten saglikcisin daha iyi bilirsin. 2250 kg 32.haftada doğum yapıp hiç kuvoze girmeyen tanıdığım var. Neden erken geleceğini söyledi doktorun

Zamanında gelip daha düşük kilo doğan bebekler var 3 kilo gayet iyi bi kilo sen kayınvalideni boşver he de geç.

Zamanında gelip daha düşük kilo doğan bebekler var 3 kilo gayet iyi bi kilo sen kayınvalideni boşver he de geç.
Sağlıklı doğsun da kuzu inan kilo umrumda değil doğum yapmak üzere olan anneye de bu kadar negatif konuşulmaz ama taktı bebeğin kilosuna elimden bişe geliyo sanki

Arkadaşım 38. Haftasında doğum yaptı ve kızı 2100 gr doğdu. Şuan Maşallahı var. Önemli olan sağlıklı olması doğduktan sonra kilo aldırırsın sen annesi Boş konuşanları duyma.

Ya inşallah hiç gerek kalmaz kuvöze hemen yanıma verirler hastaneye bir kişi alıyolae eşim gelmek istedi beni istemiyosanız gelmem diyo sanki o kuralı biz çıkardık gelmezsen gelme zaten kafamda bi ton şey var alınganlığıyla laf sokmasıyla uğraşıyorum bebeğin kordonu kanaldaymış kuzu normal doğum başlarsa bebek kordonu parçalar bu sefer hayatı tehlikeye girer normal doğum başlamadan bebeği almamız lazım dedi ondan erken gircem doğuma

Sağlıklı doğsun da kuzu inan kilo umrumda değil doğum yapmak üzere olan anneye de bu kadar negatif konuşulmaz ama taktı bebeğin kilosuna elimden bişe geliyo sanki
Canim kilosu önemli degil (gerci boyle diyorum da cuma gun dr bizimkinin kilosunu 1939 dedi az diye evhamlandim ama ) su an üzüntü daha olumsuz etkiler ikinizi de her seyin guzel olacagini düşün

Bir de neler yiyorsunuz. Bende her gün muz, kaşar, tahin, pekmez, ceviz, fındık, protein ağırlıklı besleniyorum
Ben de ceviz yiyorum mutlaka süt içiyorum et ve sebze ağırlıklı besleniyorum keçiboynuzu özü badem kaju her sabah 2 yumurta ve kaşar yiyorum

Canim kilosu önemli degil (gerci boyle diyorum da cuma gun dr bizimkinin kilosunu 1939 dedi az diye evhamlandim ama ) su an üzüntü daha olumsuz etkiler ikinizi de her seyin guzel olacagini düşün
Kiloyu son haftalar alıyolar hiç dert etme bebeğe kilo aldıran şeyler ye ben son haftaya kadar gelebilsem kilolu olur da son hafta benim için riskli olduğundan erken gelecek bir de anne baba minyonsa zatem bebek gürbüz olmuyo gürbüz bebekte de şeker hastası olması riski artıyo hiç gerek yok sağlıkla haftasıyla uyumlu olsun gelişimi gerisi boş

Kordon sarkması evet erken alması lazım doktorun kararı doğru bir karar canım.3 hafta önce alınacak hiç merak etme sağlıkla verirler kucağına.Insallah hepimiz sağlıkla alalım ben de benzer durumdayım biliyorsun.Kolaylıklar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…