2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Ben bebek için yumuşatıcı almıştım ama yine de pek kullanmamak daha iyi galiba. Benim deterjanım dalin. Ama sizlerin tavsiyesi ile Şimdi siveno bakıyorum onu da alacağım
Benimde diğeri duru granül. Onu açmadım çünkü 2 posta çamaşır yıkayacağım sonra bebek gelene kadar nemlenecek, topak topak olacak diye düşündüm. Onda belki benimde yumuşatıcıya ihtiyacım olur bilemiyorum Ama elindeki bitince siveno bi dene

Benm kaynanam kizim doğduğundan beri zayıftır zayiftr diyo bende bisey olmaz diyorum hasta olmasin yeterli bana kiloya napacaz. Kocama söyledim bi kere dayanamadım artk surekli söylemesinden sanki onunkiler cok iyi simdi soylemiyo artk

Kaynanama neymiş ya?

Nasibi ne zamansa o zaman gelir.
Sen takma canım kimseyi.
Sağlıcakla gelsin.
Küvözde olmasın.
Kilosu hiç önemli değil.
5 kilo doğanlar çok mu sağlıklı oluyormuş?
2.5 kilo doğup küvözde girmeyen bebekler var.
Sen dua et bol bol.
Allahın izniyle birşey olmaz

Cnm kuzenimdogum yaptı yedi aylık hiç kuveze girmedi inan canını sıkma Allah büyük

Bir de neler yiyorsunuz. Bende her gün muz, kaşar, tahin, pekmez, ceviz, fındık, protein ağırlıklı besleniyorum
Daha ne olsun herşeyi yiyorsun cnm bende pekmez içiyorum bir kaşık süt yumurta sadece malesef beyazı haftada iki kez safrada taş var yasak ceviz bol meyve incir

Amiiinn inşallah kuzum sağlıkla gelsin de eşim de çok kızdı sağlıklı olsun kilo önemli değil dedikçe hayır kilo da önemli o da sağlık ele avuca gelmez sen doktorlara bakma kalsın biraz daha diyo ya sen doktordan daha mı iyi bileceksin hayatî riski var almamız lazım diyo her şeyi onlar biliyolar

Boş ver cnm Kaynanalar öyle konuşsun dursun on verme

Ben bi de kayınvalidemle altlı üstlü oturuyorum. Kendi kızı doğum yaptı. Ona bile neler çektirdi. Bence al karşına konuş. Anne de böyle yapacaksan daha az görüşelim. Bana moral lazım. İşler kötü gitse bile herşey düzelecek diyen biri lazım de. Anlamıyorsa ilişkini azalt. Önemli olan sen ve bebeğinsin şuanda.
Ben de koronaya bahane ettim. Benim de zaman zaman moralimi bozuyordu. Doğuma kadar kimseyle görüşmek istemiyorum. Korkuyorum dedim. Şimdi gelemiyor yanıma. Ayrıca doğum için de ebe tuttum ve dedim ki o profesyonel. Sen her an bana yardımcı olamazsın. Yanımda eşim ve ebem olsun. Kendi annemi bile istemiyorum dedim. Anneme de sonra durumu açıkladım. Sen gelirsen kaynanam trip atar illa gelmek ister. Gelmese bile sonra sürekli lafını eder dedim. Annemin de gönlünü aldım.

İlmi siyaset yapıcaz kuzum. Yapıcak başka bişey yok.

Kendi 5 kg doğurmuş ama 110 kgla girmiş doğuma eşimde sonradan insülin direnci falan çıktı ya bu kadın mimar arkadaşlar cahil değil kalkmış bana doğar doğmaz şekerli su verecez mama vermicez diyo mamada protein su vitamin mineral var şekerli suda ne var sarılık olmasın diyeymiş eşime de aynısını yapmışlar övünerek mama almadı şekerli su içti diyo iyi bişey mi bu aynısını benim kızıma da yapacakmış yok laftan anlamıyor kadın hemşireler sussun ben gizli gizli veririm diyo ki ben de hemşireyim akıl işi değil rafine şeker ve su vermek bebeğe

Ahhh yapıyoruz kuzucum anlamıyor cahil de değil mimar kadın hastane almıyor diyoruz tamam istemiyosanız gelmem diyo yahu bizlik bişe yok pandemi kısıtlaması diyoruz tamam tamam anladım bana ihtiyacınız yok ihtiyacınız olursa da artık gelmem diyo kriz geçiriyoruz karşısında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…