2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Günlerimiz yaklaşık ayni canim benim 32+1 de 2.250 dedi doktor ama bir hafta önden gidiyormuş. Haftada yaklaşık 200gr falan alıyor sanirim bu dönemde. O haftada 1.800 falan olur muhtemelen senin de çok zayıf sayılmaz. Ben bir aydır duzenli ceviz,findik, kuru üzüm, muz, yoğurt, pekmez tüketiyorum. Faydası oldu bende. Sen de dene istersen

Cnm iki haftadır düzenli ceviz yedim aslında pekmez aldım içmedim kahvaltı sırasındami yiyorsun pekmezi süt içiyorum hergun bir bardak bu hafta içmedim doğrusu doktora sordum çok zayıf degilmi dedim gayet güzel dedi ama ben hiç memnun olamadım kilo alsin istiyorum bebisin kirkbinkere masallah kilosu çok güzel

Maşallah cnm sağlığı yerinde kilosu da çok güzel maşallah ucu bulur geçer hatta maşallah
Evet geçer büyük ihtimalle kızımı 3.560 doğurmuştum 41. Haftada doğdu tabi bu arada buda ucu geçer diye düşünüyorum bakalım sağlıkla gelsin de zayıf ta olsa doğunca topluyor kendini yeter ki bol bol sütler olsun memişler dolsun taşsın inşallah

Pekmezi kahvaltinin sonunda yiyorum hatta kizima da yediriyorum o da alıştı ilaç niyetine deyip yiyoruz her gün Çerezleri gun içinde yiyemezsem akşam yiyorum. Gece tuvalete kalkinca midem bir tuhaf oluyor muz yiyorum. O kadar yememe rağmen bebek kilo aldi ben almadim bu ay. Biraz da anne baba yapisi ile ilgili sanirim benim eşim uzun boylu yapili cocuklar ona çekiyor. Kizim da 3buçuğa yakin doğmuştu

Yok canm benm suanlk hc bi yerimde. 20 kilo ya yakn da kilo aldm inanrmsn hc bisey de kulanmadm bunun icin insallah bi anda catlamaz
Baya almışsın. ben ikinci gebeligimde hiç görünürde çatlak yoktu dogurdum hortladı bence badem yağı kullan bunda 9.600 aldım ama çokça catladim çatlak kremi kullanıyorum

Ben 1.63 eşim 1.80 inşallah bebegim toparlar istedigim gibi cnm benim iki bebeğimde zayıf 2.800 doğmuştu ama ben onlarda sağlıklı beslenmemistim hep düzensizdi bende dikkat edeyim daha fazla bakalım kaç doguyo

Aynen sütle minicik bebeklerin tosun gibi olduğunu gordum

Bende beşiği gri aldım.Bebek arabasınıda gri almayı düşünüyorum çantasıda arabayla aynı renk olsun istedim kombin herkese takılıyorum hatta bu yaştan sonra sırt çantasımı takıcam ben die

Kizlar 36+5 olduk cok sukur hc catlamadm sizce bu saaten sonra da catlama ihtimallim var mı yoksa temiz gobisimle mi kalırım ?
Ben geçenlerde 1 gecede çatladım ama catlayacagimi biliyodum genetik faktörlerden dolayı. Doğumdan sonra birden bire çatlayanlar da oluyomus canım istersen ufak tefek nemlendir sen yine de

Ben 1.63 eşim 1.80 inşallah bebegim toparlar istedigim gibi cnm benim iki bebeğimde zayıf 2.800 doğmuştu ama ben onlarda sağlıklı beslenmemistim hep düzensizdi bende dikkat edeyim daha fazla bakalım kaç doguyo
Sağlıklı olsunlar da kilo o kadar da önemli değil zaten sen deneyimlisin doğduktan sonra da çok hızlı büyüdüklerini biliyorsun Benim kizim 5 yaşinda 7 yaş giyiyor ben 1.60 boyundayim ama babasi 1.86 ona çekmiş hep. Çocuk doktorumuz kontrole gidince boyu babaya çekmiş der hep

Maşallah benim en kucugu sekize gircek on gorunuyo hep büyük soyluyom yaşını nazar olur diye 2.800 doğmuştu bebekken bakımı zor küçük bebeğin kıyafetler çuval gibi ondan azcik etli olsun bu diyom eşimde kiziyo yemiyon ondan diyip duruyor kaç gündür yiyorumda aslında ekmek az yiyorum bide geç kalkıyorum oglende gece dusuyo biraz dikkat etcem az kaldı doğuma kaçıncı haftada gelecekleri hiç belli olmaz

Ben geçenlerde 1 gecede çatladım ama catlayacagimi biliyodum genetik faktörlerden dolayı. Doğumdan sonra birden bire çatlayanlar da oluyomus canım istersen ufak tefek nemlendir sen yine de
Ben de ne guzel seviniyordum bu saaten sonra bisey olmaz diye evde ki kremlerle ara ara nemlendiriyordum ama hc catlak olmasn diye ozel bisey alip kulanmadm daha sık yapaym ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…