2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
kızlar joker baby de babyes diye bir marka vardı onun çantasını aldım ben. baya kullanışlı içinden termos, kilitli poşet, alt açma, bebek arabasına asma aparatı falanda çıktı. 230 TLydi galiba.

Ayniydi benimde suan 2700 olmus endiselenme 28 32 arasi biraz yavas sonra hizlaniyor kilo alimi

Tarama teslerinde burun ve ense kalinligi onemli yaninda bir kac semptomla beraber olursa yanlis hatirlamiyorsam amniyossentez oneriyorlar birde genetik bir test yapiliyor tek hekimle yetinme iyi bir perinatologa gorun mutlaka konunun ehli olsun

kızlar joker baby de babyes diye bir marka vardı onun çantasını aldım ben. baya kullanışlı içinden termos, kilitli poşet, alt açma, bebek arabasına asma aparatı falanda çıktı. 230 TLydi galiba.
ben o cantayi 90 liraya almistim ebebekten

şu an sinir oldum internette 130 TL civarı çıktı. resmen kazıklandık valla. üste kalan parayla bez alırdık

Eki Görüntüle 2731769
Arada 100 TL gibi baya bı fark var ben olsam delirirdimbu arada bende bulunduğum yerde bı mağazada 155 TL'ye pijama takımı almıştım aynısı instada 120 tlydi oluyor böyle şeyler

Kızlar selam bugün kontrolüm vardı benim de sezaryan için gün verdi 24 aralıkta dogacak inşallah 38+4de. ocak annesi olamayacağım :) şuanda 35+3 deyim 2720 bebişin kilosu. ben de çift plesanta var bir de şeker var bu yüzden sezaryan olacagim. Son haftalarda insulin dozajlarim biraz arttı sizlerde durumlar nasıl ?

Yavaş yavaş tarihler belirlenmeye başladı, sizinkiler belli oldukça ben heyecanlanıyorum resmen kilosu çok iyi maşallah su gibi aksın zaman su gibi gelsin inşallah

Yavaş yavaş tarihler belirlenmeye başladı, sizinkiler belli oldukça ben heyecanlanıyorum resmen kilosu çok iyi maşallah su gibi aksın zaman su gibi gelsin inşallah
bugün ben de çok heyecanlandım gün verince benim bebis 2 hafta geriydi 3 hafta ete balığa yüklendim şükür haftasına geldi inşallah saglikla gelsin erken gelmek istemezse tarihi belli artik

Ben 8 × 4 insulin kullanıyorum.Istah artışı var mi canım ? Ben diyeti bozmaya başladım açlık krizlerim oluyor.Cift plesanta ilginçmiş bebek bir tanesine bağlı ama değil mi..Yoksa üst üste mi plesantalar birbirine bağlı mi ayrılar mi
bugün ben de çok heyecanlandım gün verince benim bebis 2 hafta geriydi 3 hafta ete balığa yüklendim şükür haftasına geldi inşallah saglikla gelsin erken gelmek istemezse tarihi belli artik
Normalde şekerde bebek ileride oluyor ama plesanta durumu ile ilgili olabilir.saglikla gelsinler inşallah

Kızlarr selam günler belirlenmiş NST ye giren varmı cuma başlıycak benim ama yalancı sancılarım başladı tansiyonumda sürekli 13/9 çıkıyo 14/9 olduğunda haberleşelim dedi ben daha halıları yıkamaya vercem evi temizletcem inşallah yetişiriz

34. Haftamdayım 32 den beri giriyorum nstye. 5 ocak 39+0 a gün verdi. Aralık 10 dan sonra temizliğe başlarrım halılar perdeler falan yavaştan. Arada kıyafetleri yıkar ütüler çantaya yerleştirirsem işim bitmiş olur inşallah

Bende bugün bitirdim çantamı bitek kendi bezim kaldı onuda hiç sevmiyorum çok rahatsız ediyo beni ya keşke hiç lazım olmasa kızımda almıştım 1 kullanıp atmıştım çöpe şimdi 40 lira olmuş bakalım bana gün vericekmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…