2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Canım benimde sürekli 10/6 cıkıyo normal mi acaba nabız 110 100 arasında

Ben 7 yıl önceki usg resimlerinden kızımın ölçümlerine baktım 32. haftada 2.200 gram yazıyor. 39.haftada 3.400 gram olarak doğmuştu. Ama ben 24. haftadan beri diabet nedeniyle diyet yapıyordum belirteyim.

Aynen doğum kilosu değil de istahli bebiş ve süt önemli arkadaşlar...tecrube ile sabittir

Ben de doğal badem.yagi aldım ondan sürüyorum.mustela fln hem.yabanci hem de dünya para
Görünürde çatlak yoksa badem yağı kurtarır cnm benim kiremin ismi aklıma gelmedi şimdi 170 TL ye eczaneden aldık azalttı iki hafta olcak sürüyorum ama felaket catladim ben göğüslerim bile şoktayım ki başından badem yağı sürmüştum

Bugün kontrolümüz vardı kızım 2850 gr olmuş bir de grup b strepkok testi yaptılar kadınlarda olabilen bir bakteriymiş ve normalde bize bir sorun oluşturmuyormuş ama bebek için çok tehlikeli olabilirmiş pozitif çıkarsa doğum öncesi antibiyotik veriyorlarmış
Burada farklı olan şeyler 36 haftadan sonra bikini bölgesinde ağda yada jilet kullanımını istemiyorlar yani doğal gidilmesini öneriyorlar bir de Doğum öncesi duşta göğüs ucunuzu acıtmadan ileri geri masaj yapmayı öneriyorlar

Ben 7 yıl önceki usg resimlerinden kızımın ölçümlerine baktım 32. haftada 2.200 gram yazıyor. 39.haftada 3.400 gram olarak doğmuştu. Ama ben 24. haftadan beri diabet nedeniyle diyet yapıyordum belirteyim.
Maşallah ya demekki benim bebeğim çok zayıf desenize ne yiyip içeyim hızlansin kızlar

Sebebi neymiş ki jilet vurdurmamalarinin

2 ayrı plesanta var birbirine bağlı degil ben de çok şaşırdım ilk kez duydum. ben diyeti bozmamaya çalışıyorum ama çok tatlı istiyorum bir parça yediğim oluyor hergün degil. sabah 12 öğle 6 akşam 10 gece 10 benim 4x4 ile başlamıştım şeker arttıkça arttırdı. bebek de şeker ibaresi yoktu 3 ay hep geriydi bu ay protein fazla yedim bir de neredeyse gunde 1 ayva yedim şekeri düzenliyor dediler diye acaba ondan mi kilo aldı bilmiyorum

Maşallah cnm sağlığıyla doğsun inşallah az kalmis iyice sabirsizsindir şimdi

Ya ben de bu aralar cok oluyor. Yiyorum biraz dayanamiyorum. Gerci zaten diyetisyenim haftada iki kere izin vermisti ama. Benim en abarttigim gun 170 e cikti

sorma canim cok az hafifledi ama hala ben burdayim diyor anestol pomad-fito krem ikisini karistirip surunce daha iyi oldu sanki. birde cig patatesi rendeleyip oraya ince bir bezle koydum . her yolu deniyorum berbat bir acisi var düsmanima bile vermesin dedirten. bu cig patates gunde 2-3 kere yapmaya calisin hemoroid memelerini indiriyormus sanirim.

Ya ben de bu aralar cok oluyor. Yiyorum biraz dayanamiyorum. Gerci zaten diyetisyenim haftada iki kere izin vermisti ama. Benim en abarttigim gun 170 e cikti
Bende yediğimde 189 civarı çıkmıştı ama sadece iki parça falan yemiştim hani tamamen yemedim bir de kahvaltıda 1 tane simit yemiştim en abarttigim oydu o zaman da yine o civarda çıkmıştı 1.saat ölçümü 2.saatte biraz daha düşüyor.

ben de ilk dogumumda aynen boyle bir geceyi acilde gecirdim baktilar ettiler bisey bulamadilar . gaz sancisi gibiydi benim bulanti kusma falan oldu. meger dogum baslangiciymis cuma gecesi bu sekilde kotuledim pazartesi sabaha karsi nisanim geldi sanci basladi aksaminada dogurmustum. hazirlikli ol derim

Aynen benim de zaten tatlidan cok hamur isi cekiyor canim. Yememeye calisiyorum. Cok dayanamazsam ucundan tadina bakiyorum.

Bebeğe kilo aldıran şeyler kaşar peynir - yumurta bişey daha vardı unuttum ama kiloya çok takılma benm kızım 40. Haftada 2800 doğdu sağlıklı olsunda kilo çok önemli değil
Dediginiz çok doğru sağlıklı olması çok önemli bebeğin porsent aralığı deniyordu galiba yanlış yazmadıysam gelişimi ölçüyordu doktorum gelişim aynı oranda artış gösterirse hiç sıkıntı degil ama yine de stres yapıyorsanız et ve balığa yüklenin bir de süt günde 2 bardak demişti benim doktorum

Aynen benim de zaten tatlidan cok hamur isi cekiyor canim. Yememeye calisiyorum. Cok dayanamazsam ucundan tadina bakiyorum.
ay valla hamur isi cidden imtihan kahvaltıda çok arıyorum ben tatlıyı da et veya balıktan sonra ya da türk kahvesi yanında arıyorum türk kahvesini bu haftalarda bıraktım ama zorlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…