- 31 Ocak 2020
- 1.093
- 1.181
- 83
- 29
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #21.481
Canım benimde sürekli 10/6 cıkıyo normal mi acaba nabız 110 100 arasındaKızlarr selam günler belirlenmiş NST ye giren varmı cuma başlıycak benim ama yalancı sancılarım başladı tansiyonumda sürekli 13/9 çıkıyo 14/9 olduğunda haberleşelim dedi ben daha halıları yıkamaya vercem evi temizletcem inşallah yetişiriz
Gidip iade edip başka şey alsan yerine cnm. Ben böyle satıcılara çok sinirleniyorum yaa ne kadar zor para kazanmak bu kadar fark olur mu?aman neyse zaten kayınvalidem ödemişti hadi benden olsun diye çok koymadı
Ben de doğal badem.yagi aldım ondan sürüyorum.mustela fln hem.yabanci hem de dünya paraBaya almışsın.ben ikinci gebeligimde hiç görünürde çatlak yoktu dogurdum hortladı bence badem yağı kullan bunda 9.600 aldım ama çokça catladim çatlak kremi kullanıyorum
Ben 7 yıl önceki usg resimlerinden kızımın ölçümlerine baktım 32. haftada 2.200 gram yazıyor. 39.haftada 3.400 gram olarak doğmuştu. Ama ben 24. haftadan beri diabet nedeniyle diyet yapıyordum belirteyim.Günlerimiz yaklaşık ayni canim benim 32+1 de 2.250 dedi doktor ama bir hafta önden gidiyormuş. Haftada yaklaşık 200gr falan alıyor sanirim bu dönemde. O haftada 1.800 falan olur muhtemelen senin de çok zayıf sayılmaz. Ben bir aydır duzenli ceviz,findik, kuru üzüm, muz, yoğurt, pekmez tüketiyorum. Faydası oldu bende. Sen de dene istersen
Aynen doğum kilosu değil de istahli bebiş ve süt önemli arkadaşlar...tecrube ile sabittirEvet geçer büyük ihtimalle kızımı 3.560 doğurmuştum 41. Haftada doğdu tabi bu aradabuda ucu geçer diye düşünüyorum bakalım sağlıkla gelsin de zayıf ta olsa doğunca topluyor kendini yeter ki bol bol sütler olsun memişler dolsun taşsın inşallah
Görünürde çatlak yoksa badem yağı kurtarır cnm benim kiremin ismi aklıma gelmedi şimdi 170 TL ye eczaneden aldık azalttı iki hafta olcak sürüyorumBen de doğal badem.yagi aldım ondan sürüyorum.mustela fln hem.yabanci hem de dünya para
MaşallahBen 7 yıl önceki usg resimlerinden kızımın ölçümlerine baktım 32. haftada 2.200 gram yazıyor. 39.haftada 3.400 gram olarak doğmuştu. Ama ben 24. haftadan beri diabet nedeniyle diyet yapıyordum belirteyim.
Sebebi neymiş ki jilet vurdurmamalarininBugün kontrolümüz vardı kızım 2850 gr olmuş bir de grup b strepkok testi yaptılar kadınlarda olabilen bir bakteriymiş ve normalde bize bir sorun oluşturmuyormuş ama bebek için çok tehlikeli olabilirmiş pozitif çıkarsa doğum öncesi antibiyotik veriyorlarmış
Burada farklı olan şeyler 36 haftadan sonra bikini bölgesinde ağda yada jilet kullanımını istemiyorlar yani doğal gidilmesini öneriyorlarbir de Doğum öncesi duşta göğüs ucunuzu acıtmadan ileri geri masaj yapmayı öneriyorlar
2 ayrı plesanta var birbirine bağlı degil ben de çok şaşırdım ilk kez duydum. ben diyeti bozmamaya çalışıyorum ama çok tatlı istiyorum bir parça yediğim oluyor hergün degil. sabah 12 öğle 6 akşam 10 gece 10 benim 4x4 ile başlamıştım şeker arttıkça arttırdı. bebek de şeker ibaresi yoktu 3 ay hep geriydi bu ay protein fazla yedim bir de neredeyse gunde 1 ayva yedimBen 8 × 4 insulin kullanıyorum.Istah artışı var mi canım ? Ben diyeti bozmaya başladım açlık krizlerim oluyor.Cift plesanta ilginçmiş bebek bir tanesine bağlı ama değil mi..Yoksa üst üste mi plesantalar birbirine bağlı mi ayrılar mi
Normalde şekerde bebek ileride oluyor ama plesanta durumu ile ilgili olabilir.saglikla gelsinler inşallah
Maşallah cnm sağlığıyla doğsun inşallah az kalmis iyice sabirsizsindir şimdiBugün kontrolümüz vardı kızım 2850 gr olmuş bir de grup b strepkok testi yaptılar kadınlarda olabilen bir bakteriymiş ve normalde bize bir sorun oluşturmuyormuş ama bebek için çok tehlikeli olabilirmiş pozitif çıkarsa doğum öncesi antibiyotik veriyorlarmış
Burada farklı olan şeyler 36 haftadan sonra bikini bölgesinde ağda yada jilet kullanımını istemiyorlar yani doğal gidilmesini öneriyorlarbir de Doğum öncesi duşta göğüs ucunuzu acıtmadan ileri geri masaj yapmayı öneriyorlar
Çok iyi olması gereken o canım gebelikte biraz düşer 14/9 üstü sıkıntılıCanım benimde sürekli 10/6 cıkıyo normal mi acaba nabız 110 100 arasında
Ya ben de bu aralar cok oluyor. Yiyorum biraz dayanamiyorum. Gerci zaten diyetisyenim haftada iki kere izin vermisti ama. Benim en abarttigim gun 170 e ciktiBen 8 × 4 insulin kullanıyorum.Istah artışı var mi canım ? Ben diyeti bozmaya başladım açlık krizlerim oluyor.Cift plesanta ilginçmiş bebek bir tanesine bağlı ama değil mi..Yoksa üst üste mi plesantalar birbirine bağlı mi ayrılar mi
Normalde şekerde bebek ileride oluyor ama plesanta durumu ile ilgili olabilir.saglikla gelsinler inşallah
Bebeğe kilo aldıran şeyler kaşar peynir - yumurta bişey daha vardı unuttum ama kiloya çok takılma benm kızım 40. Haftada 2800 doğdu sağlıklı olsunda kilo çok önemli değilMaşallahya demekki benim bebeğim çok zayıf desenize ne yiyip içeyim hızlansin kızlar
sorma canim cok az hafifledi ama hala ben burdayim diyorBenimmde başım dertte çok şükür şu sıra sakinledi acıma yapmıyor en azından. Ama bi dönem aynı anlattığın gibiydi. Bahsettiğin kremi önerdi bana da doktorum 3 gün sürdüm baktım işe yaramıyoe. Belki de sabırsızız bilmiyorum can acıyıncakremi bıraktım sonra bazen hindistan cevizi yağı sürdüm yumuşasın diye. Bir de burdab arkadaşlar duş sonrası içeri itirme tavsiyesi vermişti onu uyguladım 1 kere. Şuan en azından kendi var acısı yok. İnşallah da tekrar hortlamaz. Çok geçmiş olsun sana da
Bende yediğimde 189 civarı çıkmıştı ama sadece iki parça falan yemiştim hani tamamen yemedim bir de kahvaltıda 1 tane simit yemiştim en abarttigim oydu o zaman da yine o civarda çıkmıştı 1.saat ölçümü 2.saatte biraz daha düşüyor.Ya ben de bu aralar cok oluyor. Yiyorum biraz dayanamiyorum. Gerci zaten diyetisyenim haftada iki kere izin vermisti ama. Benim en abarttigim gun 170 e cikti
ben de ilk dogumumda aynen boyle bir geceyi acilde gecirdim baktilar ettiler bisey bulamadilar . gaz sancisi gibiydi benim bulanti kusma falan oldu. meger dogum baslangiciymis cuma gecesi bu sekilde kotuledim pazartesi sabaha karsi nisanim geldi sanci basladi aksaminada dogurmustum. hazirlikli ol derimGünaydın kizlar... Dün gece aniden bel ağrım başladı sonra şiddetlendi... Sonra kusmalar... Derken kendimi hastanede buldum... Nst de sancı çıkmadı çok şükür... Böbrek kum ya da taş dokuyorsunuz dediler... İğne vurdular... Ama ben böyle sancı görmedim... Doğumun provasını dün gece yapmış olduk...
Aynen benim de zaten tatlidan cok hamur isi cekiyor canim. Yememeye calisiyorum. Cok dayanamazsam ucundan tadina bakiyorum.Bende yediğimde 189 civarı çıkmıştı ama sadece iki parça falan yemiştim hani tamamen yemedim bir de kahvaltıda 1 tane simit yemiştim en abarttigim oydu o zaman da yine o civarda çıkmıştı 1.saat ölçümü 2.saatte biraz daha düşüyor.
Dediginiz çok doğru sağlıklı olması çok önemli bebeğin porsent aralığı deniyordu galiba yanlış yazmadıysam gelişimi ölçüyordu doktorum gelişim aynı oranda artış gösterirse hiç sıkıntı degil ama yine de stres yapıyorsanız et ve balığa yüklenin bir de süt günde 2 bardak demişti benim doktorumBebeğe kilo aldıran şeyler kaşar peynir - yumurta bişey daha vardı unuttum ama kiloya çok takılma benm kızım 40. Haftada 2800 doğdu sağlıklı olsunda kilo çok önemli değil
ay valla hamur isi cidden imtihanAynen benim de zaten tatlidan cok hamur isi cekiyor canim. Yememeye calisiyorum. Cok dayanamazsam ucundan tadina bakiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?