2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
merak etdim canim hangi ulkede yasadigini

Sebebi neymiş ki jilet vurdurmamalarinin
Enfeksiyon riskinden dolayı imiş hatta eskiden hastanede hemşireler yapıyormuş ama şimdi önerilmiyormuş
Maşallah cnm sağlığıyla doğsun inşallah az kalmis iyice sabirsizsindir şimdi
Ah sorma bir yandan heyecanlıyım bir an evvel kucağıma almak istiyorum bir yandan da daha hazır değil gibiyim
merak etdim canim hangi ulkede yasadigini
Amerika

Eşime çocuklara zencefilli süt yapıyorum korkuma kendim içmiyorum kanama falan yapar yazıyor internette bende içeyim ozaman siz çayını mi tuketiyorsunuz ben taze zencefille ballı süt yapıyorum
Ben covid olduğum sırada zencefili sütle de tükettim, bal zencefil limon karışımı yapıp da yedim. Bir sorun olmadı çok şükür. Günde 2 3 tatlı kaşığı yedim nerdeyse, tozdu benimki

Ya ben de bu aralar cok oluyor. Yiyorum biraz dayanamiyorum. Gerci zaten diyetisyenim haftada iki kere izin vermisti ama. Benim en abarttigim gun 170 e cikti
Bana hiç hak tanımadılar meyce var sadece o da yoğurtla olacak.Abarttigim kaçırdığım gün olursa benim ertesi günün açlığını toklugunu da etkiliyor.Aynen 180 -230 görüyorum ben de
ay valla hamur isi cidden imtihan kahvaltıda çok arıyorum ben tatlıyı da et veya balıktan sonra ya da türk kahvesi yanında arıyorum türk kahvesini bu haftalarda bıraktım ama zorlanıyorum
Ben normalde tatlı sevmem.1 kaşık herhangi tatlı birşey için ölüyorum

Benim ikinci saate bile kalmiyor. 1. Saatte ciksa bile ikinci saate düşmüş oluyor meyvemi yiyorum onda sıkıntı yok tatli ve hamur işi sıkıntı onlari da yememeye calisiyorum elimden geldigince. Meyvede de sekerli meyveleri yemiyorum. Ayva yiyorum bir iki mandalina bir muz var sorunlu onu da yemedim mi kramplarim oluyor. Bir de icim yaniyor bazen buz gibi icecek bur seyler ariyorum. Gece yatmadan soğuk süt iciyorum iyi geliyor.

Canım 2.saat ölçümü yapmıyoruz ki biz gebeler....O normal Tip 1 Tip 2 diabet hastalarında ölçülüyor..Bizde 2.saat diye birşey yok.1.saatte yüksekse sıkıntı bebeğe ve anneye zararlı.

2.saat ölçümünü dahiliye/endokrin mi istedi?

Daha önce konusmustuk ama hatirlayamadim insulin kullanıyor muydun? Dahiliye/endokrin takibin var mi?
Yok İnsülin kullanmiyorum. Tiroit ucin takibim vardi bu salginla devlet hastanesinden ozele gecince endokrine gitmedim. Tiroit icin saglik ocaginda verdigim kanlara bakiyorum dr 1 ile 2 arasinda olmasi gerek dedi oyle cikiyor zaten

Masallah bebise
Benm bi tanidigiminda iki plesantasi vardi gebelik basinda cok kanamasi vardi doktor o zaman bi tanesini düşük yapmis olabilirsin plesantasi oyle kalmistir dedi. Ve normal dogum yapti canm hic de sezeryana gerek duyulmadı

Kizlar eşim pozitif çıktı. Bende test yaptırmalı mıyım semptomu yok ayrı odalarda takılıyoruz. Napicaz bilmiyorum. Onun içinde endişeleniyorum öksürük var bitek bide halsizlik daha kötüleşir mi çok korkuyorum uykularım kaçtı

Nst de sancım cikmismiydi? Bana da öyle geldi... Migde bulantım var hala hafif hafif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…