2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Sütle muz önerdiler ben acikcasi cok istahsizdim yeyip icmiyordum birde rahatim diye evde surekli ev isi hareket halindeydim o ara zayif kalmis birde siyah cekirdekli kuru üzüm yedim bolca
Bende çayın yanına aldım siyah çekirdekli üzüm iki gün önce cevizim bitti bugün aldircam doğuma kadar kesmeden yicem süte ara vermiştim dün akşam başladım muzuda öneren çok oldu onuda alicam elimden geldiğince artık gerisi bünyesine kalmış kuzum tabi sağlık öncelik şükür sağlığı iyi ekstra toparlansin istiyorum

Kucağına alınca hepsi geride kalıcak kuzum benim çok güzel duygu anne olmak gerçekten

Bebeğe kilo aldıran şeyler kaşar peynir - yumurta bişey daha vardı unuttum ama kiloya çok takılma benm kızım 40. Haftada 2800 doğdu sağlıklı olsunda kilo çok önemli değil
İkibin beşyüz sekizyuz ve dört bin sağlıklı kabul ediliyo kuzum bende hep o kiloda doğurdum bunda hedefim yüksek doğrusu ben tombiş seviyom böyle isirmalik saframda taş var yumurta beyazı yiyorum ara ara korkudan sancı olmasın diye yoksa günde bir tane yiyordum artık yapabildiğim kadar

Annem pozitif çıktı kızlar. Virüs kaç günde negatif oluyor. Şimdilik 10 gün karantina verdiler. 5 ocakta doğum var öncesinde gelmesi gerekiyor. Yılbaşı 4 gün yasak gelecek diyorlar. O hafta gelecekti yanıma memleketten. Tekrar test yapmıyorlar sanırım 10 gün sonra pozitifliği devam etsede bilinmeden çıkabiliyor yani anladığım o

10 gunden sonra negatif olmasa bile bulasmiyormus canim

Kızlar günaydın, belki çoğunuz Bebek kıyafet alışverişini bitirdiniz ama ben ne kadar da alsam az gibi görünüyor gözüme. Bir hastane çıkışı seti, 10 atlet, 7 tulum, 3 uzun kollu zıbın, 4 badi, 5, patikli pijama aldım. Annemin ördüğü Yelek ceketler filan da var. Yeterli midir kış bebesine bilemiyorum

Çok geçmiş olsun canım insallah hafif atlatır. 10 gün sonra bulaştırma riskinin ortadan kalktığını söylüyolar o yüzden pozitifin karantinası 10 gün

Günaydın canım
Brnimkilerle kıyaslayımca bence de az almışsın canım ya.
Ben 5 6 tane takım
2 hastane çıkışı
5 atlet
5 uzun kollu
15 tane alt
15 tane üst
4 eşofman takımı
4 tane yelek
2 kalın tulum
6 7 tane normal tulum
Bir sürü şapka
Çorap
Önlük
Eldiven aldım.

Okuduklarım kadarıyla eksik olmasındansa fazlası olması daha iyi. En kötü birine verirsin bağışlasın satarsın. Ama az olursa yetiremeyebilirsin.
Bazı bebekler çok dışına çıkartıyor. Üstünü batırıyor. Belki yeri gelecek günde 5 6 kez üst değiştireceksin. Ee Bi de kış günü çamaşır yıkasan her an kurumayabilir

14 gun diye duymuştum kuzum aralığın son haftası gelse olur galiba o zamana kadar geçer zaten inşallah şansına yasak kesinmi

Kızlar hurma yemeye başladınız mı? Daha erken mi acaba

Kuzum ben 37e girince yemeyi düşünüyorum. Çünkü kasılmalara yada kanamalara neden olabiliyormuş hurma. Yerken de 6 7 den az yemicem. Bazıları 1 2 diyor ama çok az gibi geliyor bana o sayı etki etmesi için

Kuzum ben 37e girince yemeyi düşünüyorum. Çünkü kasılmalara yada kanamalara neden olabiliyormuş hurma. Yerken de 6 7 den az yemicem. Bazıları 1 2 diyor ama çok az gibi geliyor bana o sayı etki etmesi için
Ya ben geçen hafta canım çekti atıştırmalık olsun diye yemiştim baya kasılmalarım oldu korkudan dün hastaneye gittim hurma mı etkili oldu acaba

Gecicek insallah bu imtihanlar da Doktorum bana doğumdan sonra bıçak gibi kesilcek dedi doktorunuz ne diyor ben 1 ay falan insulin kullanımına devam edildiğini duydum tabi bünye meselesi de olabilir

Ayva sekeri dengeliyor diyorlar ben çok severdim zaten bu aralar güzel tuketiyorum muz bana yasak demişti diyetisyen ama yine de arada kaçamak oluyor potasyum açısından yememiz lazım aslinda

Canım 2.saat ölçümü yapmıyoruz ki biz gebeler....O normal Tip 1 Tip 2 diabet hastalarında ölçülüyor..Bizde 2.saat diye birşey yok.1.saatte yüksekse sıkıntı bebeğe ve anneye zararlı.
Bana da 2.saatin ölçümünü yaptırıyorlar bazen. doz yükseltiminde ilk saatleri bi hafta sonra 2.saatleri ölç diyordu diyabet hemşiresi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…