2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
benim bebeğim de baş aşağı pozisyonda kaburgalarıma küt küt vuruyor ayak yani belli. hıçkırıklar kasıklarımda omuzları sanırım bilmiyorum. karnımın ortasında koca çıkıklık oluyor bazen sanırım o da totosu

Benim de göğsümün altında sol tarafta şişlik olurdu kafası diye düşünürdüm geçen hafta randevum vardı poposuymuş ayaklarıyla destek alıp şişiriyormuş

Ahh en büyük korkum annem ve eşime diyorum dikkatli olun zaten onun dışında misafir kabul etmiyoruz dedim herkese benim daha zaman belli değil

benim de aynı şey başıma geldi 5.haftada parça dusurdum 12.haftaya kadar adet görür gibi kanamam oldu acaba ondan mi kaldı normal doğumda için de kalabilir bağlantısı yok ikisinin birbirine dedi riskli görüyor bir de şeker var ben de ondan sezer
İlk saate göre dozaj arttırımı yapıyorlar yuksek cikan o oluyo niye 2.saat ölçülüyor bilemedim

Ahh en büyük korkum annem ve eşime diyorum dikkatli olun zaten onun dışında misafir kabul etmiyoruz dedim herkese benim daha zaman belli değil
Ben en çokta buraya gelince yakalanırsa diye korkuyordum. Yakalanıp atlatmasıda bir artı tabi inşallah hafif seyreder. Bağışıklık pek kazanılmıyor tekrarlama riski de var. İllet bir durum korku, kuşku herşeyi yaşatıyor. Sağlıkla şu günler geçseydi

Arkadaşlar ben kan sulandırıcı corasprin ve oksapar kullanıyordum. Artık bırakacakmışım. Şükür bitti artık. Bi de yukarda plesantanın üstünde lezyonlar oluşmuş. Kanama dedi. Bu haftalarda önemli değil artık dedi. Kan sulandırıcıyı bırakınca geçebilir dedi.

Evet yaa seninkilerin yanında bayağı az kaldı ben bir bu kadar daha alayım teşekkür ederim canım

Belime yanma hissi gibi ağrı girdi, ödüm kopuyor sancı gelecek diye, ben daha iyileşmedim, nerede nasıl doğuracam çok korkuyorum yanımda kimse olamayacak
Size de çok geçmiş olsun. Şu yüzden merak ediyorum, acaba doğuma kadar iyileşmek için vaktim var mı diye. Yapayalnız kaldım, gerekirse beklicem 1 haftası farketmeden geçti zaten.

Belime yanma hissi gibi ağrı girdi, ödüm kopuyor sancı gelecek diye, ben daha iyileşmedim, nerede nasıl doğuracam çok korkuyorum yanımda kimse olamayacak
Geçmiş olsun ne rahatsızlığınız çar?Siz de mi covid oldunuz?Eger öyleyse bilumum vücut ağrıları yaşanıyor Bu hastalıkta.Hemen aklınıza doğumun başladığı fikrini getirmeyin.Velev ki doğum başladı Rabbim en rahatindan Bir doğum nasip etsin.

canim bende effort aldim uzun kollu sabahlikli olanini almadim baska bi kalin sabahlik aldin 2 tane effort pijama aldim 1 tane de uyguna lcden aldim 3 pijama 1 polar sabahlik bide lohusa geceliyim var gerekirse okadar bende kalin kislik bulamadim

Kızlar ya belim,bacaklarım, vajinam çok ağrıyor . Çalışmaya başladım artık idari izin bitti. Cok oturmaktan mı acaba. Hiç kalkıp hareket edesim yok. Ay , of, uf diye diye geçiyor günüm

Geçmiş olsun canım. Rabbim şifa versin inşallah anneler çok kutsaldır onlara bir şey olmasın

Arkadaşlar benim gibi lohusa takımlarını sevmeyenler için aldıklarımı atıyorum. Hepsinden çok memnun kaldım kumaş kalite olarak süperler. Ben kendim kombin yaptım. Mavi ve gri tonları ile. Belki birinize fikir olur..

Eklentiler

• FFF08A5B-A181-4245-A469-B49B3820BFED.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 73
  • 6C1E3037-B5DB-4ACC-AA82-0D6A3E5264D0.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 71
  • 5F312C81-6A86-43B3-A8B1-5DBD0FE1DC35.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 76
  • A419DDCB-9B53-4600-BF50-6547749BCF01.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 72
  • 9F3FC1A7-9DF8-42AB-A383-AA72292A58AA.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 76
Şimdi aldıklarınızı görünce telaşa düştüm. Benim aldıklarım;
1 tane 10lu hastane çıkışı
2 tane 5li takım
4 tane alt üst takım
10 tane yarım kollu çıtçıtlı body
6 çorap
5 ağız bezi

çok mu az almışım hemen büyüyor dediler diye abartmayayım demiştim ama.. az diyorsanız hemen alacağım

benimde bu kadar arkadaslarin aldiklarini okuyunca bende az almisim dedim ama az gelirse hemen alir gelir esim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…