2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Çok gecmiş olsun korkmayın hayirlisiyla dogumunuzu yaparsiniz ins.

Bence gayet yeterli .bu benim 3. Bebis inanin cok cabuk buyuyorlar bazisini giydirmeye bile firsat olmuyor..2 hastane cıkisi 2 alt ust takim ve 4 tulum ve 5 zibin atlet aldim yeterli olacagini dusunuyorum.zaten aylar ilerledikce ihtiyaca göre alacagim kargocularin cani sagolsun her sey bir tıkla kapimizda

Göbeği düstukten sonra en cok giydirecegim sey tulum.kadife tulum gordukce aliyorum.bebisi derli toplu tutuyor seviyorum..zibin atleti 5 tane daha alacagim kisa kollu olanindan

Oysho'nun sabahlıklarına ben de bugün baktım, gerçekten güzel duruyorlar, belki elimdekileri iade edip ordan bir sabahlık bi de lcwden normal düğmeli pijama alırım diye düşündüm.

Aynen sağolsunlar gerçekten emekleri çok bu dönemde. Hiç mağaza gitmedim daha. Hep internet hep kargo. Bi yarın gideceğim o da ufak tefek şeyler kaldı diye
Kızlar benim de tarihim belli oldu 4 Ocak kısmetse ay heyecanlandım ya
çok güzel bi tarih. Sağlıkla gelsin yeniyıl hediyeniz

Çok geçmiş olsun canım allah yardımcın olsun normal doğum neden tehlikeli

Oysho'nun sabahlıklarına ben de bugün baktım, gerçekten güzel duruyorlar, belki elimdekileri iade edip ordan bir sabahlık bi de lcwden normal düğmeli pijama alırım diye düşündüm.
Gerçekten farkediyor ya. Polar sabahlık diyorsun hepsi aynı gibi geliyor maalesef marka kalitesi farkettiriyor. Bende lcw alacaktım öneri indirimde olunca oradan aldım. Lcw gerçekten başarılı bi geceliğim oradan

Oyshonun sabahlıkları çok güzel gözüküyor ama hem pahalı hem polyester. Pamuk olanları 400 TL zaten onlara bakmıyorum bile. Biraz daha bekleyeceğim indirime girerse bende alacağım.Kasımdaki indirimde sevim diye bi markadan sabahlık aldım baya beğendim.

Hiç merak etme hicbir Devlet Hastanesi nde ilki sezeryansa sana normal doğum yaptırmazlar.Türkiye de Zeynep Kamil Hastanesi dışında ssvd yi yani sezeryan sonrası vajinal doğumu destekleyen bir devlet hastanesi yok.Ben ssvd denedigim ve gruplara uye oldugum net bilgi..Eger normal doğumun başlamış şekilde devlet hastanesine başvurmak zorunda kalırsan seni acil sezeryana alırlar.

Bizim burdaki özelde sezeryan sonrası normal doğum yaptırıyorlar tabi gebenin durumuna göre yapıyorlar yani herkeste olmuyor devlet hastanesi bu riski almaz zaten

Son düzenleme:
Kız cinsiyet benimde canım.çokta beyaz tenli biriyim aslında öyle belirgin bi çizgi oluşmadı.oluşmasın daha iyi

Bugün kontrolüm vardı 2350 gr 46cm olmuş miniğim. Beni bi korku sardı vakit yaklaştıkça yeterli olabilmekle ilgili. İnşallah bakabilirim bebeme
O korku benide sardı ama inşallah Allah’ın izniyle o içgüdülerle başarabiliriz diye düşünüyorum.bir bebeğin mükemmel bir anneden çok mutlu bir anneye ihtiyacı var diye okumuştum bir yerde çok hoşuma gitmişti.elbette eksikliklerimiz olacaktır ama içgüdüsel koşulsuz sevgimizle üstesinden geliriz diye düşünüyorum

Bugün kontrolüm vardı 2350 gr 46cm olmuş miniğim. Beni bi korku sardı vakit yaklaştıkça yeterli olabilmekle ilgili. İnşallah bakabilirim bebeme
Beni de aynı şekilde. Son 1 haftadır çok hissizim. Doğumla ilgili hiç bişey okumamaya, izlememeye ve hatta düşünmemeye özen gösterdim hep ama şu sıralar en ufak ağrıda eyvah doğuruyo muyum der oldum ve ciddi anlamda korkuyorum sanırım. Sonrasında sütüm gelecek mi, ona yetebilir miyim, iyi bi anne olabilecek miyim hep bunlar var aklımda. İnşallah bu kafayla lohusa depresyonuna falan girmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…